Ute på farlig mark...

Vart har mitt positiva jag tagit vägen?? Hemma går jag mest runt som en zombi o undrar vart saker o ting är på väg..
Det finns fortfarande en vilja men när man är ensam om den är det inte lätt.. då går det inte att fokusera, då går det inte att få någonting gjort..

Slits mellan viljan att fly o viljan att stanna kvar. Står i mitten o kommer ingenstans!

Förstår att det inte är kul att läsa.. bara en massa skräp men för tillfället finns det inget vettigt att skriva.. Kanske kommer det att gå uppåt igen, det är så de säger o det är så jag säger när jag försöker övertala andra o mig själv om det. Men jag blir inte övertygad!


I vår.. vill jag ha fest! En riktigt fest med alla mina underbara vänner.. men planer.. så värdelöst! Vi har flytt åt olika håll o få är kvar här..
Vissa anser inte längre att den vänskap vi hade är värd så mycket idag..
Men jag är så tacksam för de människor som har stannat kvar, för de som orkar med mig o för de som insett att vänskap inte kan läggas på hyllan!! Älskar er! =)


Winnerbäck - Jag fattar ingenting



Winnerbäck - Min helande tröst



Ska försöka planera en sak.. till om några dagar, om jag får tag på lite folk.. Men vi får se..

_________________________________________________________________________________

" Det är bara ord, ord utan innebörd "

// Lisa


Ett par minuter för mig själv

Nu ska jag ta på mig hörlurarna, ta med mig paraflaxet o ge mig ut i regnet. Ska traska mot jobbet...



Skriver lite senare
_______________________________________________________________________________

" Inga ord "

// Lisa

Myror i hjärnan...

Idag har det varit full fart.. Nu är jag helt trött o sitter i soffan o försöker slappna av.. Har precis varit och hämtat lillebror som har varit o spelat bowling med en kompis.
Mellan 10-15:30 var jag på kurs - funktionärsutbildning.. Så nu ska jag stå som funktionär på två tävlingar för att bli helt klar med utbildningen. Efter utbildningen åkte vi direkt hem till mamma o pappa för att käka mat.. Lyckades få världens huvudvärk i kände mig helt snurrig. Känns som om det springer omkring en massa myror inne i huvuvdet.. =( Efter en stunds vilande åkte vi o handlade.. Känner mig fortfarande inte helt hundra men men...


Imorn ska jag försöka städa lite här hemma, tvätta o så. Ungefär kl 16 ska jag åka till jobbet, det är tävling o jag ska ta hand om barnen så att de kommer på rätt plats o så..
Denna veckan har jag inte alls hunnit med mycket här hemma o nu i helgen blir det ju knappt inget gjort heller, så mycket annat som ska styras med. Mamma o pappa kommer kanske förbi en sväng imorn o hjälper mig att sätta upp min nya lampa o en spegel o lite annat.. de ska också hjälpa mig med lite försäkringar som jag inte förstår mig på. Om tiden blir för knapp imorn får vi skjuta upp det till nästa helg eller så.. i veckorna jobbar vi ju om varandra.
Lånade med en film från mamma o pappa som jag hoppas kunna se imorn.

Nu klappar jag ihop snart, ska göra mig iordning o krypa ner i sängen.
Sov gott allihopa!

________________________________________________________________________________________

" Ingenting fastnar, glömmer saker o tappar fokus lättare än någonsin "

// Lisa

Fortfarande en fot med i spelet...

När jag tagit beslutet kändes det väldigt bra.. men efter ett samtal kände jag stor panik.. Är jag verkligen beredd att lämna det jag har, det jag vet och kan? Jag hade så mycket planer o det känns inte som att något har blivit riktigt så som jag ville. Trots att jag kämpa så mycket har jag inte fått med mig de personer som måste vara med för att det ska fungera.
Men jag fick ringa tillbaka o efter ett bra möte var jag lugnt igen! "Klart vi inte kommer låta dig gå så lätt! Vi vill ha dig kvar o vill gärna samarbeta med dig i fortsättningen också.."
Så förhoppningsvis kommer mina planer att kunna förverkligas men från en annan sida denna gången.. Jag kommer ta ett steg bort från den säkerhet jag levt i så många år men en fot kommer ändå att finnas kvar o det är jag så glad för!! =)


Strax dags att ta sig till badet... för där är jag nu.. det är mitt jobb, det är min verklighet just nu! Denna vecka är det klädsim o det riktigt kul..


Längar till sommaren..

..när man kan ta på sig sommarskorna, tåringar, fotlänkar o en massa snygga kläder.. =)


_________________________________________________________________________________

" As long as you be my friend at the end "

// Lisa

Lysande ögon...



Tävlingen i söndags gick ganska bra.. men jag o Micke som åkte som tränare dit hade fått väldigt lite info om vad som gällde så lite smått kaotiskt blev det. Men barnen simmande väldigt bra, några blev tyvärr diskade så nu är det bara att fortsätta öva..
När man ser en förändring hos barnen, en förändring som man väntat länge på blir man extra glad. Ett av barnen som var med på tävlingen o simmande väldigt bra o som på träningen igår kämpade på hur bra som helst är en av de barn som gjort just denna förändring. Den viljan o den kämpaglöden som jag såg på träningen o på tävlingen har jag inte sett någon gång hos honom under dom åren jag har haft honom. Det är så kul att se! Efter träningen gick jag fram o pratade med honom o berättade hur bra han hade kämpat. Hans ögon lyste! Jag håller tummarna för att det fortsätter så här. Nu ser det verkligen ut som att han tycker att simningen är rolig! =)

På måndagar är det kl 20 vattengympa på badet. Så när jag går därifrån är det full fart i vattnet o hög musik. Igår spelade de en låt som gjorde att gamla minnen spelades upp i huvudet.. bland annant en konsert för riktigt länge sen, med mina kusiner, av varm sommarkväll... Den fick mig att längta till sommaren ännu mer än jag redan gör. Den fick mig ännu en gång att önska att man kunde styra tiden; vrida tillbaka, stanna, o ibland vrida fram..
Låten fick mig att blir varm o kall på samma gång...

Thomas Ledin - en del av mitt hjärta




Den nya utmaningen är antagen iaf till hälften.. Nu ska ett möte bokas in o så får vi se hur det blir efter det..
Förhoppningsvis blir mötet av nästa vecka.. Kommer kännas mycket bättre när allt är klart o det inte längre finns en massa frågetecken som det finns nu.

På förmiddagen idag har vi varit på sjukhuset o tagit prover.. Andreas ligger nu i sängen o sover - han mår inte så bra idag. Jag hoppas att han känner sig bättre snart så vi kan äta lite mat o gå en promenad innan jag ska till jobbet. Lite synd är det att det regnar ute men då får vi ta fram paraflaxen..


Vi avslutar med en liten reklam..som gör att man blir på bra humör.. hihi

______________________________________________________________________________

" En saknad som alltid kommer att finnas "

// Lisa




Byta tryggheten mot en ny utmaning?

Jag hade bestämt mig.. o det kändes verkligen rätt.. Men ett samtal, ett erbjudande har fått mig att fundera. Hur ska jag göra..?
Ska jag byta ut den trygghet jag har nu, där jag vet o kan det jag gör mot någonting nytt, mot en ny utmaning? Är jag redo? Jag vet inte riktigt..
Jag sätter upp plus o minus i mitt huvud men jag blir knäpp! Jag måste ha bestämt mig till måndag..


Idag har en så länge varit en skaplig dag.. Den började i och för sig inte så bra. Andreas hade ont i sina knän o i magen.. Vart efter blev det bättre men vi valde att ringa till sjukhuset o en läkare skrev ut lugnande tabletter till honom. När Andreas kände sig skaplig gick vi upp till stan o hämtade ut de nya tabletterna o köpte lite mat. Nu ligger han o vilar igen..
De senaste nätterna har varit riktigt jobbiga. Andreas har haft jätteont i sina knän o har knappt sovit vilket har gjort att jag inte har kunnat sova så mycket. Så nu med både olika verktabletter o lugnande hoppas vi att det blir bättre.

Imorn ska jag åka till Linköping på tävling.. ska ta hand om de som ska tävla o se så att de kommer rätt. För många är detta deras första täving utanför Norrköping. Det ska bli riktigt kul faktiskt! =)

Nu är det dags att vara runt här hemma lite.. få lite ordning. Tyvärr finns det ingen garanti för att det blir någon ordning. Jag har en förmåga att mest fara omkring... hihi..

________________________________________________________________________________________

"Du är lika vacker som vädret ute.. nej, du är vackrare "

// Lisa


Bara jag...

Andreas är i Linköping på behandling o jag är hemma själv.. Kollar på program på Internet som jag missat eftersom jag har jobbat. O helt ärligt, även om jag vill göra annat så orkar jag inte.. är helt slut..

Imorse mådde Andreas ganska bra.. sen i torsdags så har han legat i sängen nästan hela dagarna. Igår körde han mig till jobbet o åkte ut till sina föräldrar en sväng. När han kom o hämtade mig mådde han inte alls bra. Imorse mådde han lite bättre så jag hoppas på att det är på väg åt rätt håll nu! Torsdag fram tills igår har nog varit de värsta dagarna hittills..
Andreas är på behandling hela dagen o jag hoppas verkligen att han mår bra ikväll när jag träffar honom.


Igår blev det en sväng upp på gymmet. Först 30 minuter på löpbandet o efter det core. Även om jag inte alls körde hårt så mådde jag illa efteråt. Riktigt hemskt faktiskt!
Imorn har mamma bokat tid till mig hos min massör, det ska bli skönt att bli lite ompysslad...

Ikväll är det möte efter jobbet.. ska diskutera saker som inte riktigt fungerar som det ska. Ibland är det konstigt att så lätta saker ska bli ett så stort problem.
På fredag ska jag ha möte med chefen på badet, ska prata om jobb i höst. Hoppas på någon bra lösning, så håll tummarna!

__________________________________________________________________________

" Ett litet leende gör så mycket "

// Lisa



KAOS...

Ursäkta för väldigt dålig uppdatering... Det är kaos hemma, jag hinner ingenting, är trött o hängig o mår inte särskillt bra. Andreas mår inte alls bra för tillfället o det gör så jävla ont.
Det är svårt för den som står utanför att förstå, hur mycket jag än försöker förklara.. Att bo med o leva så nära denna sjukdom är inte lätt.. Det är svårt för de runt omkring men jag lever i det varje dag! Mina föräldrar ställer upp massor o jag är så tacksam!! Utan dom vet jag inte vart det skulle sluta!
Dom sa att det skulle gå upp o ner o just nu går det neråt, riktigt mycket! Skriver förhoppningsvis snart. När jag har lite mer tid.. o mår lite bättre..

Imorn ska jag försöka ta mig till gymmet o gå på löpbandet o köra lite core. Innan det måste vi till sjukhuset för provtagning.

_____________________________________________________________________________

" Antingen kommer man närmre varandra eller så kommer det inte att fungera alls "

// Lisa

När sjukdomen styr våra liv...

I fredags hamnde vi ute hos Fridell.. Blev hämtad av Martin o Andreas direkt efter jobbet kl 19:15 o sen bar det av ut på landet. Hos Fridell var han, hans tjej, hans mamma o hennes sambo, Fridells syster o sen någon kompis till Fridell. Först blev det mat o efter det tårta. Hur gott som helst! =)

Innan jobbet skulle Andreas o jag åka till Apoteket o hämta ut mer mediciner, åka o köpa present till Fridell o sen hämta lampan som äntligen kommit till affären. (Nu ska den bara komma upp i taket, vilket kan ta ett tag eftersom den måste fixas om lite innan den går att hänga upp) 5minuter efter att vi bestämt att vi skulle åka iväg började Andreas må dåligt o vi fick stanna hemma. Eller jag åkte ner o hämtade lampan men några mediciner eller present blev det inte. Martin fick åka o köpa present.

Idag har det varit totalt kaos.. Vi bestämde igår att vi skulle gå en promenad upp till stan o hämta ut mediciner o sen gå upp till badet o hämta mina vantar o en planeringsbok som jag glömde i alla stress igår. Men klockan gick o Andreas kom inte upp ur sängen. Jag hade gjort mig iordning o flera gånger sa Andreas att vi skulle gå. Jag fick inte alls mycket gjort under tiden som jag väntade. Andreas mådde inte bra o klockan blev strax före 17 innan Andreas kom upp ur sängen. Vi åt lite mat o sen fick va ta bilen upp till apoteket eftersom de skulle stänga kl 18. O sen svängde vi förbi badet.
Problemet var nu att apoteket inte hade den medicinen som vi verkligen behövde. Först trodde Andreas att han hade så att det räckte idag men att han behövde till imorn. När vi kom hem märkte vi att han inte ens hade så att vi skulle klara av kvällen. Vi ringde till Hematologen i stan men de hade ine tillräckligt med tabletter så att det skulle räcka till Andreas o den patient som låg inne.
Nästa steg var då att ringa till Linköping. Så nu ikväll har vi åkt fram o tillbaka till Linköping o hämtat 28tabletter. Nu har Andreas tabletter tills imorn kväll. På måndag morgon får vi åka upp till sjukhuset o apoteket där eftersom det är det enda apoteket i stan som har den medicinen som han ska ha.
Kom hem strax före 22 o är nu helt slut.. ligger o tittar på film o ska snart sova. Denna dag har varit riktigt snurrig.. det vi tänkt att göra gick åt skogen..

Jag hoppas på en bättre dag imorn!!

_________________________________________________________________________________________

" Att planera känns i de flesta fall helt värdelöst "

// Lisa











Kommer det någonsin att bli en vardag?

Dagarna rullar på o jag vet inte riktigt om det någonsin kommer att bli en vardag, att man vänjer sig vid den situation man nu lever i. Det är något helt nytt o allting kan ändras så fort. Från att vara jättebra till att allting bara rasar på bara ett par sekunder. På ett sätt har man ju vant sig, vi vet i vilket situation vi är i men hur den ser ut o kommer att se ut har vi egentligen ingen aning om.
Planering är supersvårt.. Vi är bjudna hem till Fridell på fredag. Han fyllde år igår - GRATTIS! Men som sagt det är idag omöjligt att säga om vi kan åka dit eller inte. Jag hoppas verkligen att vi kan åka dit!

Andreas är idag i Linköping på behandling, den kommer ta hela dagen så han fick åka själv idag. Eftersom vi inte vet hur han reagerar på behandlingen så fick han åka sån sjukresa, han åkte strax efter 8 imorse. Behandlingen började halv tio. Ska ringa till honom nu innan jobbet o kolla hur det går.

Min huvudvärk är fortfarande kvar - men som tur är har jag inte längre huvudvärk hela dagarna, nu är det nog kanske 80% av dagen som huvudet värker. Det går neråt =)
Snart dags att ta sig till jobbet, blir att gå idag. Solen lyser ju o det är så skönt att få ta på sig de nya solgladögonen som jag köpte för någon månad sen kanske, sätta hörlurarna i öronen o traska iväg. Slutar 18:45 idag så jag är hemma tidigt.

Nu när det väl är något tycker jag helt ärligt att försäkringskassan, alla försäkringar som vi har här o där, frågor som man har till olika människor fungerar riktigt bra. Vi får svar på våra frågor o många gånger positiva svar. Men det är som Andreas säger, "jag skulle hellre lämna tillbaka allt o vara frisk!!" Men nu när vi är i denna situation är det skönt att stödet finns, ersättningar till näst intill allt finns, vilket är skönt.   

________________________________________________________________________________

" Kramarna från barnen lyser upp när det är som mörkast - o kramarna blir bara fler o fler =) "

// Lisa


Tecken på att våren är på väg...

Värktabletterna hjälpte inte... det blev inte att träffa Robin.. men jag o Andreas tog en promenad i solen. Det var riktigt skönt faktiskt.. Längtar så himla mycket till våren!

Har alltså fortfarande ont i huvudet.. Ska försöka sova tidigt o nu ska jag snart krypa ner under en filt o se på film. Förhoppningsvis är huvudvärken borta tills imorn.
Att jag inte hann träffa Robin idag var riktigt tråkigt o jag vet egentligen inte riktigt vad det var som hände, men men...
Istället blev det en promenad runt strömmen i den underbara solen. Men det gällde att gå försiktigt, det var is o hur halt som helst. Höll på att ramla massor med gånger.
När vi var ute o gick såg vi två sommarbilar.. så underbart, det är verkligen ett tecken på vår. Även den torra asfalten som förekommer på allt fler ställen är ett tecken på vår. Men sommarbilar - ljudet - så underbart!

Hemma igen hände det inte så mycket, satt o kollade lite program på datorn o sen åkte vi ut till mamma o pappa som lagat mat till oss. Så nu har vi hela frysen full med mat.. =) Så skönt att slippa tänka på att laga mat, så nu är det bara att värma de dagarna som jag inte orkar ställa mig vid spisen. Jag verkligen tacksam för att de varit så snälla o lagat en massa mat.

Hörs förhoppningsvis imorn!

___________________________________________________________________________________________

" Det till o med luktar vår "

// Lisa



Huvudvärk...

Nu är helgen snart över...
Igår på förmiddagen bestämde jag mig för baka - muffins skulle det bli. Med ett nytt recept var jag redo att göra att nytt försök. Förra gången, för ett antal år sen, blev mina muffis platta o stenhårda.
Denna gången blev de jättestora o mjuka.. haha.. jag lyckades. Men jag tror att de var inne bara lite lite förlänge i ugnen. Men nu vet jag iaf att jag kan.. =)
Jag toppade muffinsen med chokladkräm o strössel.. supersnygga faktiskt!

Efter att jag bakat klart kom Emmie o hämtade upp mig o vi traskade in till stan. Hon hade några ärenden att göra så vi for runt som vimsiga hönor. Inget vinställ blev det.. tyvärr! Jag förstår inte att affären inte öppnar, om de ska stänga helt får de väl sätta upp en lapp så man vet.
Kom hem kl 15 o då for jag runt lite här hemma o kl 17 kom Andreas föräldrar o vi gick o käkade kinamat. Efter det fikade vi hemma hos oss, mina muffins.

Idag har jag inte gjort så mycket än, städat lite o gjort mig iordning. Mamma o pappa kom hem från Sthlm idag o kom förbi en sväng. Ska väl om en stund gå in mot stan o träffa Robin som är hemma från Sthlm en sväng.

Sen i torsdags har jag haft världens huvudvärk.. har det fortfarande, blir tokig! Har inte tagit någon tablett men idag måste jag nog göra det - står inte ut längre.
Nu är det dags att fixa lite mat.. skriver senare!
_______________________________________________________________________________________

" Fisk, korv o mittimellan "

// Lisa







Nya arbetstider o flykten från verkligheten?

Har haft möte med chefen idag om hösten.. hoppas på att det kommer att bli bra, bättre än detta år. Arbetstiderna har ju inte varit de bästa o hoppas på en annan lösning till hösten. Möjligheterna finns att jobba dagtid två dagar i veckan o då sluta mellan 16:30 o 17:00 dessa dagar. De andra dagarna lär se ut som de gör nu. Men att sluta så tidigt två dagar i veckan vore ju toppen! =) Vidare diskussion kommer ske.. Dessutom vill jag de dagar jag jobbar länge ha möjlighet att gå på land, vilket innebär att jag kommer jobba mer med crawlgrupper. Sen kommer jag ju inte kunna gå på land hela arbetspasset o inte alla veckor men kanske hälften av grupperna jag ska ha o kanske varannan vecka o det är ju mycket bättre än hur det är idag.
Anledningen till att jag vill ha det så är att jag detta år har varit förkyld näst intill hela tiden o det är inget kul. Hoppas att denna ändring ska göra mig mindre förkyld.


Härom veckan fick jag en fråga av min kära svärmor.. Hon undrade om jag var shoppoholic (eller hur det nu stavas) Hmm... alltså det är jag väl inte men sista tiden har jag köpt massor.. kanske dels för att jag vill få ordning hemma o för att det är vissa saker jag behöver. Men en del av det hela handlar väl om en flykt från verkligheten. Att jag får något annat att tänka på. Dels när jag handlar o sen när jag kommer hem att jag ska göra iordning på det jag handlat.
Men nu på sista tiden har jag varit riktigt duktig. Har inte handlat något (förutom mat då) på 1vecka.. hihi.. Vi får väl se hur länge till jag klarar mig..
Vet ju vissa saker som behövs hemma men det är egentligen inte bråttom med dom sakerna..
Imorn blir det ett varv på stan med Emmie.. hoppas på att hinna ett vinställ.. om affären fär jag hinnat ett är öppen.


Andreas o Lisa igår:
A: Vart är dammsugaren?
L: I städskåpet kanske?
A: Vart är det då?
L: Haha.. är du knäpp?
A: va?
L: I klädkammaren
A: Mhm..
L: Vänta så ska jag visa..
(några minuter senare)
L: Kom nu... Skulle du inte ha dammsugaren?
A: Nej..
L: Varför?
A: Det stod en massa saken ivägen..
L: Aa men allvarligt... den står ju längst fram..
A: jaha...
Jag går in o tittar.. framför skåpet står två påsar..
Hahaha..så söt...=)


Idag har det underbart väder... varmt o skönt. Jag håller tummarna för att det blir lika varmt imorn.. Nu blir det film o förhopningsvis kan jag hålla mig kvar i soffan utan att fara omkring!
___________________________________________________________________________________

" Torr asfalt är ett vårtecken "

// Lisa


Att finnas i andras tankar...

God morgon..

Sitter här o knaprar på en macka o försöker piggna till.. än så länge går det inget vidare, även om jag varit uppe sen srax före 9.
Det gick ganska bra att jobba igår. Slutade 18:40 o 3 av de 5 grupperna jag hade kunde jag gå på land, vilket var bra. Då kanske förkylningen går över snabbare.
Idag blir det lite mer problematiskt när 5 av de 8 grupperna jag ska ha kräver att jag är i vattnet..
När jag skulle gå hem igår var det en farmor/mormor (tror jag att det var) till ett av barnen som går i tävlingsgruppen som jag har ibland som kom fram till mig o frågade hur det var med Andreas. Det är så himla gulligt. Hennes barnbarn hade funderar massor på det där när jag var borta en vecka förre terminen o när jag kom tillbaka så kom o fram o pratade o frågade om allt var bra med Andreas. Då visste hon bara att han var sjuk men inte vad det var, vet inte om hon vet exakt vad det handlar om nuu heller men det är så gulligt att de nästan varje vecka när jag träffar dom frågar hur det är.

I Linköping igår gick det bra. Andreas fick sin spruta o sen var vi kvar drygt en timme innan vi åkte hemmåt. Har fått hem ett schema för de kommande veckornas behandling. Som det ser ut nu (med reservation för ändring, som det alltid är) så ska Andreas till Linköping varje onsdag de kommande 4veckorna. De sa att han då skulle räkna med att vara där hela dagen.
Sen är det en vecka när han inte ska åka dit - om jag kan läsa schemat rätt. Veckan efter det är det dags att åka till Linköping igen. Veckan efter det vet jag inte - lite svårt att tyda schemat o sen onsdagen efter det är det till Linköping igen.
Sen vet vi inte mer - sen är schemat slut. Men som det ser ut dessa veckor så behöver han inte ligga inne någonting, så det är bra.
Schemat är inte det mesta tydliga, det är en massa symboler o förkortningar. En den förkortningar har förklaringar men inte alla. Det är därför jag inte vet hur vissa veckor ser ut. Så det är bara att vänta o se.

_______________________________________________________________________________________

" Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste du vara i rörelse "

// Lisa




Dags att börja jobba igen...

Imorn är det dags att börja jobba igen.. nu kan jag inte vara hemma mer. Har varit hemma både måndag o tisdag, känner mig bättre men är fortfarande förkyld men halsontet är nästan helt borta. =)
Får väl se till att inte bli så kall imorn, förhoppningsvis kan jag vara lite på land. O så jobbar jag troligtvis bara till 18:40 imorn så det är skönt - att få börja lite lugnt.

Imorn är det också dags att åka till Linköping för behandling igen. Men som det ser ut nu är det bara en spruta som han ska få, men han måste vara kvar ca. 2 timmar efter.

Det har helt ärligt varit riktigt skönt att vara hemma de här dagarna, även om jag inte mått toppen så har det varit skönt att vila. Jag var ju ledig hela förra veckan men då mådde jag mycket sämre o kände mig därför inte utvilad. Nu känner jag mig lite piggare o förhoppningsvis så kommer förkylningen försvinna mer o mer så jag snart blir ännu piggare.
Andreas är inte lika trött nu vilket känns bra, hoppas han fortsätter att vara så här lång tid framåt nu. Men än så har medicinerna han fick förra onsdagen inte riktigt påverkat kroppen än. Vi får se hur det blir...


Snart är det dags att fixa lite mat, sen fixa lite här hemma o sen slå sig ner framför tv´n.

___________________________________________________________________________________

" Ju mer man tänker, desto mer inser man att det inte finns något enkelt svar "

// Lisa




RSS 2.0