Packa bör man ju kanske göra om man ska resa bort...

Har suttit med fotoböckerna idag också.. riktigt kul ju!! Men inte när det blir fel och det inte bllir som jag vill.. när bilderna försvinner trots att jag har sparat.. riktigt skumt!

Mamma ringde precis och frågade om jag hade packat tills imorn... hmm... Nej. Haha.. ärligt så hade jag helt glömt det! Får blir att packa lite snabbt nu och sen måste jag käka innan jag ska jobba. Imorn åker vi runt kl 7. Jag som alltid brukar packa jättelång tid i förväg - vad har hänt?? Det är alldeles för mycket annat att tänka på!

Nej, packa och sen käka var det ju!

______________________________________________________________________________

" Om om om - vad händer då? "

// Lisa

Göteborg imorn...

Torsdag..jobb idag - ledig imorn!

Skulle ju kanske på Club Aqua ikväll men jag tror att det får bli att stanna hemma. Jobbar till 21:30 och jag känner mig inte helt hundra..så efter jobbet blir det nog bilen hem.

Imorn blir det bilen mot Göteborg - först åker vi till Kungsbacka för shopping =) och sen vidare till Göteborg och Winnerbäck-konsert.
Jag och Andreas ska bo hos lillebror i hans studentlägehet - ska bli spännande och se hur han har det. Ska ta med lite saker till han också - lite lakan och så - se om det är något han vill ha. Har även hittat en artikel i en studenttidning som handlar om hur man ska tänka kring pluggandet; tentor osv.

_________________________________________________________________________________________________

" Vissa människor är svåra att verkligen lära känna "

// Lisa

Fotoböcker från åren som gått...

Känner mig inte alls pigg.. borde vara hemma men måste åka och jobba snart.. Slutar kl 20 idag så kommer hem tidigt. Inser nu att jag kanske inte borde ha tränat igår man va fan gjort är gjort..

Har suttit och knåpat med en ny fotobok på förmiddagen. I den har jag satt in bilder från 2009. Eftersom året inte riktigt är slut än kommer det till fler bilder innan jag skickar efter fotoboken. Har även börjar samla ihop bilder från 2008. Hihi.. det är jättekul att titta på gamla bilder. Det är riktigt kul att sitta och pyssla med detta men det tar en himla tid.. men det är ju hur bra som helst sen att ha när det är klart! Så slipper man titta på bilderna på datorn jämt.. Jag går sakta men säkert bakåt i tiden och fixar fotoböcker. Vi får väl se om jag kan ta mig igenom alla bilder jag har. =) Det lär ta tid men jag behöver ju inte bli klar med detta imorn..


_________________________________________________________________________________________

" Det är lätt att se hur sjuk man en gång var när såren läker och regnet känns... gör din tolkning, häll mig full med svar. Rita figurer och dra en gräns "

// Lisa


Då var jag igång igen...

Var på gymmet igår... Körde spinning och core. Det kändes faktiskt väldigt bra att komma igång igen. Var lite seg men det gick bättre än jag trodde att det skulle göra. Hur gick det gå med det där att ta det lugnt? Hmm.. jo jag skötte mig nog ganska bra tror jag. Istället för att ge 110% så gick jag nog på 80%.
Idag.. faktiskt ingen träningsvärk, men kanske kommer den imorn så jag ska inte andas ut än. Känner mig i och för sig lite hängig, men så blir det väl när man börjar träna trots att man är förkyld...

Sitter här i lägenheten och tittar ut genom fönstret, ser hur solen lyser på träden utanför - det är ganska fint faktiskt.. Kommer ju inte sitta här så länge till så det är bara att njuta. Om ett tag kommer jag ju bo inne i stan. Då har jag strömmen precis utanför dörren. =)
Vatten är bättre än skog...!


Ska börja på en ny fotobok idag tänkte jag. Jag kolla runt bland alla bilder jag har och se om vi kan få ihop nått. Har ju gjort 4 stycken tidigare, 3 av dem är naturbilder (mycket moln och vatten som jag älskar) men i denna ska det inte vara bara natur bilder. Några människor ska väl kunna få plats också.. =)

__________________________________________________________________________________________

" Om du repar upp historien, fast den är så dum. Om att klia tills det blöder, på en och samma punkt "

// Lisa




Nu skulle jag inte säga nej till en fribiljett mot himlen...

Det blir nog gymmet idag.. spinning och core - men jag ska ta det lugnt, eller iaf försöka. Är fortfarande förkyld och jag blir tokig - men nu klarar jag inte av att sitta stilla längre.. Dessutom har jag nog använt för mycket nässpray så jag tror inte att det hjälper nu..

På fredag är det dags för Winnerbäck-konsert. Nya skivan spelas hela tiden när jag är hemma. Längtar till fredag =)
Något jag saknar är en konsert med Håkan. Ingen konsert är inplanerad men jag hoppas verkligen att det kommer snart! Det var alldeles för länge sen jag såg han nu!
På torsdag är det Club Aqua men det lutar åt att få stanna hemma - ingen att gå med.. =(


¤ Jag vill ha tillbaka friheten - säkerheten - att veta vad jag ska göra - vill ha tillbaka tiden som varit!! ¤

_______________________________________________________________________________________________

" Från en sak till en annan - vart är du? "

// Lisa



Flytt v. 51

Jag har pratat med de som bor i lägenheten idag. De ska flytta till sin nya lägenhet 1 december..=) Vi får tillgång till lägenheten v 51. TOPPEN!
Hemma ser det ut som ett bombnedslag men jag överlever.. hihi.. jag ska ju flytta!!

Har ringt runt till en massa människor idag om tex hemförsäkring mm... har väl löst det mesta tror jag, men det är ju lite kvar att fixa.
Ska åka mot jobbet om knappt en timme. Denna veckan blir kortare än vanligt. Är ledig på fredag - då åker jag mot Göteborg och hälsar på bror. Vi ska gå på Winnerbäck! =)

Imorn tänkte jag försöka ta mig till gymmet - känner mig bättre, så jag hoppas att det inte blir värre!

_______________________________________________________________________________________

" Det var en oskyldig flirt med busschaffören, med killen bredvid, med någon annan, med han... för att hon skulle känna sig bättre, för att hon skulle känna sig uppskattad och eftertraktad.. för att känna så som hon vill kunna känna... "


// Lisa




Från rörigt till lite bättre...

Uppe med tuppen.. japp japp.. mycket ovanligt men så är det! Gick upp halv 7 - känner mig riktigt duktig.
Har sagt att jag kan jobba ute i skolor och förskolor idag, vilket är anledningen till att jag gick upp så tidigt - men än så länge har ingen ringt. Om det inte blir något jobb i förmiddag så lär jag ju hinna med massor här hemma. =) Det är förtillfället lite rörigt här hemma - kartonger och påsar lite över allt. Men det är inte lika stökigt och rörigt som det var när Emmie och jag i lördags släpade upp alla kartonger från källaren och började riva runt i dom. Vi började kl 10 och var inte klara förrän kl 17. Kan säga att jag var något trött då.

Här är några bilder:

Några av alla lådor nerifrån källaren

Titta vilka fina saker man kan hitta.. Haha... dom här pennorna slängde jag faktiskt!


Mitt i allt stök...


Ännu mera saker...


Hmm....

och lite bilder efter vi fått lite ordning

Ser och för sig ganska rörigt ur här också men nu står iaf katongerna på varandra inne i hörnet
och inte över hela golvet.


Nu är golvet framme igen.. =)

Känns jättebra att ha fått iordning i alla kartongerna - nu vet jag ju faktiskt vad som finns i dom.. =)
Har börjat plocka ner lite mer saker i lägenheten också - saker som jag inte behöver ha framme. Bland annat en massa ljus. Även om jag skulle vilja ha kvar alla så fick jag nöja mig med att ha kvar bara några i varje rum. Även om inte alla ljus och ljuslyktor är nerplockade så har jag lyckats fylla en en stor flyttkartong. Hmm.. Ärligt så visste jag inte att jag hade så mycket ljus. Det märks ju inte när man har dom utspridda i lägenheten. Har också påbörjat en till kartong - en liten. Så jag hoppas att de ljus jag har kvar att packa ner får plats i den, men är lite osäker.

Igårkväll började jag rensa bland en massa gamla kvitton som jag sparat - av vilken anledning vet jag inte riktigt. Hittade kvitton från 2005.. hihi.. Slängde 90% av alla kvitton.

Kvitton som gick till pappersinsamlingen..

Det är bra att vi ska flytta - annars hade jag aldrig rensat bland de saker som jag gjort. Och det känns faktiskt skönt att ha fått lite ordning =)
Jag lär väl fortsätta att rensa bland en massa saker idag också..
Nästa steg efter att ha rensat bland alla saker jag har här hemma är att ta tag i alla saker som är kvar hos mina föräldrar. Där har jag mycket mycket mer saker och det lär ta längre tid att få iordning bland dom sakerna. Jag tänkte ta tag i det problemet när simskolorna har slutat för lite jullov. Jag är ju faktiskt ledig mellan 12december och någon gång i början på januari. (verksamheten börjar 11januari men jag lär börja innan det)
______________________________________________________________________________

" Tack Emmie för all hjälp =) "

// Lisa





Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen....

...så klockrent!
Detta är verkligen Lisa i ett nötskal..! Det är nog inte någon annan mening i denna värld som kan beskriva mig bättre än denna!!
Meningen är titeln på Winnerbäcks nya cd.. Lyssnar på den just nu!

Hans texter är så bra, tänkvärda och de berör..
Problemet är att om man lyssnar för noga på vissa texter är det så lätt bara bryta ihop...

Winnerbäck - Berätta hur du gör



Winnerbäck - Du min vän i livet



Winnerbäck - Ett sällsynt exemplar



Winnerbäck - Jag fattar alltihop



Winnerbäck - Fribiljett mot himlen


_______________________________________________________________________________________

" Jag blundar i en frusen tyst minut "

// Lisa






Lisa söker...

Packa saker, städa - fan vad det är rörigt... saker överallt...

Vi har ju inflyttning den 1:e januari men eftersom det är en helgdag så blir det lite annat. Om de som bor där idag lämnar in nyckeln innan nyårshelgen kan vi få nyckeln innan nyår. Om inte... så får vi inte nyckeln förrän den 4:e.. detta innebär att vi endast har en förmiddag på oss att flytta.. eller egentligen.. Vi har rätt att få tillgång till nyckeln kl 12 och om någon ska ha lägenheten som vi bor i har de rätt att få lägenheten också kl 12.. Vet inte riktigt hur tanken är att det ska fungera.
Jag hoppas på att de som bor i våran blivande lägenhet lämnar in nyckeln innan nyår då har vi ju ganska många dagar på oss att flytta eftersom vi inte behöver lämna nyckeln förrän den 4:e januari...

Pratade med en av de som bor i lägenheten idag och hon visste inte hur de hade tänkt. Hon skulle återkomma, så vi får väl se..!


Lisa söker för tillfället:
¤ Någon att gå på Club Aqua med den 29:e okt
¤ Min Thåström-skiva. Den är helt borta!! =( Har fodralet men skivan.. vart är den? Jag hoppas att den kommer fram nu när jag river runt bland allt! Eller är det så att jag hr lånat ut den till någon??
¤ Nyckeln till nya lägenheten före nyår...


Thåström - Kärlek är för dom



Thåström - Släpp aldrig in dom här



_________________________________________________________________________________________

" Det är ett kallt krig som säljer "

// Lisa





För tilfället...

...sker många saker samtidigt... matlagning, packar ner saker inför flytten, far omkring och yrar, lyssnar på musik och dansar..
Hittade en gammal skiva, den är från 1998.. (gud det är ju fan jättelång tid sen) Absolut music 28.

Låtar på skivan som väcker minnen:

Modern talking feat. Eric Singleton - Brother Louie


4 the Cause - stand by me

Hahaha.. på mellanstadiet körde jag och tre till i klassen är uppträdande med denna låt.. Vackert värre.. eller inte!!


The Moffatts - I'll be there for you

Oh.. dom var ju så snygga.. hahaha


666 - Amokk

Klassresan i 6an... låten spelade hela tiden.. =)


Och en låt som jag inte hittar på youtube EXCEL med Allnite long..



Dags att kolla till maten - idag blir det kyckling..
_________________________________________________________________________

" Saknar tiden som varit.. saknar dig och många andra "

// Lisa






Jo men vi klär av oss kläderna och springer..

Fan så mycket grejer vi har... Igår när jag började plocka med saker visste jag inte vart jag skulle börja.. For omkring och plockade med det mesta. Började iaf plocka ner lakan, glas och lite prydnadssaker.
Idag har jag gått till attack mot köket och skåpen där. Kan säga att det kommer att ta ett tag. Har börjat med alla glas och det är inte några. I nya lägenheten kommer inte alla glasen att få vara framme - det är för många!
Från och med nu och fram tills det att vi flyttar kommer vi bo med kartonger och saker överallt.. vi får väl se hur det går!

Igår på jobbet lyckades vi komma in på en diskussion om fobier. Allt från ormar, fötter, råttor/möss, och spindlar som tappar ben kom på tal. En jobbarkompis sa att om hon såg en råtta eller mus så sprang hon i full fart därifrån och sen klär hon av sig alla kläderna. Hmm.. jag skrattade så jag tjöt. Hon hade gjord detta när hennes mamma hade haft fest hemma. Snacka om att människan är knäpp. Att klä av sig kläderna inför morsans vänner för att man har sett en mus.. Det roliga är också att hon inte ser detta underliga beteende som något problem.. haha.. =)
Hmm..om de någon gång skulle sitta en mus i hennes bil och hon märkte den när hon körde då skulle hon stanna bilen  - springa - och ta av sig kläderna oavsett vart hon är..


Nej nu ska jag fortsätta plocka ner en massa glas...

__________________________________________________________________________________

" Du vet.. det finns hjälp att få "

// Lisa




Inför flytten...

Vi har fått lägenheten.. =) De ringde från hyresbostäder igår precis innan jag skulle åka till jobbet..
På lördag kommer Emmie hit, hon ska hjälpa mig att rensa bland alla våra saker. Ska bli riktigt skönt faktiskt.
Tänkte att jag redan idag ska börja plocka bland lite saker. Börja plocka ner saker som vi inte använder.. typ prydnadssaker och sånt. Vi får väl se hur långt jag kommer. Även om det är ganska lång tid kvar tills vi ska flytta så är det bäst att sätta igång redan nu för oftast så har vi massor att göra. Så när tiden ändå finns så varför inte. Då slipper det ju bli stressigt i slutet!

Nej, dags att sätta igång..

________________________________________________________________________________________________

" glad "

// Lisa


Nervös väntan...

Besked om lägenheten kommer snart! Förhoppningsvis idag men det vet man ju aldrig. Annars imorn..
Pratade med en på hyresbostäder nyss.. Hon sa att det var vi och en till som hade tackat ja till lägenheten. Hon från hyresbostäder sa "men bara för att det är en till som har tackat ja betyder det inte att dom får lägengeten.." Hon sa också att vi ligger bra till men hon kunde inte säga mer, svar skulle komma senare. Vaddå ligger bra till??
Jag hoppas på svar idag och ett positivt sådant! Då kan jag redan nu börja rensa bland alla mina saker och packa iordning sånt som vi inte använder och inte vill ha framme sen.


När jag vaknade imorse ville jag bara ligger kvar - det gick inte att ta sig upp. Huvudet värkte och näsan var genomtäppt, halsen var alldeles tjock och det var kolsvart ute.. Kunde det bli värre?!
Gick i alla fall upp kl 8.. nu blir det lugnt fram tills det att jag ska jobba. Jag tror ärligt att det är vattnet som gör att jag har varit förkyld så längre. Det är nog inte så bra att gå blöt i flera timmar varje dag. Sen blir men ju ganska kall efter ett tag - och då går man ju och fryser. Om jag ska jobba såhär ett helt år - ska jag då vara förkyld ett helt år.. hmm.. det går ju inte!!
Nej, nu ska jag måla om mina tånaglar =)

__________________________________________________________________________________________

" Lite förvirrad "

// Lisa



Håll vänster - INTE höger!!

Har lyckats att bli genomförkyld igen... FAN! Jag som skulle  börja träna i veckan. Det tillsammans med jobb i skolorna får vänta..
Har precis kommit hem, har varit i Sthlm idag på konferens som handlade om landträning och vikten av den. Den har pågått sen i fredags men jag skulle bara åka upp över dagen idag. Klockan ringde 5 i 5 imorse. En aptrött Lisa släpande sig upp ur sängen. Klockan kvart i sex satte jag mig i bilen, var tvungen att tanka, vilket jag brode ha gjort igår, vilket jag också tänkte men glömde totalt bort det! Snacka att man är tankspridd..
Jag var jättenervös att jag skulle tappa bort mig Sthlm, att jag skulle åka fel och hamna någon helt annan stans. Klarade mig från att åka fel... tills sista svängen. Andreas sa åt mig innan att jag skulle hålla vänster - att jag absolut inte skulle hålla höger, då skulle jag hamna på E4 igen och åka söderut igen. Jo hålla vänster var det... Lisa höll höger.. Svängen kom ju så fort, jag hann ju inte med.. hahaha.. Men helt allvarligt. Jag hann komma på mig själv och bara ett par meter upp på påfarten stannade jag och backade tillbaka! =) Smidigt värre. Som tur var kom det inga bilar bakom..
Hem gick det bättre - då hade jag min jobbarkompis med mig.


Har precis kommit hem. Var i Norrköping kl 15 och sen var det bara att åka till badet där det var tävling. Nu ska jag käka något och sen se på tv, bara ta det lugnt lkväll =)
Är helt slut.. denna förkylning gör mig galen!
___________________________________________________________________________________

" Ibland hjälper det faktiskt inte att ha en GPS "

// Lisa



Förhoppningsvis är allt bara ett stort skämt...

..ett jävligt dumt och idiotiskt sådant i så fall!!
Alex Schulman.. hans videodagbok. Ibland undrar jag!
När han säger åt sitt barn som sitter och jollrar och "pratar" att vara tyst.. stackars barn.. Det är väl jättebra att barnet "pratar". Vill han ha ett barn med talsvårigheter?
Att säga hora åt tjejer som hälsar på honom på stan.. Hmm...
Att inte kunna hålla en föreläsning för att en i publiken är för ful... Alltså jag hoppas verkligen att det är ett stort jävla skämt..
För om människan är så här i verkligheten - då vet jag inte riktigt! Stackars han i så fall!
Man beter sig inte så..
Uppmärksamhet får han säkert, just nu av mig, men vill han att människor ska få en negativ bild av honom så gör han ett bra jobb!!


__________________________________________________________________________________________

" Mupp "

// Lisa



Värt att titta på...

Har kollat på en serie på svt igår. Den går att kolla på, på nätet - klart att rekomendera; KYSST AV SPRITEN
Speciellt del 2 satte djupa spår i mig.. Kolla på det avsnittiet!
Minnen väcks till liv och tankar till vissa människor blir starkare...


I del 3 pratar en professor om vilka som har störst risk att bli alkoholister och varför... Intervjun med honom börjar när tiden står på 8 minuter.

Han säger, han i del 3, att en kvinna sa till honom "Jag tror på dig" Jag undrar om det ska vara en speciell människa dessa ord ska komma ifrån... för.. jag tror på dig!

___________________________________________________________________________________

" Fan vad alkohol kan ställa till det "

" Man gick ifrån att ha allting till att i princip inte ha någonting alls "

// Lisa

Konsert; Winnerbäck & Takida

Konserter... så underbart! I love it!
Snart är det dags för konserten med Winnerbäck.. Göteborg 30/10. Åker ner och hälsar på bror samtidigt. Ska bli kul och se hur han bor.

Igår beställde vi även biljetter till Takida.. Göteborg 26/11 =) Ska bli hur kul som helst!


Takida - Give into me



Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning


___________________________________________________________________________________________

" Det finns bara en som du "

// Lisa





Besök i den lilla staden Söderköping

Hemma efter en liten tripp till Söderköping... Jag var på kummunhuset nu på morgonen och träffade de som jobbar med vikarieförmedlingen i Söderköpings kommun.
Nu är det dags att ta tag i detta.. Börja sätta upp sig på listan både i Norrköping och nu också i Söderköping. Det var ett tag sen jag vet ute och jobbade i skolorna men nu är det nog dags igen.
Mycket att göra kommer det bli. Man är ju inte särskillt pigg när man jobbar eftermiddagar och kvällar på badet och nu kommer jag även jobba vissa förmiddagar ute i skolor.
Varje dag kommer det absolut inte att bli - det kommer jag inte orka. 2 dagar i veckan är tanken, sen är det ju inte säkert att jag alltid får jobba de dagar jag skrivit upp mig på. Det är sånt som märks..
Nästa vecka sätter jag igång - så är tanken iaf.. haha..
Nästa vecka är det nog dags att börja träna igen också - om jag bara att bli av med denna envisa förkylning till dess. Helt kommer den nog inte att försvinna men bättre måste jag bli om jag ska orka träna.

________________________________________________________________________________________

" Nu är det bara att sparka sig själv i röven och sätta igång "

// Lisa






I´m falling behind...

Mot jobbet strax..
en liten låt innan:

What can I say - Dead by April



________________________________________________________________________________________

" What can I do "

// Lisa


Jag.. slänga saker?! VA?

Även om solen lyser är det svinkallt ute - om det bara kunde sluta blåsa!
Har varit och handlat nu på förmiddagen - att handla en massa mat själv är verkligen inte roligt. Det blir ju jättetungt att bära kassarna själv.


Efter ett antal veckors jobb utifrån de nya kursplanen har vi kommit underfund med att några saker måste ändras nu. Vissa mål är lite för höga så ändringar måste göras - det är synd att jag inte fick någon att bolla tankarna med när jag skrev kursplanen, då hade det förhoppningsvis inte behövts göra några ändringar. Men så är det. Förutom några få ändrar som ska göras fungerar den toppen!


Angående lägenheten så får vi reda på tidigast på tisdag om får den eller inte. Det är ju jätte långt tid dit! Men jag kan vänta - så länge vi får lägenheten! Hihi..
Emmie har erbjudit sig att hjälpa till att rensa bland alla saker vi har samlat på oss.. Det är jag väldigt tacksam för eftersom jag inte kan göra mig av med saker. Jag sparar och sparar.. Kanske borde jag rensa även om vi inte får lägenheten men då är det ju inte lite kul att plocka iordning på sakerna - det är lättare att rensa när man vet att man annars måste släpa med sig alla sakerna till den nya lägenhet!
Men ärligt.. om jag slänger saker som jag har sparat - och sen så går det några år och så behöver jag dem igen.. Hmm då är det ju inte bra. Jag har varit med om det förut - kanske är det därför jag är så bra på att spara?! =)
Problemet är ju bara att man ska ha plats för alla saker!

_______________________________________________________________________________________________

" Hej hopp, ha det bra i kylan.. brr... "

// Lisa


Vilse i skogen

Det är verkligen jättekallt.. sitter här under en filt och med vantar på mig och fryser ändå. Värmen är på för fullt men det hjälper inte. Känner inte för att ställa mig i vattnet sen.. fryser ännu mera när jag tänker på det.

Har varit ute på promenad med Emmie på förmiddagen och nu har jag precis käkat mat.
Haha.. i skogen gick vi och pratade så mycket att vi hamnade helt fel. Rätt som det var såg vi några hus som jag aldrig hade sett förut - vart hade vi nu hamnat?
Emmie hade gått där förut och som tur va hade vi inte gått på fel stig särskillt länge. Det gäller alltså att inte bara prata när man är ute och går - Kolla gärna på vägen också =)

Mot jobbet om knappt 1 timme - hoppas på att vattnet är varmare än vanligt idag, att de har haft babysim under dagen. Då brukar vattnet alltid vara så varmt! FRYSER!

_______________________________________________________________________________________

" Hmm.. vart är vi nu? Dom här husen har jag aldrig sett förut... "

// Lisa


Ny lägenhet 1 januari?

Var och tittade på lägenheten igår.. Den var supermysig!! =) Nyrenoverad från golv till tak.. nya vitvaror i köket, allt var superfräscht! Det fanns lite små saker som var negatvit - tex att det troligtvis inte går att ha någon bokhylla i vardagsrummet (iaf inte den vi har idag) men det får vi väl ställa något annanstans eller inte ha den uppe alls.. En annan negativ sak är ett lägenheten ligger på våning 6 och det finns bara en liten hiss - så det kommer bli ett väldigt spring och mycket bärande om vi flyttar dit.
Ett stort plus var att det fanns två stycken klädkammare varav en var jättestor! Där kanske jag kan få plats med alla mina kläder..

Problemen som jag har ringt runt om nu på morgonen har handlat om bilparkering och cykelförråd. Människorna på hyresbostäder är ju riktigt knäppa ibland måste jag ju erkänna. Både när det gällde cykelförråd och parkering var han jag pratade med helt bestämt på att det inte fanns! Ok, jo det är ju smidigt att inte kunna parkera sin bil utanför eller ens i närheten där man bor!! Sen fick jag ett nummer till en annan som hade mer koll på det där med förråden - hon var mycket trevligare och lättare att prata med. Hon sa också att det tyvärr inte fanns något förråd men att cykeln säkert gick in i källarförrådet. Toppen! Då var det problemet löst =)
Ringde till hon som bor i lägenheten idag och frågade om cykelförråd och parkering - cykelförråd fanns (vilket det enligt hyresbostäder inte gjorde) parkering fanns också (namen har hyresbostäder någon koll alls??) Till de yra människornas försvar kan jag väl säga att parkeringen fick man fixa genom destination norrköping och cykelförrådet behövde man inte hyra.. Men ändå, det är ju deras fasigheter - de borde ju ha koll på vad som finns och inte finns!

Jo så nu har vi hittat lägenhet och sagt att vi vill ha den. Nu är det bara att hålla tummarna för att vi får den också. Hoppas på att vi får reda på det nästa vecka! Nu får ni hålla tummarna! 


Har pratat med Andreas några gånger nu på morgonen - "Jag kan vara lite tjurig, jag har inget snus och jag tänker inte köpa det heller"
Haha.. jo det är ju bra att han säger det så jag vet =)

________________________________________________________________________________________________

" Kommer bli riktigt sur om vi inte får lägenheten... "

// Lisa







Ännu en visning

Vi får komma och titta på lägenheten.. =) Nu är bara problemet att få tag på hon som bor där. Har ringt och ringt - antar att hon jobbar eller nått. Hoppas jag kan få tag på henne innan klockan blir för mycket. Vi vill gärna komma och titta redan ikväll när jag har slutat jobba. Men för tillfället ser det mörkt ut.


Dagens låt:
Dead by April - I made it


Kvällen igår var supermysig.. När vi tittat på lägenheten gick vi och käkade på Bangkok. När vi väl flyttar in till stan (som jag verkligen hoppas att vi kommer att göra och det snart) så tror jag att vi kommer att trivas jättebra! =) Jag är ju faktiskt till största delen en riktig stadstjej! Hihi...


Mot jobbet om ca. 30 minuter...
Imorn förmiddag; promenad med Emmie =)

______________________________________________________________________________________________

" Så mycket prat - så mycket löften - så mycket skitsnack!! "

// Lisa



Jag vill ha en ny lägenhet!!

Tittade på 3 lägenheter i helgen - de två första var absolut inget att ha! Den 3:e, den vi tittade på igår var den som var bäst hittills men ändå inte det vi letar efter. Även om lägenheten var lika stor som den vi bor i idag så kändes den mycket mycket mindre. Möjligheter till förvaring var inget vidare... Nej, än så länge har vi inte hittat den rätta!
Han som skulle visa lägenheten pratade jag med i veckan och han var då i Sthlm. Han sa att han skulle komma hem igår och då skulle han höra av sig. Dagen igår gick och inget ringde. Tillslut ringde jag - inget svar. Som tur var hade jag fått nummret till hans sambo eller vad det var. Jag ringde upp henne igår och hon var inte jätteförtjust att att behöva visa lägenheten. Tanken och det som var bestämt var ju att han skulle göra det men han var ju fortfarande kvar i Sthlm. Konstig människa! Men vi fick iaf komma och titta och tur var cäl egentligen det! Även om lägenheten inte var toppen så var området jättemysigt - det är ju alltid nått! =)

Idag väntar jag på svar om vi får komma och titta på den sista lägenheten som vi har anmält intresse på. Den är på 10 kvadrat större än där vi bor idag. Så det är bara att hålla tummarna en gång till!
Eller egentligen har jag ju hittat fler lägenheter men de ligger på runt 100kvadrat och då springer hyran iväg. Vi får väl se...

___________________________________________________________________________________

" Vill ha en ny lägenhet - NU!! "

// Lisa







Söndagspromenad - fan va kallt!

Har precis varit ute och gått.. det är så jävla kallt ute. Fryser sönder - hur ska jag överleva vintern?
Här kommer lite höstbilder från promenaden:




Han som ska visa lägenheten har inte ringt än.. Om han inte ringer snart så ringer jag.
Andreas och jag ska käka på kinarestaurang ikväll. Blev jättesugen på kinamat förut och det var så länge sen vi käkade det så ikväll blir det myskväll på restaurang =)

____________________________________________________________________________________________

" Eller kanske är jag inte arg utan mer besviken "

// Lisa



Hemmakväll med fotboll

Var hemma igår och tittade på fotbollen. Martin kom över en sväng, han skulle ha åkt på fest egentligen men valde att komma över till oss och se på fotboll och dricka öl. När matchen var slut började vi titta på 2fast 2furious. Efter drygt halva filmen gick Andreas och la sig. Efter ytterligare ett litet tag märkte jag att Martin hade somnat. Så var det bara lilla jag kvar. När filmen var slut försökte jag väcka Martin, vilket var en omöjlighet. Jag släckte lyset och gick och la mig. Imorse när han hade åkt såg jag att han hade vikt ihop filten han hade legat under, lagt kuddarna på varandra och filten högst upp.. haha.. så gulligt!

Idag blir det ganska lugnt. Vi ska titta på en lägenhet i eftermiddag. Innan det ska vi väl pyssla lite här hemma - gå en promenad och sen åka en sväng. Andreas skulle lämna papper på någon bil till nån kotte.

________________________________________________________________________________________________

" Jag är nog inte längre ledsen utan mest arg "

// Lisa

Den stökiga sanningen...

Helt otroligt.. några få dagar efter städning ser det ut så här.. och detta är ingenting jämfört med hur det brukar se ut. Tänk när det har gått en vecka utan att jag har städad - då är det inte roligt längre!






Alltså jag vet inte riktigt hur jag lyckas!!
Städade idag så nu ser det lite bättre ut men antar att det kommer att se likadant ut, om inte värre om en vecka! Haha.. Lyckat!



Kvällen igår var riktigt trevlig =) Kom till Folke strax efter 20, vi käkade lite och sen satt vi och pratade.. Någon film blev det aldrig - det hann vi inte med. Det fanns alldeles för mycket att prata om. Med lite vin så löser man det mest - många problem bara försvinner.. toppen! Sen tillkommer många andra problem men det är ju en helt annan sak.. Var hemma ca 01:30..
Ärligt så vet jag inte längre vad som är sanning och vad som bara är ett spel - hur ska jag kunna veta!? Det sägs en sak men andra säger en annan. Egentligen borde jag veta och kanske innerst inne så gör jag det - har bara trängt undan det för att slippa ta tag i det! Men nu blev det så tydligt och det gick inte längre att undvika det! Har en helt annan bild idag; bara på ett på minuter förändrades allt och kanske blev jag bara mer förvirrad!?


Idag har vi varit och tittat på 2 lägenheter - ingen var något att ha - blir galen! Håller verkligen tummarna för den som vi ska titta på imorn.. i och för sig har jag hittat en till.. så vi får väl se!
Ikväll - jag hoppas på att kunna titta på fotbollen men jag vet inte riktigt än.

Hej hopp - ha en trevlig kväll...


_________________________________________________________________________________________

" Sanning eller lögn... eller är det en påhittad och önskad sanning? "

// Lisa






Om jag vore 16 år igen...

..då skulle jag göra så mycket mer än jag gjorde, göra så mycket annat och jag skulle göra saker och ting annorlunda! Tänk om man skulle kunna få vrida tillbaka tiden. Så mycket man skulle kunna ändra. Så här med facit i handen önskar man att vissa saker inte hade skett, andra saker önskar man att man hade gjort men inte gjorde och vissa saker är man glad att man gjorde men man borde ha gjort de annorlunda.
Som den där filmen - 13 snart 30.. I och för sig vrids tiden fram i den filmen men själva grejen att kunna vrida klockan vore ju toppen om man kunde göra!

Det är så mycket man har offrat för att vara där man är idag..
Man har stått bakom personer och på kuppen förlorat andra..! För vissa människor är vi villiga att göra så mycket och jag hoppas att de jag ställt upp för uppskattar det och verkligen förstår hur mycket de betyder för mig!
Vänner har flyttat och en vänskap som varat i över 15år är inte längre den samma..
Hur kan det komma sig att bästa vänner kan glida isär så - det är så mycket man har gjort tillsammans och helt plötsligt känns allting bara helt annorlunda. Vi kan bo i samma stad men ändå ses mer sällan än de som bor i olika städer - var tog den starka vänskapen vägen?
Det är som jag så många gånger fått höra "det är först när man har förlorat någon som man inser hur mycket de betyder för en" Det har jag fått uppleva många gånger (då vänner flyttar eller helt plötsligt förändras) och hoppas därför att människor börjar tänka efter hur mycket vännerna egentligen betyder för än.
(Kanske är det så att vissa inte förstår vad det är som håller på att hända - de tror att allt är som vanligt - kanske vaknar de upp för sent, när vännerna har tröttnat och inte längre finns där!)
Som jag skrivit förut - man kan inte lägga vänskapen på hyllan och tro att den ska överleva!

Nomy - When I´m gone




Hemma från en promenad i skogen... inte min favoritplats att vara på men det är okej att gå där men att bara vara i skogen - plocka bär eller va fan som helst.. det går inte! Fy! Tack Emmie för en skönt promenad - både skönt att röra på sig och kunna prata av sig! =)
Djäknepark - min gamla skola - hade orientering idag.. haha stackare..! Det var bland det värsta jag visst när jag gick i skolan.

Imorn blir det film hemma hos Folke =) - vi dränker våra sorger med något som vi inte borde.. Det jävliga är att det fungerar ofta ganska bra! Det var ett tag sen jag träffade honom nu så det ska bli jättekul!
Borde käka snart men har kommit in i en period av att inte kunna äta.. igen.. va fan! Blir galen! Vaknade imorse och mådde illa, känner mig bättre nu så jag får väl passa på att äta nu när man ändå kan..




_______________________________________________________________________________________________

" Du kommer alltid att finnas kvar - du kommer alltid att vara min vän - du betyder alldeles för mycket för mig för att jag ska låta dig gå "

// Lisa


Gick inte att kontrollera


God morgon.. Idag är jag jättetrött! Ska ut och en promenad med Emmie kl 11. Hoppas jag piggnar till tills dess.

Kvällen igår slutade i total ångest.. allt kändes skit och Andreas undrade va fan jag höll på med! Ska jag vara ärligt undrade jag det också men det gick inte att kontrollera alla känslor och till slut bröt jag bara ihop.
Idag känns det väl lite bättre men inte alls på topp.

Ska bli skönt med en promenad - rensa tankarna!



Melissa Horn - En famn för mig



____________________________________________________________________________________

"

// Lisa















Stäng av tankarna & lev i en fantasi....

..det är så vi överlever!



Dagens låt:

Petter - Logiskt



Dags att åka till jobbet..
Hemma 20:15

_____________________________________________________________________________________________

" Det var några desperata sms - kanske jävligt onödligt men ändå så nödvändigt "

// Lisa





Vem bestämmer hemma?

Mellan de två sista grupperna igår hade jag, en jobbarkompis (kvinna) och en badvakt (man) en diskussion om vem det är som bestämmer hemma; mannen eller kvinnan, och varför..

Är det så att kvinnor bestämmer hemma? När det gäller tex inredning? Kanske.. men varför är det då så? Badvakten menade att män måste välja sina strider - om hans fru gillar att pyssla och fixa med inredning ovs hemma så får hon göra det. Det är onödigt att diskutera dom sakerna..
Visst blir det så att det är kvinnan som bestämmer kring detta med det är ju på grund av att mannen lägger sig. Om det skulle vara tillräckligt viktigt för honom skulle han ju inte ge sig!? Eller?
Visst kan det bli en stor diskussion av det hela men om man tycker att något att tillräckligt viktigt borde man kunna diskutera saken..

Hemma har Andreas och jag ett tyst inredningskrig - Jag vill ha två små speglar på väggen i hallen men han vill ha en tavla. Jag satte upp speglarna och efter ett tag märkte jag att tavlan satt uppe och speglarna låg på bänken under.. hm.. utan att säga någon hade han plockat ner där och satt upp tavlan.
Då bytte jag tillbaka - utan att säga något. Vi får väl se hur länge de får sitta nu.. hihi.. vem kommer att ge sig?




En annan sak som kom är tal är de frågor som kvinnor kan ställa ibland: "Tycker du att jag har blivit tjock?" och "Tycker du att den här tröjan är snygg?" (vid shopping)
Den första frågan: Vad vill vi egentligen ha för svar? "Nej du har inte blivit tjock!" eller "Du har gått upp lite i vikt men det spelar ingen roll.. jag älskar dig för den du är" Om vi får första svaret tycker vi bara att han ljuger.. om vi får andra svaret tycker vi att han är dum som säger så!
Detta innebär att inget av svaren är bra.. min åsikt i detta är: Fråga inte! Du slipper du få någon svar som du inte vill ha; antingen ett ärligt svar som kanske sårar eller ett svar som du vet är en lögn eller som sägs bara för att göra dig glad! Du vet vad du själv tycker - varför då fråga andra?
Kanske frågar vi för att vi vill ha bekräftelse på det vi själva tycker men ändå när andra säger det så blir det så verkligt och inte lika roligt längre!

Andra frågan: Visst kan man fråga men samma sak här - man vet ofta själv vad man tycker..






_________________________________________________________________________________________________

" Kvinnan bestämmer men mannen vill få det att se ut som att han bestämmer - ingen kille vill vara en toffel... "     (Citat av badvakt nr 2 (man) som kom in senare i diskussionen)

// Lisa






Grodorna anfaller...

På hösten...? Jag trodde grodorna sov eller nått när det blev kallt!?
Igår när jag kom hem från jobbet satt det en lite groda på gången upp mot huset.. Jag älskar grodor - tycker att de är jättesöta. Jag tänkte att det kunde bli mitt nya husdjur =) Hahaha

Inte så bra bilder - tagna med mobil på nära håll


Jag bestämde mig för att ta upp grodan och visa Andreas som inte var lika glad över att jag hittat en groda. Han tyckte den var jätteäcklig och blev livrädd när den började hoppa omkring.

Tyvärr fick jag inte behålla den, hahaha, så det var bara att gå ner med grodan igen..

 

__________________________________________________________________________________________

" Tänk om den har svininfluensan?! "

// Lisa

 

 

 


Fenomenet diskhandskar...

Har varit duktig och diskat idag - men så skulle jag diska lite i taget, att ta på diskhandskarna första gången var inga problem. sen när jag yrat runt lite i lägenheten och skulle ta på mig diskhandskarna igen hade jag lyckats få vatten på händerna så de blev fuktiga.. jo grattis att få på dom då!! Tog ett tag men på kom dom men bra satt de inte..


Nomy - The way of living




Nomy - I miss you




_______________________________________________________________________________

" Har en känsla av att jag har hanterat detta på helt fel sätt "

// Lisa



Life is a bitch...

Hej och hopp...

Ställde kl på 06:50 idag.. tänkte jag skulle försöka komma upp då men icke.. en timma senare släpade jag mig upp ur sängen. Men det är ju mer än 30 minuter tidigare än bara för några veckor sen - det går framåt! =) Om några veckor kanske jag kan ta mig upp kl 7.

I helgen blir det att titta på 3 stycken lägenheter - 2 på lördag och en på söndag. Förhoppnigsvis är det någon av dessa som är något att ha!


Morgonens låt:
Nomy - Life is a bitch




Fan vad jag saknar sommaren..






Nej.. dags att fixa lite mat kanske?

___________________________________________________________________________________________

" Det är konstigt det där hur några dagar kan kännas som en hel evighet "

// Lisa



Inte riktigt på topp!

Hemma från jobbet.. Idag hängde min hjärna inte riktigt med. Känns skit - tycker synd om barnen. Hoppas  att det blir bättre imorn! Nej men helt katastrof var det inte men jag var nog inte lika pigg och glad som jag brukar vara.

Ska få i mig nått att käka nu sen blir det att slänga sig i sängen och titta på CSI. Eller så gör jag som jag brukar - min fula ovana - att käka i sängen!! Hihi...

Har fått erbjudande på en till lägenhet idag - ska åka och titta på söndag. Håller tummarna för att det är något att ha! =)



Hoppas på ett telefonsamtal imorn....
_____________________________________________________________________________________________

" Jag vill men du sa, så jag får väl vänta - även om det kliar i fingrarna och tankarna snurrar "

// Lisa





Ut med sommarkläderna...

Fan vad det är kallt... blir tokig! Ute - så fort solen går i moln ser allting bara tråkigt ut!!

Har börjat plocka ut alla mina sommarkläder ur garderoberna. När detta sker är sommaren verkligen över. Det bär mig emot men jag kan ju inte springa omkring i sommarkläder och frysa - fryser ju redan nu när jag använder höst och vinterkläder.

Har lagat mat och käkat - snart dags att åka till jobbet.
Dags att rycka upp sig, på jobbet blir det bättre?!


____________________________________________________________________________________________

" Det är sant som de säger - ovissheten är värst "

// Lisa




Fröken svår...

Vaken - genomförkyld - orolig...
Hoppas att dom två sista sakerna kommer försvinna under dagen!


Innan jobbet idag vet jag inte vad jag ska hitta på - borde få ordning på alla mina kläder som ligger lite huller om buller överallt men jag har för lite plats i mina garderober och byråer så jag har kommit på att det inte hjälper att plocka runt och ändra om - det blir lika stökigt oh rörigt efter ett tag iaf.. Tråkigt men sant - ett krav i den nya lägenheten är att det ska finnas bra förvarningsmöjligheter till min kläder.. hihi

Var och handlade lite igår - köpte piggelin. Lyckades få i mig 4 stycken igår.. haha, jag som aldrig riktigt tyckt om piggelin fick värsta rycket igår!

Nahepp kanske borde göra något vettigt! Första jag ska göra är att sätta på riktigt bra musik och sen blir det att sysselsätta sig med något som tränger undan tankarna!


film - bio?



Någon låt kanske vi skulle ha med också.. Idag känner vi för:

Winnerbäck - Fröken svår




_______________________________________________________________________________________________


" Vilsen - fundersam - nervös "

// Lisa



Att känna på sig att något är fel...



Det känns överallt.. det är som om någon viskar till mig. Helt plötsligt vet jag. Utan några ord, utan någonting så vet jag!
Jag försöker så mycket att det gör ont...
Men vet inte längre vilken väg jag ska gå..
eller hur jag ska hantera detta..
Vet inte längre vad jag ska säga eller göra och det känns förjävligt!
Känner mig helt utmattad!
En vilja att hjälpa men varför känns det då som att allting alltid blir så fel??
Oavsett vad jag gör eller säger verkar det alltid bli fel!?
Säg vad jag ska göra - mina idéer är snart slut..
Sorry!




Ett löfte är till för att hållas!!!



Nu ska jag hoppa in i duschen.. fryser massor och behöver skrubba borta alla tankar!

______________________________________________________________________________________

" Utkastad i kylan trots att det bara är jag som är där "

// Lisa



Bara några få ord...

Det var bara några få ord
Jag trodde inte att det kunde bli så fel
Jag var så säker
Men nu har jag förstått
Människor är olika
Även du och jag





Jag står i dimman
Så rädd för vad som kommer att hända
Så rädd för det jag inte vet

Jag står vid ett vägskäl
Vet inte vilken väg jag ska gå
Så rädd för att välja fel
Så rädd för det jag inte förstår

Jag står vid kanten
Så rädd för att falla
Så rädd för att stå kvar

Jag står framför dig
Så rädd för att säga fel
Så rädd för att förstöra
Förstöra det underbara vi har






Dimman ligger tät när morgonen gryr
Vi vaknar upp till en ny dag
Fulla av förväntningar
Jag vilar i dina armar
Känner värmen från din kropp

Dimman ligger tät när morgonen gryr
Vi väntar på svar
Ett svar som aldrig kommer
Jag vilar i dina armar
Önskar att allt kommer att bli bra

Dimman ligger tät när morgonen gryr
Flickan står nere vid vattnet
Full av förväntningar
Hon väntar på svar
Lämnar livet bakom sig






Vi försöker att hitta tillbaka
Tillbaka till något vi hoppas ska finnas där
Vi söker med stor förväntan
och hoppas på att allt ska bli bra
Det är en gåta
Som vi vill lösa
Den väg vi vandrar är svår
och det är så lätt att falla
Falla tillbaka till det gamla
Vi måste vara försiktiga
För att inte förstöra det vi försöker bygga upp


___________________________________________________________________________________

" Vill inte se dina tårar, tårarna ingen annan ser, men jag vet, jag förstår, jag vill hjälpa dig... Vad är vänner annars till för...? "

// Lisa







En låt från länge sen...

Har färgat håret nu.. blev ganska bra, tyvärr blev det inte så mörkt som vi hoppats på men men.. jag överlever.. utväxten syns en del fortfarande men det fungerar..



Denna låt lyssnade jag på massor när den kom. Hittade den när jag stor och rev bland alla mina skivor för att hitta någon vettigt att lyssna på!

Train - Drops of Jupiter




_____________________________________________________________________________

" Vad hände nu...? "

// Lisa




Välkommen till ett fattigt Ryssland

Hm.. har varit och tittat på lägenheten nu. Fy fan säger jag bara, helt äckligt! Trappuppgången var helt hemsk och när vi kom in i lägenheten luktade det asvidrigt! Jag ville bara vända och gå direkt men vi tittade runt väldigt snabbt och gick sen. Förutom att det luktade apa där inne så var det nedgånget nått fruktansvärt, trasiga väggar, dörrar och skåpsluckor och det vara fläckar på golvet. Det kändes lite som att vara i ett fattigt Ryssland, så som man ser på film.. Det var riktigt hemskt och riktigt tragiskt!!
Han som visade lägenheten frågade om vi ville se tvättstugan - Nja egentligen inte men eftersom han hade tagit sig dit en söndag och vi bara tittade på lägenheten några få minuter så fick han väl visa tvättstugan då. Det var lika hemsk den.. Det går inte att beskriva..
Det sista han säger till oss är "välkommen till området..." Eh, va? Nej, verkligen inte!! FY!!
Välkommen till ett fattigt Ryssland! - Nej där tänker vi inte bo..


Snart kommer Emmie hit.. hon ska hjälpa mig att färga håret. =)
Kvällen bli lugn, framför tv´n - Top model och Ensam mamma söker..

______________________________________________________________________________________________

" Finner inga ord "

// Lisa


Men vilket tjat det ska vara då...

Hemma från stan.. shopping? Yes, en svart klänning =) och en röd tvålkopp som jag letar efter hur länge som helst! De fyra timmarna jag hade med Linda bara rann iväg.. hade supertrevligt! De skor jag hade med åt henne var alldeles för stora - snacka om att människan har små fötter.. hihi! För mig är som för små..


På fredagar fikar vi på jobbet.. och självklart köper de stora bakelser som man inte kan få i sig. Knappt inte någon gång under dagen, hur ska man då lyckas att få i sig den kvart över nio på morgonen? Iaf.. när jag käkat nästa halva får jag höra av en jobbarkompis; "har du någon ätstörning eller?"
Bara för att jag inte kan få i mig typ 2dl grädde på morgonen betyder det väl inte att jag har en ätstörning!!
Aaa... galen.. snacka om att alla tjatar!! Släpp det där! Nu är det inte bara läkaren som tjatar utan andra också!!


Nu blir det nog att fixa funt lite här hemma... även om jag bara skulle vilja lägga mig under täcket och dö! Nej hahaha.. verkligen inte! =) Fixa naglarna borde jag göra, det sliter massor på dem när man är i vattnet 5 timmar varje dag!
Imorn kommer Emmie hit. Hon ska hjälpa mig att färga utväxten - ska bli skönt att slippa den nu.

Hej hopp..
Ha en trevlig lördag!

___________________________________________________________________________________________________

" En lösning för att kunna behålla det vi har "

// Lisa





En lugn hemmakväll byttes mot fest & en massa vin...

Hmm.. skulle varit hemma och sätt på film igår.. allt var ju bestämt. Såg fram emot att få ta det lugnt, bara slappa i soffan. Kände mig inte helt hundra efter att ha varit sjuk... men får under mitt arbetspass ett sms - "ändrade planer, fest i navestad ikväll" Hmm.. okej.. grr.. inte alls sugen! Tänkte först vara hemma men.. att sitta hemma själv.. njae.. inget höjdare!!
Andreas var hos sina kusiner.. så det var bara att åka hem, byta om och fixa till sig lite sen gå iväg till andra ringen och träffa nytt folk.
Trots mitt motstånd från början hade jag supertrevligt! Trevliga människor som verkligen inte hade något problem med att prata med nya människor - sånt gillar vi! Hatar att komma till fester där man bara känner en person och de andra inte alls går att prata med!

Idag bakis.. hmm... mjo lite! Ska åka in till stan snart, träffa Linda som är hemma från Sthlm. =)
Sitter för tillfället och knaprar morötter och drycker yogurt.. hahaha.. bra frukost!

Några bilder från igår (taget med mobil)






Dead by April - Sorry for everything




__________________________________________________________________________________

" För envis för att förlora... "

// Lisa






Allt blev bara så besvärligt...!!

Mm... typiskt!

Klart det skulle bli så..



______________________________________________________________

" I ett stort nötskal "

// Lisa

Tiden går för fort...


Lägenhetsvisning på söndag... så vi får väl se.. En av de lägenheter som vi lämnat intresse anmälan på fick vi inte ens komma och titta på. =( Vår anmälan kom in i sista sekund och de var sju andra före oss som lämnat intresseanmälan. Så 4 lägenheter kvar nu som vi inte fått svar på. Favoriten har redan gått så nu hoppas jag på favorit nummer två..
Han som ska visa lägenheten pratade jag med nyss och han lät lite skum.. haha.. jag är glad att jag inte ska kolla på lägenheten själv!


Tiden går så himla fort när man är hemma på förmiddagarna. Hinner ju knappt inte med något. Har städat och ringt runt om lägenheter och helt plötsligt är snart dags att åka till jobbet. Dags att laga mat så jag överlever tills jag kommer hem kl 22 ikväll.



Dead by April - Sorry for everything

 

Dead by April - Saviour

 


__________________________________________________________________________________

" Ibland krävs det bara en person för att rädda ett liv! "

// Lisa


RSS 2.0