Köp av julklappar - men vad?

Sitter för tillfället hemma hos mina föräldrar och kopierar över en massa bilder till USB-minnen - snacka att det tar tid. Snart hälften och jag har suttit en timme..!

Sen blir det hon och knåpa iordning på lite fotoböcker!

På förmiddagen idag var jag på stan med Emmie och handlade lite julklappar - det största problemet är att jag inte vet vad alla önskar sig, lite svårt då! Men jag har fixat till Linda iaf.
Jag hittat mycket saker som jag själv ville ha men nej nej.. inte köpa till mig själv. Emmie kom istället på den smarta idén att ta kort på sakerna och sen skriva vilken affär sakerna/kläderna kommer ifrån och vilken storlek - så kan jag önska mig i julklapp, så fick det bli..

Efter att ha tagit vaccinet igår känner jag mig lite hängig och har ont i huvudet. Kände mig inte särskillt pigg på stan men det gick ganska bra ändå - lite vimsig mot slutet. Blir nog en lugn kväll..
Imorn är det än så länge inget planerat - vad det blir beror väl lite på hur jag mår.


_________________________________________________________________________________

" Det räcker väl att vaccinera alla grisar istället "

// Lisa



Män borde ta bättre hand om sina penisar...

Hmm... vilket uttalande.. och dessutom inte så passade, inte på en konsert! Inte framför flera tusen människor - och av någon konstig anledning som ingen vet. Takidas sångare var inget vidare på att prata mellan låtarna - säger man något sådant så kan man lika väl vara tyst.. Förutom detta sa han nästan bara tack/tack så mycket efter varje låt!

Konserten började kl 20. Vi kom dit ca 19:45 och då var det ett band som spelade- först trodde vi att det var förbandet som redan hade börjat. Klockan blev 20 och inget hände. Bandet hade slutat spela strax före 20. När klockan blev halv nio och inget hade hänt började vi undra. Strax efter halv kommer förbandet upp på scen. Jag och lillebror tyckte att de var bra men mina föräldrar höll på att avlida..!

Sonic Syndicate - Burn this city


Sonic Syndicate - Denied


Sonic Syndicate - Enclave


Förbandet slutade spela ca 21:15 och Takida släpade sig inte upp på scen förrän 21:45.
En något packad Robert Pettersson dalade under konsertens gång men trots detta och den långa förseningen var konserten bra..
Pga av försening började konserten i uppförsbacke för många, men det blev bättre. Något negativt var också att de endast spelade i 1timme och 15 minuter. Om man jämför det med Winnerbäck 2,5timmar är det verkligen ingenting. Lite tråkigt men men...
Bland det första som Robert Pettersson gör när han kommer upp på scen är att försöka bjuda vakten framför scenen på öl... hmm...

Spelade inte in någon låt av förbandet men av Takida spelade jag in en hel den... bland annat

Rysningar...

Här kommer lite bilder också...










Takida tackar för sig...

 

Har varit ledig idag också... känns riktigt skönt..
Har varit och tagit vaccin på svininfluensan idag.. Var riktigt nervös. Jag som hatar sprutor höll på att tuppa av innan. Proppade i mig dextrosol i mängder. När det var min tur höll människan på att hugga mig i armen så fort jag hade fått ner rumpan på stolen - Jag blev ju livrädd!! Jag bad honom att vänta men han verkande stressade och ca 1 minut efter att jag hade satt mig hade jag lämnat stolen.
Andra sprutor jag har tagit brukar de säga - nej men det kommer inte att kännas. Men det har de gjort. Denna skulle inte heller kännas men jag trodde inte riktigt på dom - inte förrän jag själva hade tagit sprutan. Jag kan säga att det kändes INGET! Jag är verkligen förvånad!
Nu håller jag tummarna för att jag slipper bivärkningar så att jag kan jobba på mändag och dessutom få en bra helg innan det!

________________________________________________________________________

"

// Lisa


Takida ikväll...

Igår blev det ett besök hos frisören.. Så skönt att få lite ordning på håret igen... =) Färg och klippning blev det..
Var ledig hela förmiddag igår vilket har varit hur skönt som helst... inte för att jag gjorde så mycket mer att att vara hos frissan och sen bara göra ingenting hemma..

Idag och imorn är jag ledig - idag åker jag till Göteborg för att titta på Takida. =)

Om ca 2,5 veckor får vi nyckeln till nya lägenheten - håller tummarna för att Andreas blir bra i ryggen tills dess annars får jag bära mycket själv. Alla stora och tunga saker får vi vänta med tills vi kan få hjälp av hans eller mina föräldrar eller Andreas eller min bror. Jag kan inte bära tex sängarna själv. Jag tar alla småsaker.. hihi..
Längtar...

Takida - Curly Sue


____________________________________________________________________________________

" I´m not ever alone "

// Lisa




En kort jobbvecka...

Vila - vad är det..?

Söndag kväll och det är snart dags att sova. Hmm.. har inte direkt kunnat vila upp mig i helgen, inte så mycket som jag skulle behövt.
Idag har jag träffat Linda en sväng - mycket trevligt! =) Sen bar det av till badet för några timmars jobb. Imorn är det jobb igen och det blir heldags jobb imorn också 8-20 - tillbaka till förskoleklassen där jag var förra veckan och torsdag och fredag veckan innan det. Efter det blir det mitt vanliga jobb på badet.
Kanske blir det heldagsjobb på tisdag med men inget bestämt än.

På onsdag ska jag till frissan - efter det kanske till vårdcentralen (eller var det så att man inte kunde ta vaccinet än?) Efter det jobb till 20.

Som tur är så blir det en kort jobbvecka för mig. Åker till Göteborg på torsdag och kommer hem fredag så jag kommer bara jobba till onsdag! Mycket välbehövligt med lite längre ledighet!
I Göteborg blir det Takida-konsert som jag sett fram emot väldigt länge! =) Jag håller tummarna för att batteriet i kameran inte tar slut som det gjorde på Winnerbäck-konserten!


Det där med att träna - när ska jag hinna med det?
Nu när jag känner mig bättre vill jag ju sätta igång men för tillfället finns ingen tid. Det måste vi ändra på!!

_______________________________________________________________________________

" Jag önskar dig glädje och trygghet och verklig tillfredställelse. Och alltid, alltid kärlek "

// Lisa



Barnvakt sökes...

Håller på att bli knäpp... Andreas har varit hemma i tre veckor inte kunnat gjort så mycket.. Så jag har fått sköta det mesta! Så är det någon som vill sitta barnvakt åt han? Hahaha.. nej, men allvarligt nu får det räcka, har måste bli av med sitt ryggskott så jag slipper att sköta saker här hemma plus att jag får springa runt och göra saker åt han.

Idag är det en riktig fixardag, städar, tvättar och fixar inför flytten. Har jobbat på förmiddagen, tagit igen min planeringstid som jag skulle haft i fredags. Förutom det så ska jag försöka ta det lugnt också.
Andreas ligger i sängen och säger inte mycket alls.
Förstår att Andreas inte heller tycker att det är speciellt kul..
Håller verkligen tummarna för att det blir bättre snart!

______________________________________________________________

" Kommer du ihåg? "

// Lisa

Alldeles för mycket denna vecka

Fy för denna vecka... är verkligen helt slut. Om jag var trött förra fredagen efter att ha jobber två heldagar ca 12timmar/dag är det inget mot vad jag är idag då jag jobbat 12-14timmar/dag hela veckan...

Dålig uppdatering av bloggen har det blivit, har liksom inte hunnit.. Bättre ska det blir. En snabb uppdatering nu (är för trött för att skriva mycket) och mer imorn.


På söndag ska jag träffa Linda som är hemma från Sthlm en sväng! =)
Just nu blir det mat och sen slänga sig i sängen!

Grattis till Robin som fått ett nytt jobb... =)

__________________________________________________________________________

" Dom förstår iaf hur ont jag har "

// Lisa


Massor massor med jobb denna veckan

Fullt upp denna veckan.. Jobbade ju i en förskoleklass i tosdags och fredags och även igår. Jag hade sett framemot lite sovmorgon idag men under lunchen igår kom en av lärarna fram och frågade om jag kunde jobba resten av veckan. Och jo.. det var väl klart jag kunde.
Så denna veckan blir det fullt upp för mig. Jobbar heldagar hela veckan plus att det är jobb på söndag då det är examensim.
Må: 8-20
Ti: 8-21:30
Ons: 8-20
Tors: 8-21:30
Fre: 8-18:40

Vi får väl se om jag överlever.. Med tanke på att jag var helt slut efter att ha jobbat heldag torsdag och fredag förra veckan vet jag inte hur detta kommer att gå..

Nej, nu är det dags att göra sig iordning och åka mot jobbet.
Ha en bra dag..
Hej hopp

_____________________________________________________________________

" Så kan det gå "

// Lisa




När pengarna tickar in checkar kärleken ut

Marcus Birro: I exakt samma takt som pengarna tickar in, checkar kärleken ut

Jag tycker i grunden rätt illa om vem och vad jag blivit. Jag låter mig våldtas av en annan som inte är jag, som gror som cancer i mörkret, som solar sig i glansen, som älskar den röda mattan, de till-fälligt kända människorna i biografmörkret. Det är jag nu. En tillfällig kändis som skriver böcker ibland.
Jag blir rädd när jag upptäcker hur mycket jag älskar den där världen. Jag trodde jag var immun. Jag trodde jag var en bättre människa. Jag trodde de varma händerna på min axel inte skulle betyda något. Jag skäms att erkänna det. Men de betyder något. Jag tycker om de där klängande, kletiga, förföriska händerna. Jag tycker om att ha de där händerna överallt.
Jag var på min första galapremiär för två veckor sedan. Det var länge sedan jag var så barnsligt, naivt lycklig. Jag strålade som en sol framför kamerorna. Jag älskade varje sekund på den där röda mattan.
Jag är motbjudande ärlig när jag skriver att jag älskade varje sekund av den där kvällen.

Jag är mitt i en klassresa. Jag känner dagligen vinddraget. Jag ser på bankkontot att jag är en annan människa i dag än jag var för bara fem, sex år sedan. När jag satt bitter, småsint och för-bannad i den trasiga gröna fåtöljen från Myrorna med ännu en milt förstående kvinna från Kronofogden i telefonen. Nu startar jag aktiebolag och får guldkort från banken. Det har gått fort. Jag ser mig själv i backspegeln. Vinden i den unge mannens hår, hans blick, hans panka men lyckliga ansikte varje morgon när han knäppte i väg kapsylen från en socialbidragssponsrad starköl. Fåglarna i trädet på innegården i Majorna.
Nu? Jag kan inte minnas att jag hört några fåglar sjunga under hela det här året. Jag har haft min skalle nedkörd mellan axlarna så hårt och så länge att jag missat att jorden snurrar.
Jag har begravt mig i arbete och bara skyfflat mig ut för att träffa min älskade son då och då. Jag är en man som inte syns. Någon annan syns hela tiden i stället och han är ärligt talat rätt ful. Han säger en del bra saker men jag skäms också över honom. Han är inte jag. Och vad värre är; han ÄR faktiskt jag.

Jag undrar vad pengar och framgång gör med en människa. Jag undrar vad som hänt med mitt hjärta, med mina ögon, med min själ under det här senaste året. Jag är en stolt och lycklig författare. Men är det jag som är stolt? Är det jag som är lycklig? Eller är det han som syns i teve, hörs i radio, tackar ja till intervjuer. Mitt liv har blivit viktigt som projekt. Mitt liv är ett kapitel i en roman. Hela mitt liv är degraderat ner till en krönika. Min kärlek är en vara som går att sälja.
I exakt samma takt som pengarna tickar in, checkar kärleken ut. Mitt hjärta fylls av mörker och regnvatten.
Jag drömde om det här. Jag drömde om oberoende, framgång, pengar, karriär och familj. Varför känns det då som om jag läcker? Varför är jag aldrig nöjd, aldrig i vila? Varför kan jag inte vara i stunden när den kommer som en varsam smekning? Som Morrissey sjunger: In the days when you were hopelessly poor, I just liked you more.
Jag avundas alla andra. Jag drömmer om vardagliga saker, som två lediga dagar i rad. Jag drömmer om ett liv där livet räcker till som det är och inte först sedan det skrivits ner och fortplantats som bakterier.
Drömmen slog in. Mitt nummer kom upp. Men jag hann aldrig se att insatsen var mitt liv.

Av Marcus Birro
[email protected]

 

 

 

Jag gillar verkligen hans texter - han skriver så himla bra. Så mycket tankar, så mycket funderingar..
Har precis kommit hem från en liten promenad med Andreas. Ska fixa nått att käka och sen slå mig ner framför tv´n och titta på Top Model och sen Bones.

 

______________________________________________________________________________

" Önskar att jag också kunde "

// Lisa

 


Follow me...

En grå och regnig söndag som denna... vad ska man hitta på?

Det blev ingen bio igår. SF´s hemsidan var ju helt mupp - får se filmen någon annan dag. Istället blev det att titta på Beckfilmen som gick på tv4+.


Uncle kracker - Follow me

Vilka minnen till denna låt... När jag var mindre lyssnade jag massor på denna låten.


Kenny Chesney - Never gonna feel lika this again



Hej hopp... hörs senare!

________________________________________________________________________

" Alla andra verkar vara påväg någonstans "

// Lisa




En hel natts sömn & oboy överallt...

Var helt slut igår.. kl 21 tänkte jag sova men rätt som det var så hade klockan blivit 23:30. Då var det verkligen dags att göra sig iordning och sova.
Vaknade strax före 7:30 imorse av att Andreas pratade med mig. Jag brukar alltid vakna massor med gånger varje natt, flera gånger i timmen framåt morgonen men inatt sov jag hela tiden fram tills att Andreas väckte mig.. Snacka om att jag var arg, var helt slut och ville fortsätta sova. Efter det vaknade jag flera gånger och sov inget bra efter det. Men jag kan lova att det var skönt att få sova en hel natt utan att vakna.
Jag undrar vad skillnaden från alla andra nätter var..

Ikväll blir det bio; 2012.
Före det ska vi käka, jag ska hämta mattan som ligger i tvättmaskinen i tvättstugan. Härom kvällen, strax före 22 skulle jag fixa något att käka och lyckades hälla ut ett helt glas med oboy på golvet, det skvätte överallt och mattan blev helt kladdig tillsammans med skåpsluckor, matbordet, golvet mm... Snacka om att jag blev galen...! Japp, jag är riktigt klantig!

________________________________________________________________

" Nu brinner det här "       (Andreas lagar mat)

// Lisa



Helt förstörd...

Helt otroligt så trött jag är.. Dagen igår och idag har varit fruktansvärt jobbiga. Att jobba 8-21:30 igår idag 8-18:40 var ingen höjdare. Kanske om man hade haft ett annat jobb men att i så många timmar ha barn omkring sig, med den ljudnivån som blir ibland. Särskillt på badhuset där väggarn och taket inte verkar fånga upp något ljud utan att bara studsar runt. Det ansvar man har gör också att man blir helt slut.. Dessutom gäller det att hålla sig glad och positiv hela tiden. Men något som verkligen gör det värt att slita är när man får en kram av något barn när man ska gå hem.. =) Då vet man att man gjort något bra iaf.. hihi...
På måndag ska jag tillbaka till samma ställe.. så arbetstiderna på måndag blir 8-20. Vi får väl se. Hoppas kroppen har lyckats återhämta sig tills dess.

Är trött i hela kroppen.. ska slänga mig i sängen och förhoppningsvis är det något bra på tv..
I helgen vet jag inte riktigt vad det blir. Vila, måste lägga mn planeringstid någon dag i helgen också.

Andreas har fått värktabletter så nu får han inte köra bil på drygt en vecka så han är hemma om dagarna. Han är nog rätt uttåkad av att bara gå hemma hela dagarna. Men men.. förhoppningsvis kan han börja jobba igen v.48.

Nej, nu väntar sängen!
Ha en trevlig kväll...
________________________________________________________________________________

" Vem är hon snyggingen som jobbar här idag? "

(Haha.. ibland är folk roliga.. Blev lite konstigt efter det)

// Lisa


Texter från förr...

När man packar inför flytten dyker det upp massa saker från förr..

Den onda cirkeln
Den som omger dig
Den som inte vill låta dig gå
Den som inte vill släppa dig fri

Det är din rädsla
Det är din ångest och oro
Något du själv måste kämpa emot
och besegra

Du måste bestämma dig
Du måste hitta glöden
Du måste vilja

Annars kommer den onda cirkeln aldrig släppa dig fri




Jag har lärt mig att drömma
Jag har lärt mig att se verkligenheten
Verkligheten hos andra
men inte hos mig själv

Jag har lärt mig att hata
Jag har lärt mig att älska
Älska andra men inte mig själv

Jag har lärt mig att inte tänka
Jag har lärt mig att tänka för mycket
på andra
men inte på mig själv

Jag försöker se min verklighet
Jag försöker att älska mig själv
Jag försöker att inte tänka för mycket....
MEN DET ÄR SVÅRT!



Winnerbäck - Faller




Hemma från jobbet.. nu blir det  nått att käka och sen Efterlyst! Imorn blir det jobb från kl 8. Först ska jag jobba i en förskoleklass 8-13:30 och sen blir det till badet för att jobba till 21:30. Fullt upp imorn alltså! På fredag har jag bestämt att ändra min vanliga rutin. Istället för att åka till badet kl 8 så blir det jobb troligtvis i samma förskoleklass som jag ska vara i imorn, 8-13:30 och efter det åker jag till badet. Min planeringstid som i vanliga fall brukar ligga på fredagar 8-12 får jag lägga i helgen. Här ska det tjänas extrapengar! =) Ska också bli intressant att se hur många av barnen i förskoleklassen som jag har i simskola...

_____________________________________________________________________________

" Så maktlös.. och det gör så ont... "

// Lisa



Många likheter...

Hahaha... precis som jag.. eller iaf nästan..
Tittade på ett gammalt avsnitt av lyxfällan.. En människa som samlar på saker och saker i mängder och som inte kan göra sig av med dem.. Bland annat hade hon mängder med ljus och andra saker med för den delen.
Hennes sätt och hennes beteende är så likt mig.. Haha.. nej det är faktiskt inte så kul.
Hennes källare, helt otroligt.. Och när hon ska sälja bilen så ska hon spara en del saker som hon hittar där i..
Den stora skillnaden mellan henne och mig är att jag inte har några lån. Men saker har jag, överallt! Och göra mig av med saker är ju inte det lättaste, verkligen inte.

Han ju tänkt att när jag är ledig några veckor vid jul ska jag ta tag i vinden hemma hos mamma och pappa.. Där har jag saker på halva ytan och mamma, pappa och lillebror delar på den andra halvan. Ajaj.. det kommer ta tid. Dessutom så vet jag inte riktigt vad jag har för saker där. Gamla skolsaker vet jag men mer...? Inte en aning...

Snart mot jobbet igen..
jobbar till 21:30 idag!
Har varit och träffat en jobbarkompis på förmiddagen och diskuterat saker som kursplan, uppflyttningar mellan grupper och hur andra saker ska kunna fungera bättre. Även om mycket har blivit bättre kan det alltid bli bättre!
___________________________________________________________________

" Så rörigt... "

// Lisa



Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut...

Jo men det får väl bli ett inlägg idag då..
Hemma från jobbet. Hon jag brukar jobba med kom inte idag men det fungerade bra iaf. Hon som hoppade in är jätteduktig! =)


Vissa människor välja att blunda, jag är inte en av dem.. på gott och på ont. Varför skulle jag blunda?
Vi klättrar upp för berg efter berg och faller ner men vi klättrar upp igen. Det gör ont när vi faller och det gör ont på vägen upp men vem har sagt att det ska vara lätt?? Det finns för mycket för att inte klättra och riskera att falla igen.

Vi finns kvar, även i den hårdaste storm, för det är något som gör att vi stannar..
Det är svårt att ta sig in, men vem har sagt att det ska vara lätt? Det krävs tid, det vet jag! Vi vill ha något som kanske inte kommer att kunna bli... eller är det bara jag?

Nära vänner - vad innebär detta?
Jag blundar inte - jag ser men är bara rädd för att konfrontera!

_____________________________________________________________________________

" Frågor som kanske måste ställas - men ändå sitter så långt inne "

// Lisa


Bland täcken & kuddar i stan & i lera på landet

Hemma igen.. har varit och käkat hos svärföräldrarna, tittat på när Andreas pappa påbörjade bygget av carport och så smutsat ner mina nya skor. De är tvättade nu och bra ut igen.. =)

Intressant värre....

 



Innan vi åkte till Andreas föräldrar blev det ett besök på Jysk där vi köpte nya täcken och kuddar. Det där med täcken och kuddar är ju en hel vetenskap, precis som kaffe. Man känner sig helt förvirrad! Det går ju inte att veta vilket man ska ha. Helt omöjligt. Nu har vi iaf hittat ny täcken, hoppas att det blir bra.






__________________________________________________________________________________

" Ett sätt att ge, ett sätt att ta "

// Lisa



Brutit ett revben?

Herre gud...
Nu är allt fel, ont där, ont här... "Lisa jag kanske har brutit ett revben" Amen va fan...
Snart åker jag på allvar till akuten med människan. Står inte ut. Visst brukar jag klaga massor när jag har ont (vilket jag brukar ha typ hela tiden) men detta är fan värre än mig och då är det riktigt illa. Mina öror klarar inte mera. Mosade precis i han värktabletter så jag hoppas att han kan vara tyst ett tag nu. Det är ju synd om han att han ska behöva ha ont!


Igår blev det ingen film, vi åkte in till stan och käkade istället.

Nu ska jag försöka få tag på min bror och fråga honom hur det känns att bryta ett revben, Andreas ville veta - så han kan veta om han har gjort det eller inte. Men jag undrar faktiskt - hur skulle han ha brutit det i så fall??

__________________________________________________________________________

" Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick om du var på väg hit eller härifrån "

// Lisa

En lördag hemma...

Riktigt slö lördag har det varit...har fixat runt här hemma, målat om mina tånaglar (vilket helt klart behövdes), plockat ner lite mer saker i lådor inför flytten, kollar på repriser på datorn av program som jag missat i veckan eftersom jag jobbar när alla bra program går. Tur att de flesta program finns att se på datorn, vad skulle jag göra annars.. hihi..


Denna låt är enormt bra live... Winnerbäck började med denna låt på konserten!
Järnvägsspår



Andreas har legat i sängen typ hela dagen, klagar fortfarande på ont i ryggen och överallt också.. snacka att man blir knäpp!
Väntar på att han ska släpa sig upp ur sängen och åka och hyra film med mig..

Imorn blir det ut till Andreas föräldrar, det är ju sån där farsdag. I min familj firar vi inte sånt men Andreas gör det och om det inte blir något annat för min del åker jag med dit.
Innan vi ska dit blir det in till stan och fixa något..



__________________________________________________________________

" Berätta vad det är, den där linjen i din hand, berätta vad det är, så jag förstår hur jag ska nå dig "

// Lisa





En liten låt...

En liten låt så här innan jag lägger mig i sängen... ska käka lite, titta på Debatt =) och sen sova!

Pink - I don´t believe you


___________________________________________________________________________________________

" Det är för alltid "

// Lisa

Gårdagens snö

Snön igår låg inte kvar på marken speciellt länge utan smälte efter ett tag bort..
När jag åkte till jobbet igår såg det ut såhär på gräset och på min bil.


Idag har det snöat och regnat omvart annat, för tillfället är det mest regn i luften.. Allt ser bara allmänt tråkigt ut!




_________________________________________________________________________________________

" För att jag aldrig nämnde att det du gör är bra, att jag är lika vilsen och för att jag aldrig sa "

// Lisa





Snö - inte nu!!!

Va fan... det är ju bara 4 november... det ska väl inte snöa nu heller!!
Som tur är så är det bara små små flingor som kommer ner..men de är många många.. massor =( Hoppas verkligen inte att de bli större.. Än ska vi inte ha någon snö!
Hoppas de smälter bort!

Mot jobbet snart! Möte är det också ikväll!


______________________________________________________________________

" Jag har inte lämnat "

// Lisa


Diagnos ryggskott...

Efter besök på vårdcentral, hos sjukgymnast och även en naprapat blev diagnosen ryggskott. Han på vårdcentralen och hon sjukgymnasten hade inte en aning om vad felet var men igår när Andreas var hos en naprapat sa hon att det var ryggskott - hon tröck och banka lite och när han gick därifrån var det bra. Men efter ett litet tag var det onda tillbaka. I och för sig sa hon att det kunde göra ont efteråt. Om det inte har blivit bra tills på fredag så ska han tillbaka då.


Snart dags att köra curling igen. Vi har en i vuxencrawlen som kör det och har fixar så att vi kan testa på det. Kan lova att det är hur kul som helst men dagen efter så har man blåmärken på knäna och möjligvis någon annanstans också om man ramlat några gånger.

Nissen som skulle besikta lägenheten var här igår. Det såg bra ut sa han. Men visst är det lite jobbigt när någon kommer in och spanar runt i ens lägenhet - särskillt när det ser ut som ett riktigt bombnedslag.. det är verkligen saker överallt och nu är det svårare än vanligt att hålla ordning på sakerna.


Takida - Burning inside


___________________________________________________________________________________________

" Du sätter all din tilltro till en dröm "

// Lisa




Hemma från en helg i Göteborg

I fredags morse kl 7 satte vi oss i bilen för att åka till Gbg. Andreas som haft ont i ryggen i över en veckan hade lite problem med att sitta. Efter många platsbyten fick han ligga i mitt knä i baksätet.
Nere i Kungsbacka var det dags för shopping =) Jag hittade bland annat ett linne från Filippa K med öppen rygg som jag letat efter i flera år, en klänning från Mexx och lite annat.
Efter några timmars shopping var det dags att sätta sig i bilen och åka till lillebror. Han hade en trevlig men väldigt liten lägenhet. Efter att ha lämnat av lite saker där var det snart dags att gå mot hans skola för att se hur det ser ut. Det var hur stort som helst..
Vi käkade mat på någon resturang på skolan och sen var det dags för konsert i Lisebergshallen! Konserten var riktigt bra vill jag lova - dock fick den väldigt dålig recension dagen efter. Han som skrev den måste vara en riktig mupp!
Jag har tagot några bilder i helgen men inte så många som jag hade tänkt. Mitt under konserten lägger min kamera av så sen blev det inte fler bilder den helgen. Har laddat batteriet så här kommer lite bilder.

Shopping

 

Lägenheter en bit från lillebror - något fula!!

 

Inne hos lillebror - självklart med en Färjestadtröja på väggen =)

 

Utanför ingången till hans skola

 

Karta över skolan - hur ska man kunna hitta här?

 

En av de små föreläsningssalarna...

 

Jo men detta är väl inga problem att förstå?

 

Och så lite bilder från konserten - tyvärr blev det ju inte så många =(


Helgen har varit jättebra, (förutom att Andreas har haft ont) - är överlycklig att Andreas och jag har spenderat en hel helg tillsammans =)
Han har varit hemma från jobbet igår och även idag - som det ser ut nu blir han hemma hela veckan. Han proppar i sig värktabletter, vi var på vårdcentralen igår, han ska till rehabcenter idag. Värken har spridit sig - nu har han ont lite överallt - benen, ryggen, nacken... Hoppas på att det blir bra snart..
Just nu ligger han och sover - har inte sovit så bra inatt pga värken. I och för sig har väl inte jag heller sovit så bra eftersom jag vaknar så lätt oh Andreas har knappt legat stilla en sekund..

För tillfället sitter jag och väntar på att någon mupp från hyresbostäder ska komma hit och besikta lägenheten..

___________________________________________________________________________________________

" Se hur sommaren blir höst "

// Lisa




RSS 2.0