Är man kär så är man??

Hur ska Lisa klara av denna veckan?? Idag o igår har varit hur mycket som helst att göra på jobbet; full fart på simskolan o efter det massor o massor med badgäster!
Om dagen igår var stökig o jobbig har denna nog fan varit värre... Lika stökiga ungar men det har hänt mer saker idag.. barn som har slagit upp stora sår på tårna, skurit sig i bassängen, fått stickor i fötterna, slagsmål, borttappade barn o massor med småsår att ta hand om..

Efter jobbet igår var det bara hem o äta, se lite på tv o sen sova.. Idag efter jobbet var jag uppe på filmstan o hämtade ut biljetterna inför bion på fredag o sen stannade jag till vid mataffären lite snabbt. Nu har jag ätit o ska snart sova.. Man blir fan helt slut av att jobba 11,5timmar ute o dessutom bland en massa folk hela tiden.. Men nu är två sånna dagar av fyra avklarade =)



Är man kär så är man...
Hmm.. kanske är det så! Emmie o jag diskuterade det idag.. men kanske skiljer det sig åt mellan killar o tjejer??
Är det så att när tjejer är kära så har de svårt att titta på andra o tänka på andra o en mindre göra saker med någon annan än den man är kär i.. om man är singel alltså...
O för killar spelar detta ingen större roll??
Det skiljer sig säkert från person till person men Emmie sa "Är man kär så är man" o då borde det inte finnas någon/några andra.. alltså att man inte borde titta på andra, tänka på andra eller göra saker med andra.. Jag håller med henne... men jag undrar...
...finns det undantag??

_________________________________________________________________________________________

" Ingen rak väg "

// Lisa


En slirig helg...

Igår var jag jätteseg... idag är det ännu värre..
Jag tyckte det blev mycket att dricka på midsommar men igår blev det ännu mer!
Dagen började med att jag sov länge, slängde mig i en dusch efter det.. satte igång en film o gjorde mig iordning. Efter en liten promenad med Andreas träffade jag ett gäng uppe i Folkparken (Folke, Dexter, Thina, Robin, Matte, Elfa o ett par till)
Efter ett tag där o några grogg bestämde vi hos för att gå till Bishop men de stängde kl 22, vi kom dit strax efter 22.. Det blev att gå till Delhi o där blev det full fart!!
Haha.. seriöst så var det länge sen jag hade så jävla kul.. Efter några cider o tre shots var det slirigt värre.. Kvällens projekt var att klippa Dagge med en papperssax o fixa en tjej till honom..
Saxen fick vi låna från personalen på Delhi, frisörstolen fick bli ett väghinder (eller vad det var för nått) på gatan utanför.. Frisören fick bli en kille som jag hittade på Delhi.. han hade jobbat som frisör o därför var han rätt för uppdraget - Emo-frisyr var målet =P
Dagge blev verkligen hur snygg som helst men någon tjej lyckades vi tyvärr inte hitta till honom - trots att han hade någon på g så gav han upp för lätt.. Skärpning!!
När Delhi stängde kl 1 gick vi mot SVEA där vi stannade till kl 3..
På Delhi träffade jag många trevliga människor o hade verkligen superkul.. många av de som var på Delhi följde med till SVEA.. Bland annat ett gäng killar som kom från Sthlm (eller det sa de iaf - man vet ju aldrig) som jag blev bjuden på efterfest hos.. Två killar som kom från Karlskoga som var supertrevliga o en hel del andra som gjorde kvällen helt perfekt!
Hemma var jag strax efter 3 o då snurrade det mycket mycket.. haha.. fastnade i soffan ett tag innan jag kom in till sängen..

Idag vaknade jag ganska tidigt o kände mig ganska pigg men helt seg o förstörd - lyckligtvis inte bakis! Jag hade inte lust att gå upp kl 9 o somnade om o gick väl upp runt 12..
Andreas o jag åkte ut till Kolmården o gick på tropikariet! Det var länge sen man var där så det var lite kul att titta på alla djuren - både skumma, konstiga o fula men endel väldigt söta också.. hihi..


Efter Kolmården åkte Andreas till sina föräldrar, jag käkade lite mat o sen lyckades jag somna i soffan.. =P Sov en timme typ o sen cyklade jag till Skarphagen för att möta upp Robin för en liten promenad o massor med prat.. Blev inte så lång promenad som förra gången. Vi satt uppe vid Borgen o pratade o sen gick vi ner till stan.. Robin kom inte in i lägenheten eftersom de andra hade nycklarna så han fick möta upp dom
vid Bishop för att sen åka med dom upp till Skarphagen igen..

Imorn är det jobb till 19:30, vilket det är tisdag, onsdag o torsdag också.. På fredag är det dags för ny utmaning.. Vad det är, är det några som vet, ni andra får reda på det snart..
Sen blir det bio på fredag också.. o se nya Twilight-filmen =)


O till Linda.. sorry att det inte kommit upp några bilder från Sweden Rock än.. Haha, trodde att jag skulle ha tid att lägga up det nu näf jag varit ledig i tre dagar men tiden har bara försvunnit.. Men jag lovar, bilder kommer!!

_______________________________________________________________________________________

" Jag har det fortfarande... hihi... ;) "

// Lisa








Vad handlar det om egentligen??

Är det bara något jävla spel?? Vem går att lita på o vem snackar bara en massa skit??
Eller vad är egentligen problemet.. borde inte vara något problem egentligen.. men kanske är det just tanken att någon säger en sak o gör en annan...
Vågar människor vara ärliga om man skulle fråga eller får man lögner till svar för att de inte vågar stå för sanningen??
Så mycket sägs o vissa saker önskar jag så mycket att det vore sant men så hör man något annat o man blir osäker..
Det är ens egen osäkerhet, dåliga självförtroende o självkänsla som talar om för en att det som man vill ska vara sant inte är det o att det är mycket troligare att det andra man får höra stämmer...
Jag har sagt det förut o säger det igen.. OM.. då skulle jag hata dig för alltid!! OM... då skulle jag hata mig själv för alltid!!


Igår firade vi midsommar ute på landet, hos Fridell o hans tjej (även kallad regeringen, hmm??) Det var inte så mycket folk så det var lugnt.. Det var trevligt o jag är glad över att Emmie fick komma dit.. =)

'

 

Ser ni hjärtat??

 

Pirayan.... =P

 

 

 

Trots iställningar på kameran så var det svårt att få bra bilder.. Hahaha... Slutade med att Emmie försökte göra ett hjärta.. o det gick väl sådär..

 

 

 

Hmm...??

O så här såg jag ut igår...

 

 

 


Herregud va allting känns konstigt..
För ett tag sen pratade jag om en magkänsla som inte fanns.. den började sakta med säkert komma o hjärta o hjärna började närma sig varandra - o det kändes bra, riktigt bra!!
Men så händer något; saker sägs o saker kommer fram... det som lät så bra o som gjorde allting så klart kanske nu inte ens stämmer.. vilket gör att den klarhet som fanns nyss inte finns längre..
Vad är sanning o vad är lögn??

____________________________________________________________________________________


" Frågor som hade fått svar måste ytterligare en gång undersökas o besvaras - SANNINGEN MÅSTE FRAM "


// Lisa


Försvunnit??

Ledig.. tills på måndag!! Så underbart.. =)
Idag när simskolan var slut kom Robin, Matte o Dagge förbi en sväng.. de badade o solade lite innan de skulle käka o sen börja jobba..
Efter en stund på Himpa med grabbarna skjutsade jag upp dom till Haga för att åka vidare mot mina föräldrar för alla käka lite lunch o hämta nyklarna till lillebrors lägenhet som vi ska låna i Gbg..
Sen bar det av mot Linda..massor med sol, värme, råd o prat o en stor bäbismage =) Så gulligt!! Riktigt underbara timmar.. o Linda, håll i din man!! Han är verkligen toppen!!


Hemma från Linda käkade jag lite mat o sen traskade jag o Andreas ut på en liten promenad o satte oss vid strömmen en stund.. efter det blev det ett litet varv runt strömmen..
Nu kollar vi på filmen på 6:an, Click..



Jag undrar vart känslorna har tagit vägen.. helt ärligt.. det känns förjävligt att ens fundera över det men...
Alla dessa månader när allting har varit riktigt kaos, utan uppskattning, med en massa klagande, tystnad o skrik osv...
I början hade jag ork, kraft o vilja att kämpa men efter ett halvår.. hmm..
Ge det en chans...?? En chans, två chanser... hundra chanser.. hur många har jag inte redan gett??
Många kommer ha så mycket åsikter o det borde jag inte bry mig om..
för det handlar inte bara om 6månader.. det handlar om år.. o det många år.. utan att komma fram o få förståelse.. utan förändring.. sen att det nu har blivit mycket mycket värre gör ju inte saken bättre..
Försök som kommer nu.. kanske för sent..?? För även om folk inte förstår så är det inte lätt att se förbi allt jag har fått stå ut med..
Jag vill känna mig uppskattad o älskad o jag vill få minst en kram per dag utan att behöva be om det..

______________________________________________________________________________________

" snurrigt värre... "

// Lisa






Varmt varmt varmt...

Idag har det varit varmt o då menar jag riktigt asvarmt..!!
När jag har simskola är det verkligen underbart att det är varmt o soligt - då slipper både jag o barnen frysa..
Den enda problemet då är ju alla människor som ska envisas med att hoppas ner i bassängen o störa lektionerna... Då blir jag tokig!!
Men att jobba som badvakt en sån här dag är inte speciellt kul.. folk överallt, stökigt, skräpigt.. o solen som gör en helt slut i huvudet..!

Halsen är lite bättre så jag hoppas att det är påväg bort!! Är väldigt trött idag men kan iaf hålla mig vaken ett tag till =P Sånna här dagar suger ur all energi som har kvar..

Imorn jobbar jag bara till 12:10.. så skönt!!
Efter jobbet blir det att åka ut till Lindas föräldrar där hon är hemma o hälsar på över midsommar.. Så det blir en lugn eftermiddag i solen vid poolen =)
På kvällen vet jag inte än.. Andreas har sagt att vi ska göra något, så vi får väl se!
En reaktion på det jag sa eller en vilja till förändring?

På fredag blir det att åka ut till Fridell o hans tjej på landet!

______________________________________________________________________________________

" Har jag redan bestämt mig??  "

// Lisa



Om känslan säger att det är rätt har troligen inte tanken det

En helt underbar dag.. som tyvärr snart är över..

Men ibland är jag inte så smart! Jag inser det om o om igen.. Hahaha.. att man aldrig lär sig. Var på gymmet i söndag efter att inte ha tränat på ett tag.. Det blev 30minuters core o 1timmes spinning efter det.. Jag hade hur mycket krafter som helst.. Göra av med ilska, frustration o aggressioner.. Efter spinningen var jag helt slut verkligen, har aldrig svettats så mycket som jag gjorde då.. Var verkligen nöjd efteråt!! =)
Efter träningen åkte jag hem en snabbsväng, åt lite grann o sen gav mig ut igen. En promenad på nästan 3timmar med Robin väntade.. Kanske var det precis denna långa promenad jag behövde, bara få vara o låta fötterna gå.. gå åt det hållet som de ville... men halsont o en kropp som är helt slut blev resultatet efter söndagens träning!! Så smart?? Nja, inte riktigt va??

Så igår började mitt underbara halsont o imorse var det inte alls kul att behöva gå till jobbet, när jag vet att det väntade 3,5timmar i vattnet.. Hmm.. min kropp var helt förstörd som att feber var påväg.. Men det var bara att trycka i sig värktabletter o köra på!
Idag har det ju varit sol så det var inte kallt utan riktigt underbart att jobba.. Efter jobbet bar det av hem för att lämna väskan o byta kläder för att sen cykla mot Vasaparken o träffa Sofie för en fika i solen. Hon hade gjort kladdkaka o hade med sig te. Efter drygt 3timmar i solen hade jag bränt mig på armarna men det blev inte så farligt som jag trodde det skulle bli.. Riktigt trevliga timmar o hoppas på många många fler sånna timmar! Vill inte förlora henne, det finns för mycket kvar, för mycket vi har gått igenom..
Jag for ett varv på stan o lyckades innan jag träffade Jenny, köpa 4linnen, ett par trosor o 3bh.. Kom hem med 3 nya cd också (Thåström, Katie Melua, Melissa Horn)
Tack så mycket Jenny för alla dina tankar o reflektioner, det hjälper på vägen.. även om det känns jävligt vilset till o från!!
Så en eftermiddag o kväll med vänner - helt perfekt o helt underbart!! Tack mina flickor för att ni finns! ;)



Ibland känns alls klart men en stund senare blir jag förvirrad, mår illa o känner mig spyfärdig. Jag vill fly här ifrån o hoppas på att allt har löst sig när jag kommer tillbaka igen!! Jag vet att det aldrig kommer att hända men tänk va lätt det skulle vara!!

Är nu hemma i en tyst lägenhet, några ord har sagts men jag tänker inte vara den som pratar, som ska hålla allt igång.. Men kanske är tystnaden bättre än skrik o arga ord?? Eller??
Jag vet att det inte alltid går att läsa mina tankar (även om det finns någon som kan göra det) o jag tänker inte "skrika" mer..
Det värker i mitt hjärta o jag skakar, tårarna kommer så lätt..



En kommentar jag fått av min älskade Linda:
"Älskade vän...
Tankar, när man tror att man fått bukt på dem så börjar dem genast att snurra igen. Försök att inte tänka för mycket (vad nu de är) utan gå på dina känslor. Om känslan säger att det är rätt har troligen inte tanken det.

Du måste följa ditt hjärta!
Som jag sa, vara sann mot dig själv!"

Jag älskar dig Linda, tack för att du finns för mig!!



Nu ska jag göra mig iordning, krypa ner i sängen o sova för att orka med jobb imorn 8-19:30...
________________________________________________________________________________________

" Hur kunde det bli såhär..?? Hur hamnade vi här?? "

// Lisa



Allt i livet har en mening??

Kanske är det vekligen så.. Att när man funderar på allting som har hänt genom livet så kanske allting verkligen har en mening.. Allting kanske händer av en orsak?
Jag tror på tecken, jag tror att det finns små saker runt omkring oss som försöker tala om saker för oss men frågan är hur man ska tolka dom..
Varför kommer vissa människor ifrån varandra o varför hittar vissa människor tillbaka till varandra?? Det måste ju finnas en anledning till det?

Emmie o jag diskuterade själsfränder idag..
En person som man kan prata med allting om, som alltid förstår, som man alltid har kul med oavsett vad man gör, som får en att må bra, som får en att skratta även när man känner för att gråta o en finns där o tröstar när man behöver det.. En person som man trivs med, som man har massor med saker gemensamt med o som man en relation med som man inte har med någon annan...
När det utifrån syns att det finns något speciellt, något som bara finns mellan två speciella människor! När det syns utifrån hur bra personerna mår när de är tillsammans..
Vad ska man då ha för relation till denna personen?
En extremt stark vänskap som alltid kommer att finnas där... som aldrig kommer att dö!!
Eller är det så som Emmie säger, att om man har turen att hitta en själsfrände så är det den personen man ska vara tillsammans med o leva med!?



Mina tankar o mina känslor lever sitt eget liv!
När jag tycker att allting är helt klart.. När många frågor har fått sina svar, när det känns som att jag är redo att ta ett beslut så kastas allting omkull igen..
Helt plötsligt så är någonting annorlunda.. men hur länge kommer det att vara?? Vart går gränsen för vad som är okej o inte okej när allting är som det är??



Idag var jag helt förstörd när jag kom hem från jobbet.. somnade i soffan o det är väldigt extremt sällan jag gör det!! Ska snart sova o hoppas på att ha ny kraft när jag vaknar imorn!


Jag vet att jag har haft med den här låten förut men den ger så mycket tankar o sätter ord på mina tankar så bra

Efter att igår ha spelat den två gånger på en timme fick jag kommentaren "Kan du stänga av den där kärringen nu??"
O jag undrar fortfarande.. HUR HÖGT SKA JAG BEHÖVA SKRIKA... VARJE GÅNG JAG VILL BLI HÖRD??



I en tidning hittade jag mitt horoskåp för sommaren
"Det är sommar på gång! Men det kanske du inte har märkt eftersom du har mycket att stå i. Det verkar inte om om du riktigt får utrymme för sommarliv förrän en bit in i juli. Riktigt ledig blir du nog inte förrän efter den 20juli.
Då kan du räkna med viss uppvaktning som väcker ditt hjärtas lustar. Ska det bli romans i sommar så är det mellan 10juli o  5augusti.
I övrigt tycks dina största behov handla om social stimulans, tankeutbyte o kanske en liten flört. Den starkaste känslan verkar dock vara en lättnad, inte olik den en maratonlöpare känner efter målgång. Du bli påmind om hur viktigt det är att vara sann mot sig själv, o att undvika att ta på sig saker som inte ligger på någon annans bord. Att vara snäll är inte alltid klokast. När hösten inletts har du inte svårt att ta plikterna på samma allvar som förr.."


I samma tidigt står det även:

"Du verkar besitta förmågan att kombinera nytta med nöje. Det handlar om att göra saker, troligen i jobbet, som samtidigt skänker dig mental stimulans. Det är med andra ord klokt att ta en senare semester i år. Möjligen kan det bli lite romantik efter det 10 juli, men i övrigt handlar det om att förverkliga saker du länge velat. Nu är du äntligen tillräckligt fokuserad för att lyckas."



Vi sätter in en låt som få tankarna att komma tillbaka till Sweden Rock o alla underbara o konstiga människorna där..

"Skålar man så dricker man!!"

_________________________________________________________________________________________

" Ord, bara små kommentarer, som gör mig så varm o lycklig "

// Lisa



Några dagar tillbaka...


Extremt vad dagarna går fort.. söndag idag o jobb imorn.. men de senaste dagarna har varit väldigt eller ganska bra!
I fredags var jag ju ledig halva dagen o hann med massor. I torsdags var jag också ledig halva dagen. Efter jobbet var jag tvungen att sätta mig o räkna om pengarna o antalet sålda märken stämde - vilket det som tur är gjorde.. =)
Efter det åkte jag o Andreas till Byggmaskiner eftersom hans det är något skumt med hans nya bil.. Efter drygt en timme där åkte vi till Folkparken o åt glass o låg i solen.. eller jag låg i solen o Andreas i skuggan. Det var ett himla meck att få filten att ligga både i solen o skuggan.. =P
Sen blev det ett besök i mataffären för att ha något att äta till frukost, inte för att jag äter frukost men Andreas gör det o desutom behöver jag ha med mig något till jobbet för att överleva dagarna där.
Efter det skulle Andreas åka iväg o fixa med bilen igen o jag ville inte sitt hemma helt själv utan åkte upp till Skarphagen där Dexter, Robin Dennis o Elin var. När jag kom tittade de på någon film, efter det blev det Wii fit o yoga, skidor, rockring o dans.. Bilder finns men tror inte att det är så populärt om jag lägger upp dom.. hahha..
Innan jag åkte hem kollade vi på filmen Hot Tub Time Machine. Det var lite skum men rolig!
Hemma var jag inte förrän kl 12 o var pga det lite trött när jag skulle upp till jobbet på fredagen..


Igår hände det inte så mycket.. jag for omkring o försökte städa men det är helt sjukt verkligen.. Jag kan inte fokusera o det ser typ lika dant ut fortfarande..
Får väl se om jag kan ta tag i det idag istället..
Klockan 18 igår traskade jag o Andreas bort till Bishop o åt o kvällsmat.. I fredags var det första gången jag var på Bishop o jag tyckte att det var riktigt mysigt. Så där hamnade vi igår också..
Klockan 21 började en av mina absoluta favoritfilmer.. Liar Liar. Det är ju så gammal o man ser den inte så jätteofta men den är verkligen bra.. Det är just Jim Carreys skådespel som gör hela filmen.. Det går inte att sitta tyst till den filmen men det känns lite skumt att sitta o skratta dels när den bredvid inte ens ler eller när man sitter helt själv i soffan..

Idag ska vi hem till mamma o pappa o äta sill o potatis..
Före det hoppas jag att jag hinner städa, få upp Andreas ur sängen o kolla på högtalarna i 850´n. Mycket möjligt att jag lyckats spräcka dom.. hmm.. =/

Ikväll blir det troligtvis core o spinning på gymmet o efter det en långpromanad med Robin..

Ha en bra dag!
Fortfarnade inga bilder från Sweden Rock, jag vet! Hahaha men jag har varit upptagen med att göra en massa roliga saker o fan va jag trivs!!

_________________________________________________________________________________________

" Utan tankar trivs jag helt klart bäst "

// Lisa






Oplanerat men hur bra som helst!!

Det där med att hålla bloggen uppdaterad är inte lätt.. Speciellt inte när dagarna inte blir riktigt som man har tänkt sig.. o det behöver inte vara något negativt!
Kvällen igår var helt supertoppen!! Efter jobbet käkade jag lunch med mamma o efter att ha kört hem henne, gick jag upp till stan för att möta upp Robin. Det blev en promanad ner till Delhi för ett par cider/öl där. Efter en stund dök Samme upp. Har inte träffat honom på länge så det var riktigt kul. Håller tummarna för att han vill följa med till Göteborg. Jo dit ska jag åka igen om några veckor =) Kanske blir det fredag till söndag vecka 27. Då lånar vi lillebrors lägenhet.. o så  blir det Liseberg o besök på flera krogar.. Hoppas verkligen att det blir av att vi åker o att det blir toppendagar i Göteborg!

Efter ett par timmar på Delhi får jag ett sms av pappa. De satt på Bishop o tog en öl. Vi traskade bort dit o där fastnade vi, länge.. Tanken var att mamma o pappa bara skulle vara där ett kort tag men så dök ju vi upp. Det slutade med att vi var tvunga att beställa i mat för att få i oss något kvällsmat.
Jag skulle se på film med Emmie igår o film blev det men lite senare än planerat o lite annat innan. Emmie kom till Boshop kl 21. Jag vet inte riktigt vad klockan var när vi kom därifrån men jag har för mig att klockan var runt halv 12 när vi satte igång filmen.. - Jumper
Det som kändes så bra var att vad klockan var hade ingen betydelse..
När vi satte igång filmen var jag helt slut, tror att jag somnade ett antal gånger tyvärr - för det var inte lätt att hänga med i filmen. Får antagligen se den igen när jag är lite piggare! =P

Någon gång vid halv två åkte Emmie o Robin hemåt.. jag var tvungen att följa med ner eftersom vi låst in Emmies cykel..

Vad det blir idag vet jag inte än.. Jag sov lite för länge =/ Vaknade första gången kl 10 o hann inte mer än att kolla på klockan förrän jag hade somnat om. Vaknade igen kl 12 o insåg att jag inte kunde sova längre.
Andreas ligger fortfarande o sover o när jag frågade honom om vad vi skulle jag göra idag så ville han sova. Jag hoppas att han inte sover bort hela dagen - något vill jag hitta på med honom idag..
Men det var väl så jag sa: att jag inte ska sitta o vänta på honom en hel dag tills han orkar göra något?!

Jag tänkte iaf ställa mig i en dusch nu o sen städa lite här hemma så får vi se vad som händer sen! Det är bara vänta o se..........................................


_______________________________________________________________________________________

" Om... Så skulle jag hata mig för alltid!  Om... Så skulle jag hata dig för alltid! "

// Lisa


Bilder kommer...

Det där med att få upp bilder från Sweden Rock tar längre tid än planerat.. har jobbat för mycket o inte haft tid att titta igenom alla bilder.. Förhoppningsvis har jag tid med det nu torsdag eller fredag eftersom jag bara jobbar till 12:10 båda dagarna.


Idag har det varit heldagsjobb 8-19:30 o jag är helt slut i huvudet, det har varit fint väder o ganska mycket folk. Hade världens diskussion med ett gäng killar som inte visste hur man skulle bete sig bland folk.. Trots deras försök att få mig att ge mig med både charm o hot gav jag mig inte. Helt sjukt vad det finns för konstiga människor alltså =P

Nu sitter jag helt utslagen i soffan o ska kolla lite på tv.. kanske blir att plocka runt lite här hemma - har fortfarande inte gjort ordning på allt efter resan.. hm.. långsam?? JAPPS! Sen är det en massa andra saker som ligger lite här i var. Trots att jag for runt o städade igår så är det saker kvar.. men det kan ju bero på att jag lyckas fastna med andra saker när jag städar. Det tar liksom längre tid när man gör en massa annat samtidigt.. hihi..

Ha en bra kväll så hörs vi imorn!
Puss & Kram

_________________________________________________________________________________________

" Bara tanken...  ;) "

// Lisa







Jag tappade mig själv någonstans på vägen...

När jag skriver detta sitter jag på en bänk vid strömmen, klockan är strax efter 21 o solen börjar gå ner. Fontänerna döljer ljudet av de få bilar som åker förbi..
Det är skönt att andas frisk luft! Inne i lägenheten var det varmt o kvavt - det gjorde mig illamående.

Jag är tillbaka i vardagen med allt vad det innebär. Idag var det jobb 8-12:30 o efterdet åkte jag till Henne, tanten som jag egentligen inte tycker om..
Jag behöver prata - helt klart! Men jag behöver må bra också.. De tidigare gångerna har jag känt mig lättad när jag har gått därifrån - även att jag inte blivit klokare men jag har fått prata av mig. Idag kände jag mig helt vilsen när jag gick därifrån.. Jag vill inte gå tillbaka!
Jag vill prata med någon annan - någon som inte får mig att må dåligt! Idag efter att jag sagt något började hon ifrågasätta mig o det jag sa.. Jag blev riktigt chockad, så chockad att jag nu inte kommer ihåg vad hon sa o kände direkt hur förtroendet för henna sjönk!
Hennes sätt att lite småle ibland när jag pratar frå mig att bli illamående!
Jag idag blev jag arg o ledsen. Kände för att gråta men jag tillät mig inte att visa mina tårar för henne - inte dom tårar som hon skapat..


Fick höra igår väldigt tydligt att jag har förändrats - blivit någon annan.. o jag fick ytterligare en gång säga att "det är klart att jag förändras av allt som händer - det vire väl konstigt annars"
Men jag började fundera på vem jag var innan - innan allt började. Inte själv sjukdomen utan vem jag var för 7år sen..
O jag undrar idag - Vart tappade jag mig själv??

Klart att man förändras med åren men så mycket av mig själv o den jag var då som har försvunnit på vägen har jag inte insett förrän nu..
Jag har alltid älskat att göra massor med saker, testa nya saker, älskat att träffa nytt folk. Jag har haft lätt att prata med nya människor.. men vart har det tagit vägen? Allt har inte försvunnit men mycket o för mycket!!

Det är först nu efter allt detta skit som jag har insett att jag tappat för mycket av den jag är genom åren o kan nu börja hitta tillbaka till mig själv, den jag varit o den jag vill vara!
Jag tänker inte vara den som aldrig gör saker, jag tänker inte bara sitta hemma o glo. Ja vill göra saker - livet är för kort för att bara leva i vardagen, jobba, äta o sova.

Jag vill vara med någon som vill dela allt det med mig, någon som vill hitta på saker..
Sitta på café en varm sommarkväll eller en mörk o regnig höstkväll, tälta, gå på konserter, resa, gå promenader, träna, äta ute, ha picknick, festa, åka o bada, gå på bio, ha myskvällar med middag o film, sitta ute o titta på stjärnorna, ligga i en park o bara snacka en massa skit.. detta tillsammans med en massa andra saker..
Jag vill vara med någon som förutom att dela vardagen med mig vill göra detta o mycket mycket mer!


Jag är på väg tillbaka till mig själv.. o som jag sagt till många - det är sjukt att det ska behöva ta 7år o cancer för att man ska inse vad det är man saknar o inse att man har kommit in i en ond cirkel.
Frågan är om man hade fortsatt i samma jävla cirkel om detta inte hade hänt?!

Nu är klockan strax 22 o det börjar bli lite för kallt för att sitta här själv.. så jag går in!!

Puss o Kram

_____________________________________________________________________________________

" Kanske är det så att det finns en mening med allt "

// Lisa














Jag har levt i en fantasi..

Jag är nu hemma efter lite drygt fyra dagar underbara dagar i Sölvesborg.. Det har varit regnit o svinkallt stor del av tiden så det var tråkigt men jag har haft riktigt kul!
Lisa har levt de här dagarna i en dröm, i en fantasivärld. En dröm jag så mycket önskar kunde vara sann. Alla underbara människor som jag har umgåtts med o träffat.. Det är svårt att beskriva hur det har varit där - jag tror att man måste uppleva det själv för att förstå. Kanske kommer bilderna att ge en liten inblick i hur dagarna har varit.
Jag är stolt över mig själv för att ha klarat dessa nätter i tält. Dessutom så har jag inte duschat sen jag åkte i tisdags natt så en dusch var mycket efterlängad o välbehövlig när jag kom hem. Jag har varit extrem tacksam för deo o parfym kan jag lova =P
Nu är jag tillbaka till verkligheten o det är dags att vakna upp.. Kanske handlar det om att fly, fly alla problem för att jag inte orkar mer men jag har inte dåligt samvete - den Lisa som jag var förut hade haft världens dåligaste samvete men den jag är idag har inte det o det känns toppen!! Det som händer, händer o så är det!! Leva i nuet var det o det har jag gjort, även om verkligheten hemifrån ibland har kommit ikapp. Jag åkte bort för att ha kul o få tänka på annat o för att få tänka på mig själv - o det har jag verkligen gjort! =)


Har tagt mängder med bilder så det tar ett tag att kolla igenom alla, så därför kommer det bilder någon gång nu de närmsta dagarna. Mer om dagarna på Sweden rock kommer imorn förhoppningsvis tillsammans med lite bilder.
Nu ska jag se på film o sen sova för att sen börja jobba imorn 7:30. Jobbar till 19:30.




Vitaminerna jag köpte till mitt hår så heter de hårform o är köpta på Life o kostade 129kr. Vet inte om de fungerar, vå frå se.. =P Det finns flera olika vitaminer för håret på Life så det är bara att välja det ni tycker verkar bäst! Just dom jag har köpt vet jag inte om man måste svälja hela, det får man nog fråga i affären.


_______________________________________________________________________________________

" En känsla som jag inte har känt på så länge "

// Lisa





Mot Sölvesborg...

Nu åker jag snart iväg.. om en stund blir jag hämtad o sen bär det av söderut!
Tror att jag har fått med mig allt nu.. har bara ett problem; kan inte stänga väskan! Får nog ta o gå igenom sakerna en gång till o se om jag kan plocka ur något..

Efter jobbet gick jag o Andreas ut o käkade mat.
Sen försökte jag sova en stund nu men det gick inte så bra - en timme kunde jag sova sen gick det inte mer. Får väl se hur länge jag kan hålla mig vaken i bilen...


Nej, nu ska jag få iordning på det sista så jag kan vara klar när jag blir upphämtad!
Ha det så bra nu allihopa så skriver jag igen när jag kommer hem..
Hej hopp! =)


________________________________________________________________________________________

" Någon dag kommer det gå över styr - så är det bara... haha "

// Lisa

Snart...

Nu är det inte låg tid kvar.. börjar bli riktigt nervös! Inte för att jag vet varför - eller mjo, tältandet är det nog det som skapar det största oron, men det ska väl gå bra antar jag. Jag klara att bo i tält - tror jag iaf.. hihi..! Det är bara vänta o se...
Kanske att det regnar när vi kommer ner dit så det blir väl riktigt kul att sätta upp tältet.. =/

Har varit o hämtat sovsäck o så idag. Nu ska jag åka till jobbet!



_________________________________________________________________________________________

" Kanske känns det helt rätt - vem vet "

// Lisa

Trött...

Snart är allting klart... Har handlat nästan allting inför resan, det sista fixas imorn innan jobbet.
Jag har lagt ner nästan alla saker i väskan - kan vara så att allting kommer att få plats. Vi får vänta o se imorn när jag ska slänga ner det sista..
På stan idag lyckades jag handla det jag skulle ha plus lite till.. hmm.. En ny bikini, nya trosor, vitaminer, handkräm, mascara, tofflor, cider o lite annat..


Imorn innan jobbet får vi se vad det blir, ska iaf åka hämta sovsäck o så.. Hoppas på att kunna umgås med Andreas också eftersom jag åker imorn. Jobb blir det mellan 12:30 o 19:30.
Imorn blir det 1 förhoppningsvis 2 uppdateringar, sen sticker jag iväg ett par dagar o då blir det ingen uppdatering. Kommer hem på söndag kväll.


Nu är jag trött, ska snart sova! Skönt med sovmorgon imorn =)

________________________________________________________________________________________

" Totalt kaos men så klart på något sätt "

// Lisa

Relationer o ingen tröja i ett kallt Gbg

Tidig morgon blev det.. o att ta sig upp ur sängen i tid var ju inte det lättaste.. Tanken var att jag skulle gå upp senast 04:45 för att kunna åka hemifrån kl 05:15. Problemet var ju att jag inte tog mig upp förrän kl 5 o kom inte hemifrån förrän kl 05:25.. men med lite extra tyngd på gaspedalen kom jag iaf i tid.. =P
En extremt lugnt morgon o förmiddag blev det - lite halvtaskigt väder gav inte så många badande..

Nu ska jag snart gå upp till stan o inhandla de sista sakerna inför resan imorn.. Sen blir det hem o packa o kl 18 ska vi käka mat hos mamma o pappa.


Något som är lite skumt är när man kan jämföra en relation på film med en relation som man själv har i verkligheten.. När allting bara stämmer! Man tittar på den relationen, hur det utvecklas o vad som händer o så ser man precis samma saker i en relation man har själv..
Är det så att vem som helst kan se jämföra sig med relationen o att man själv bara inbillar sig att allting stämmer??
O bara för att det slutar på ett visst sätt i serien o i filmerna så betyder ju inte det att det kommer vara samma sak för mig.. men det är så lätt att tro så när allting stämmer så extremt!
Fy fan va larvigt detta låter - bara en massa skitsnack o drömmar..
Vi märker helt enkelt vad som händer - det största problemet är väl att man försöker hitta svar överallt för att veta hur man ska hantera alla saker, hur man ska handla o vad man ska säga!


I Göteborg var det riktigt kul faktiskt! Tyvärr ingen utgång i lördags. Vi började med att käka mat när vi kom dit o efter det gick vi runt lite o tittade.
Till min stora förvåning var det kallt o mitt lilla pucko hade glömt långärmad tröja. Hur smart är det? Jag hade med mig två jackor o 4 par skor men inte någon tröja! Hmm.. så intelligent!!
Jag fick första delen på kvällen springa runt i pappas tröja o andra delen på kvällen, när vi varit tillbaka i lillebrors lägenhet (o pappa kunde få tillbaka sin tröja o mamma kunde hämta en till) så fick jag fara runt i mammas tröja!
Efter det var det dags att gå mot Liseberg, klockan hade hunnit bli ganska mycket o vi hann inte åka så mycket.
Balder, höjdskräcken o bergodalbanan blev det.
Det känns verkligen att man inte har varit där på länge - kände mig riktigt larvig o skrek som fan där alla andra inte skrek hmm... Det bästa är att bara göra o inte tänka innan - då vågar man mer!! Hoppas på att det blir Liseberg över någon helg i sommar!
Här kommer lite bilder

 

På vägen hem stannade vi o fikade på ett ställe där jag kunde ha stannat hela dagen.. hur fint som helst!!

 

________________________________________________________________________________

" Mitt hjärta är där o kommer kanske alltid att vara "

// Lisa


Kära hemstad...

Är hemma, där jag trivs bäst! Denna stad är helt underbar!
Även om diskussioner idag kom upp om att lämna allt o flytta någon annanstans så älskar jag denna stad!


Kom precis hem från en dag på stan med underbara människor.. Först träffade jag Dennis, Elin o Robin. Vi tillbringade 2timmar i Vasaparken där vi jobbade på vår solbränna.. Har faktiskt fått ganska mycket färg idag! =) Men den behövs jobbas mycket mycket mera på... ;)
Efter det mötte jag upp Emmie o vi åt mat på Fräcka Fröken efter ett litet varv på stan.. Jag lyckades mitt i allt tappa bort lappen som jag skrivit allt som jag hade kvar att inhandla inför resan.. Fick skriva en ny så jag hoppas att jag fick med allt.. det är sånt som märks!
Sen blev det bio.. o den mycket efterlängtade Sex And The City 2! Förväntningarna var höga o jag tyckte att filmen var riktigt bra.. älskar älskar älskar både serien o filmerna!
Myckett skratt blev det men också många funderingar...


Nu blir det något annat, vad vet jag inte än. Ska upp o börja jobba 05:30 imorn så det är nog bra att sov tidigt idag!
Bilder o allt om Gbg kommer imorn..
..tillsammans med mer tankar o fungeringar kring filmen o en massa annat..

________________________________________________________________________________________

" Jag faller stenhårt "

// Lisa



På resande fot...

Vidare mot Göteborg.. stannade i Ulricehamn hos några vänner på fika! Har inte träffat dom på flera flera år. Tiden går så himla fort! Vart har alla år tagit vägen..
Hur hamnar man i så olika delar av landet?? Det är så lätt att tappa en kontakt som man vill ha kvar... Även om det inte är samma nu som för så extremt många år sen! Livet leder oss åt olika håll o kanske finns det än mening med det, är tanken något annat kommer det säkert att lösa sig, då kommer livet se till att vägarna korsas igen!


Packade klart det sista inför resan imorse.. Igår såg det väldigt bra ut i väskan, hade bara packat lite o det nödvändigaste.. Imorse fick jag som vanligt rycket o slängde ner allt möjligt så nu är väskan helt proppfull o jag ska bara vara borta tills imornbitti. Jag undrar hur det ska gå att packa o få plats med alla saker när jag ska vara borta i fyra dagar.. hmm..
Problemet är ju att jag inte kan veta vad jag behöver o vill ha på mig så då är det bäst at ta med massor så man slipper bestämma i förhand =)


Lite dåligt batteri på datorn men hoppas att kunna göra en uppdatering senare.. annars får det bli när jag kommer hem imorn..!
Idag blir det antagligen Liseberg o sen hoppas jag på utgång men lillebror var ute igår o vaknade bakis idag så vi får väl se =P


__________________________________________________________________________________________

" Så lätt att titta åt ett annat håll "

// Lisa

Göteborg imorn...

Nu har vi grillat, käkat, jag har packat lite o kollat lite på tv. Skulle sätt på film men det blir nog inte så..
Har inte packat klart, jag är lite seg, jag vet men mina tankar far omkring på så mycket annat o jag har svårt att komma ner på jorden...
Att grilla gick väl sådär.. Först är grillen helt ostabil så Andreas höll på att bli tokig när vi skulle ställa ut den på balkongen. Sen tog det lite tid innan det blev klart o det gjorde ju inte det hela bättre.


Längtar tills imorn, åka o hälsa på lillebror - hoppas på utgång i Gbg =) Liseberg blir det väl före det skulle jag tro.. Riktigt nice!!
När jag kommer hem på söndag kanske jag hinner träffa Robin en sväng innan jag ska möta upp Emmie för att gå på bio - Sex And The City 2.
Måndag morgon är det jobb på Himpa, efter det måste jag fixa det sista inför resan till Sölvesborg. Köpa vattenfast mascara o cider mm, ta ut pengar, hämta sovsäck o liggunderlag hos mamma o pappa.. Ska också köpa vitaminer för mitt hår, tofflor o parfym.. undrar om det var något mer? Förhoppningsvis kommer jag på det innan jag ska åka!
tisdag innan jag jobbar 12:15 till 19:30 ska jag packa det sista inför resan, efter jobbet blir det väl hem o vila lite innan jag blir hämtad kl 00:00 för att påbörja resan neråt i landet..


Kameran kommer självklart att hänga med på mina resor så bilder i mängder kommer framåt. Imorn kommer jag att uppdatera från Göteborg.

Ha en trevlig helg allihop - det tänker iaf jag ha!
Puss o kram till er där ute...
________________________________________________________________________________________

" Tell me I should stick around for you, tell me I can have it all, I´m still too tired to care and I got to go "

// Lisa


Jag borde ju vara smartare nu??

Jag är inte så liten längre o jag borde ju vara smartare nu än jag var för så många år sen.. Jag är någon annan idag, inte bara efter det som har hänt det senaste halvåret innan det också. (men det är klart att det sista halvåret har påverkat mig till att tycka, tänka o fungera som jag gör nu)
Jag har andra värderingar, andra tankar, andra mål, en annan vilja, andra prioriteringar, andra ögon att titta med, en annan utgångspunkt..

Så det jag känner nu borde väl inte vara så konstigt? Det borde väl inte vara fel? Det måste ju finnas en anledning till att jag känner så här?? Känslor finns inte utan anledning.. eller hur?
Sen vad anledningen är, är ju en helt annan sak, med känslorna finns där, vissa har funnits länge, andra är nya!

När man ser saker med nya ögon, när nya vägar öppnas ser man saker som egentligen alltid har funnits där - som andra har sett men som man själv har blundat för. Av någon anledning som jag inte vet..
Vissa saker blir så tydliga o jag undrar varför jag inte har öppnat mina ögon tidigare!! Men ibland krävs det att allt slås omkull för att man ska vakna...



Har varit ute på planeringsdag idag på nya jobbet.. Var intressant o kul, både att få höra lite tankar inför hösten o att jag fick träffa alla i peronalen.. Både lyssnande o diskussioner blev det - det är mycket nytt o jag har nog ingen koll överhuvudtaget på vad som ska hända. Det är ju inte så mycket bestämt o då är det ju inte lätt att ha någon koll men det blir ju dubbelt att lära sig eftersom det inte finns någon direkt planering o för att allt annat är nytt också.. men det ska väl gå bra..!

Om en stund ska vi väl grilla här skulle jag tro.. jag måste packa ikväll också.. Åker ju imorn o det enda som ligger i väskan är ett linne o nått mer som jag inte kommer ihåg vad det var jag stoppade ner förrut..
Dags att ta tag i packningen kanske.. =P


Alla känslor samlade låtar...

Melissa Horn - Falla fritt


Sen en tid tillbaka



Stone Sour


______________________________________________________________________________________

" Propped up by lies and promises, saving my place as life forgets, maybe it´s time I saw the world "

// Lisa


Fungerar det som det ska??

Ibland poppar det upp saker i hjärnan som man inte har en aning om vart de kommer ifrån..
Satt i tittade på tv o rätt som det är får jag denna låten på hjärnan..

Ibland undrar jag faktiskt vad som händer där uppe.. =P


Här kommer lite bilder från kvällens lilla promenad























________________________________________________________________________________

" Här o nu "

// Lisa









Bilder o drakbåtar

Här kommer lite bilder från igår kväll..

 

Utsikten från taket där jag satt några timmar på kvällen =)

Nu har jag lagt fram lite saker inför resorna.. inte packar ner något än, väntar med det tills jag har lagt fram allt. Måste ner i källaren o hämta väska också.

Om en stund ska jag ner till strömmen o titta på när de kör med drakbåtar. Tror det var något företag som skulle testa på att köra, så bilder kommer senare. Får väl se om jag får med mig Andreas ner eller inte. Nu har han iaf lugnat sig o ligger o sover i sängen.

 

 

Vissa inser allvaret o lever varje dag som om det vore den sista.. njuter av allting o gör det bästa av varje stund. Andra lägger sig ner o tycker allt är skit o väntar på att allting ska bli bra - att det ska komma av sig själv. Hur vägen tills dess att det blir bra är spelar ingen roll, även att man inte vet hur lång den vägen är!

Det är intressant det där hur olika människor reagerar på saker.. en del får världens kick o ska ta tillvara på varenda liten minut menad andra blir totalt förstörda o skiter i det mesta! Sen är det väl så att vi alla har bra o dåliga dagar men i det stora hela så kan man se hur människor hanterar situationer.

 

 

_______________________________________________________________________________________

" På väg bort? "

// Lisa


Dagen idag... med sol o mycket värme

Hemma, ska väl äta något.. Har svårt att äta redan innan o med denna värme är det ju inte lättare direkt!


Har varit ute en sväng på förmiddagen, först var jag på badet i hämta lite jobbkläder till Himpa, lämnade lite lappar o skrev på lite saker som jag missat!
Efter det blev jag hämtat av Robin o vi åkte till Folkparken o åt glass o låg o solade i gräset - så himla skönt, kunde ha varit kvar där hela dagen!

I eftermiddag blir det väl att packa inför resan till Göteborg på lördag o inför Sweden rock =) Till Sölvesborg åker vi på natten mellan tisdag o onsdag..
Blir också att städa o lyssna på musik - hoppas också på att komma ut i solen ännu mer idag!

Ska ringa till min frisör idag också - tappar för mycket hår o måste kolla vad jag kan göra åt det!
Imorn ska jag till mitt nya jobb 8:30 - 15:30. De har planeringsdag inför hösten o det kan ju vara bra att vara med på så jag vet vad som gäller när jag ska börja jobba där.


Ha det så bra i solen nu - sola försiktigt, annars blir man som mig, röd o det kliar fan!
_________________________________________________________________________________________

" Mot nya mål, nya utmaningar o ett nytt liv "

// Lisa

Sitter på taket...

...låter tankarna fara iväg, försöker inte ens fokusera för idag går det inte..
Jag har utmanat min rädsla för höjder genom att sitta här.. o det känns inte så farligt som jag trodde.. Här kommer jag att sitta fler gånger! Känns bra, med musik i öronen o sen sitta o titta på folket som går förbi o bilarna som förbi. Låta allting annat vara, jag behöver inte bry mig om något..
Jag låter tankarna komma o gå som de vill... jag känner mig tom o kan inte sätta fingret på vad det är som gör att jag känner såhär.


För drygt en timme sen kom jag o Andreas hem från vår lilla kvällspromenad, vi satte oss nere vid strömmen o åt en sallad.. Där kunde jag ha suttit längre men Andreas ville hem =/
Solen lyste o det var helt underbart!


Ska strax ringa Emmie o bestämma när vi ska gå o se den nya Sex And The City-filmen.. skulle tro att det blir på söndagkväll.
På lördag åker jag till Göteborg o hälsar på min bror för att på söndagen ta med honom hem till Norrköping =)



Solen börjar gå ner.. o det börjar bli lite kallt.. saknar någon som kan sitta här med mig o hålla sina armar om mig o värma mig..


________________________________________________________________________________________

" Vad ska vi göra åt vår kärlek som blöder? "

// Lisa

Inga beslut med inre konflikt...

Vilken dag, det är verkligen varmt ute.. hur skönt som helst!
Hemma från jobbet o förhoppningsvis kommer jag ut i solen snart igen, tänkte sätta mig vid strömmen..
Har varit ute massor idag o tillbringade mycket av tiden vid gungorna, helt otroligt hur barn kan sitta o gunga så länge - vissa skulle kunna sitta en hel dag..

Gav mig på myggnätet igen nu när jag kom hem, men limmet gick inte att få bort, det var alldeles för kladdigt, solen har legat på o värmt det för mycket. Så jag får vänta till lite senare..
Jag tror ärligt att det är solen som gör att det lossnar, limmet blir för "rinnande" o sen lossnar skiten..
Lär få hålla på o fixa med det där hela sommaren, men det känns lite onödigt, kommer nog att ge upp snart!


Hos hon idag gick det ganska bra. Jag hade 1timme men det blev till 1,5timme.. Tiden går så fort o det tar nästan 1timme innan man kommer på allt som man har att prata om.
Hon menade att när hjärta o hjärna säger helt olika saker ska man inte ta några beslut, speciellt inte om man inte har någon magkänsla.. man kan inte ta några beslut när man har en inre konflikt.. Så beslut får vänta helt enkelt!
O att göra något som hjärtat säger o som man vet är fel tyckte hon inte heller va någon bra idé..
men har man en känsla över att någonting känns bra för stunden så kan man ändå ha det att luta sig tillbaka på om resultatet inte blev det man trodde eller inte blev något vidare bra!
Även idag fick jag frågan; måste du stressa med dina beslut?
Klart jag inte måste.. o det vill jag inte, är livrädd att det ska bli fel men samtidigt undrar jag hur länge jag kan vänta innan saker o ting försvinner, innan man förlorar vissa saker!
Fördelar, nackdelar, hjärta, hjärna, vänster, höger, här, där.. herre gud!

Även att jag inte kommer fram till något eller inte känner mig klokare av att prata med henne, inte ett dugg faktiskt - så är det skönt att bara prata av sig.
Jag hoppas att frågorna rätt som det är kommer att få svar o att jag då kommer att kunna ta beslut.
Jag hoppas på att kunna få tillbaka min magkänsla o att vissa saker snart kommer att kännas rätt o andra saker kommer att kännas fel, men för att detta ska hända måste frågor få svar!

Nu ska jag fara runt här hemma ett varv innan jag ska gå ut..
Ha en bra kväll, kanske hörs senare - PUSS


______________________________________________________________________________________

" Sommar o sol - då vill vi inte ha några negativa tankar "

// Lisa


Hjärta eller hjärna??

Ja hur är det nu då?? Vilket ska man följa??

Vi börjar med en kommentar
" En kombination av hjärta och hjärna är väl det ultimata, sen beror de väl kanske också på hur mycket de skiljer sig och vilka som får vilka konsekvenser? Magkänsla är oftast bäst ;) "

Är det så??
Att om man följer hjärtat så kommer alla frågor - vad är rätt o vad är fel?? Det jag gör nu - är det rätt eller kommer det att bli fel? Det känns rätt för stunden men är det rätt i längden?
Om man följer hjärnan så kommer man att ångra en massa saker - önskat att man gjort annorlunda..?? Att man mår dåligt över att bara tänka på rätt eller fel..? De känslor man har kan väl inte vara fel? Varför skulle man annars ha dom? Man känner ju som man gör av en anledning..

Om hjärta o hjärna säger helt olika saker, vad gör man då?? Är det inte så att man börjar sätta upp alla för- o nackdelar med att följa det ena eller det andra.. o vad är det då som styr? Jo det är väl hjärnan?
Är det så att hjärtat hänger ihop med den impulsiva sidan o hjärnan med den planerande sidan?
I så fall har jag i nästan hela livet följt hjärnan o det är jag trött på nu! Hjärtat måste också få tycka o tänka!!

Är trött på att alltid behöva tänka på alla konsekvenser..
Magkänsla är bra, den säger oftast det rätta - då slipper man blanda in både hjärta eller hjärna.. men så lyxigt att magkänslan alltid finns där är det inte!
När allting är kaos finns ingen magkänsla!

Man måste ställa sig frågan - vad vill jag?? O det är inte lätt att svara på när hjärta o hjärna säger helt olika saker!!
Det tar tid o det kommer att ta lång tid men förhoppningvis kommer det lösa sig på bästa sätt -  vad det nu innebär!

Tills saker o ting går att reda ut - tills alla frågor har fått sina svar o tills jag vet vad jag vill - så kommer jag leva i nuet, göra det jag vill o det jag känner för..
Jag har inget annat val än att leva i nuet!
Eller jo försöka reda i saker som inte går att reda i o må dåligt på vägen o det tänker jag inte göra. Även att jag inte vill göra det så kommer jag säkert att göra det många gånger på vägen!
Som sagt, även när man lever i nuet så kommer hjärta o hjärna alltid att följa med...

__________________________________________________________________________________________

" Hjärta o hjärna - men hur mycket av varje? "

// Lisa




Kan man missa att vägen tar slut??

Jo det gör frukstansvärt ont idag.. eller när jag sitter still går det bra. Att gå är ok, uppför trappor går hyfsat o ner för trappor är värst! Eller nja, när jag har suttit still o sen ska resa mig upp är värst när man har blvit stel! Det som har klarat sig bäst från träningsvärk är magen o det känns bra.. hatar att ha träningsvärk i magen! Trots att jag inte har tränat på länge (innan igår alltså) så är det magen som har bäst har hållt sig tränad o det gillar jag..

Har börjat flaga också.. =( förhoppningsvis kommer jag inte flaga så mycket.. det värsta är ju att det kliar så man bli galen!

Idag var jag o jobbade i Västra Husby.. åkte så att jag hade massor med tid på mig eftersom jag inte visste vart det ligger.. När jag hade åkt vad jag upplevde som väldigt länge undrade jag om jag kommer för långt. Det kändes som att man var på väg ut till ingenstans! Även att jag skulle åka tills vägen tog slut - tills jag kom till ett t-kors så trodde jag på något konstigt vänster att jag hade missat det..
Det var inte så svårt att hitta faktiskt.. o tro det eller ej men hem hittade jag utan problem.. =)

Hemma vid ca 16 o for omkring lite här hemma.. Strax före 18 tog jag på mig skorna igen o traskade in mot stan. Jag var tvungen att köpa solkräm, after sun o lite annat..
Andreas skulle följt med men han kom bara halvvägs till stan innan han inte ville mer o vände o gick hem.. hmm, det är fan inte lätt alltså!


Imorn kl 9 ska jag vara hos tanten igen.. eller tant o tant.. =P
Kl 12 ska jag vara i Söderköping för att jobba.. är väl hemma kl 17 imorn.


_____________________________________________________________________________________

" Sluta oroa dig.. det som händer, händer "

// Lisa


RSS 2.0