O rätt som det är så hittar man viljan i hjärnan..

men orken då??

Idag fick jag en sån här konstig känsla. En känsla av att jag vill göra en massa saker, få ordning på allting som är kaos; här hemma, hur jag mår, träningen, allting man vill hitta på o fixa med..
Jag hittade en liten gnista men orken till att ta tag i det finns knappt och det gör mig frustrerad..
Allt jag gör är att sitta i soffan, plocka runt här hem några minuter o sen sätta mig i soffan igen.
Den senaste tiden har jag haft svårt att vara där jag är. Är jag på jobbet (klart att jag gör mitt jobb precis som jag ska) men jag är redan vidare och panerar nästa. Är jag o tränar är jag redan iväg på nästa grej. När jag är påväg hem planerar jag kvällen till punkt och pricka.
Varför är det så svårt att vara just där man är för stunden??

Imorn är tanken att jag ska ta mig iväg till jobbet.. Jobabr 7-13:45 och lika dant på fredag så jag borde klara dessa dagar. Sen är det ledig igen!
Har ringt till vårdcentralen idag för o se om de kan hjälpa mig med varför jag inte har någon ork i mina ben (varför de skakar och ibland bara viker sig), varför jag till och från har svårt att andas, varför jag till och från mår illa och varför huvudvärken kommer och går som den vill..
Får se vad de säger när de ringer tillbaka..


När min älskling kommer hem ska vi åka ner med lite saker till hans lillasyster och hennes kille och sen åka och handla mat. Hoppas att jag orkar med allt det. Vill inte stupa i soffan när jag kommer hem.. Är ju hemma till typ fyra så då är det ju hela kvällen kvar!

____________________________________________________________________________

" Önskar att allting bara var klart, att allting bara var bra iaf för en liten stund så man kunde koppla av och inte behöva tänka på och oroa sig för en massa saker "

// Lisa




Snart är jag tillbaka - hoppas jag!!

Hemma från jobbet ett par dagar nu.. Kroppen är helt slut! Igen..
Men känner min stressad av att sitta stilla.. men jag får väl plåga mig själv för att kunna må bättre sen!

Sitter och tittar på film och försöker koppla av men när man tittar på film själv finns det ju så mycket annat man kan göra samtidigt. Kolla igenom post/reklam, kolla bloggar.. men jag sitter iaf still. Men ska lägga mig ner en stund nu innan Robin kommer hem. Börjar känner mig mer hängig!


Dagarna går och jag känner att jag inte hänger med. Saker som ska göras hinner man inte med, saker man vill göra orkar man inte med..  Tider bara går och man lever som i ett vakuum..
Men som sagt, det har hänt för mycket under för lång tid nu så jag hoppas att allting kommer bli bra snart. Hatar att må såhär..
Känner inte igen mig själv riktigt men snart är det förhoppningsvis över. Med träning o annat hoppas jag att förkylningen kommer att försvinna och när allting hemma börjar komma iordning och när jag kommit in i det nya jobbet så hoppas jag att jag kan börja koppla av och inte oroa mig för en massa saker.

Så idag och imorn blir det lugnt och så får vi se om jag kan ta mig till jobbet på onsdag..

Nu vila o se klart filmen
Tycker inte om att leva i ett kaos.. Inte just med saker som ligger runt omkring, det kan jag stå ut med men ett kaos för att man inte vet vad som ska hända. Vill inte ha mitt liv helt inrutat, det skulle bli tråkigt men någon form av struktur och vetskap om saker och ting vore trevligt. Men antar att det inte kommer att hända förrän jag känner att jag har ork till att skapa en struktur. Men hoppas på att kunna återfå krafterna snart - annars kommer det bara bli värre och värre!
Får ta av de krafter jag har och vända denna skit till något bättre!! Nu jävlar!!!
______________________________________________________________________________________

" Gillar inte att leva i ett kaos "

// Lisa





RSS 2.0