Alla vaknar inte upp till en ny dag...


...men tydligen så har jag gjort det..! Sitter här och lyssnar på underbara Håkan.. " jag är kär i en ängel " " När kärleken är på din sidan "
Hihi..imorse va Håkan Hellström med på nyhetsmorgon! Någon som eftersökes är biljetter till konserten den 19:e i Sthlm.. Någon? Något som mer eftersökes är fler konserter med Håkan detta år..! 


Idag blir det en sväng till mataffären. Inte så kul men kanske ett måste. När kylen nästan är helt tom och jag imorse tvingades äta äcklig vaniljfil med kelloggs redberries..! Ingen höjdare kan jag lova..
Ikväll ska vi fira lilla Richard som fyller 22! Kanske ska han få en pingvinstång..! Eller har någon nått annat förslag?

Inatt förlorar vi en timme.. inte bra inte bra.. men kanske ändå lite bra för att då kommer vi ännu ett steg närmre sommaren som i år innehåller massor av roliga saker.. En resa till Sicillien för att träffa maffian, en tripp till Öland med mupparna, massor av jobb och förmodligen en hel del gräl med dryga badgäster.. (men kanske ingår det i jobbet som badvakt?) Dessutom ska jag och sambon åka till Gotland och hälsa på min lilla ängel, Linda. Kanske ska jag försöka hinna med att andas lite därimellan också.. och någon konsert måste man ju kunna trycka in någonstans också, för det får man ju bara inte missa! Det är ju något som tillhör sommaren.. tillsammans med grillfester, bad, sol och massor av glass..


____________________________________________


" Nått säger mig att du blir borta en lång, lång tid... "

( och ska jag vara ärlig så kommer jag att sakna dig!! Jag hoppas att du kommer tillbaka !?! )



// Lisa


En helt annan Håkan...


...inte i musiken men sättet att vara.. lugn och samlad.. så var han ju inte förr. En helt annan Håkan... vilket enligt honom själv beror det på hans söta son... Sigge Mio... Och mer hemlighetsfull har han blivit, inte lika öppen och villig att svara på frågor... men vem har sagt att han måste svara på allt?
Han är inte som alla andra.. inte som många andra som har mycket pengar och som är kändisar!! Han är liksom vanlig.. (vad man nu menar med vanlig) men liksom som du och jag..! Han är ju såå underbar!!

Men lite virrig är han allt fortfarande.. och tur är väl det!!
Hm... vissa människor förändras med tiden... Andra gör det inte! Varför är det så?


Vem är det som ska bestämma vem/vilka som ska finnas i mitt liv? Borde det inte vara jag? Det är väl jag som vet vem jag vill/ska/kan ha i mitt liv? Det kan väl ingen annan göra? Eller?

______________________________________________



" Jag är en dansande människa.. jag dansar genom livet. Jag dansar varje dag. Jag dansar inombords!! "



// Lisa

curlingmamma och egoistiska pensionärer


På bussen på väg till skolan för arbete med C-uppsatsen gick det några hållplatser efter min på en mamma, pappa och två små barn.. Pappan verkade ha väldigt bra kontakt med sina två barn. Han pratade med dem hela vägen in till stan där han gick av.. mamman och de två barnen fortsatte resan. När pappan gick av började den yngsta tjejen (ca 3 år) att gråta.. Mamma verkade inte ha någon lugnande effekt på henne..

När de gick på bussen bad mamman barnen att sätta sig ner eftersom hon inte ville riskera att barnen skulle ramla. Barnen ville inte sätta sig och mamma bad dem en gång till.. men nej då.. de tänkte inte sätta sig ner!! Och visst fick de bestämma.. mamman gav upp direkt och barnen stod mitt i gången på bussen, vinglandes när bussen gasade och bromsade!

Är det inte konstigt att vissa föräldrar ger upp så lätt..? och i detta fall handlade det ju faktiskt om barnens säkerhet!! Kanske är det inte så konsigt att vissa barn är som de är idag.. de är ju så vana att få precis vad de vill..!! Och inte är det barnens fel!



Efter ett par timmars diskuterande om uppsatsen var det dags för träning (ett varv på gymmet), vilket inte gick sådär värstens bra.. men men ge upp kunde jag ju inte göra så det var bara att köra på!!
Efter gymmet lunchade vi på stan och det är himla intressant att se hur människor beter sig. Många äldre pratar om att unga människor är så respektlösa mot de äldre.. men hur beter sig äldre mot yngre? Det är sällan som detta diskuteras och det är sällan som folk tänker på att det kan vara åt det hållet också..
Vi stod i "växthuset" och skulle beställa mat och rätt var det är kommer två äldre (kanske inte pensionärer men nog betedde de sig som det). De ställde sig i kön för att bestämma vad de skulle äta.. efter ett tag går de bara om mig och hon jag skulle käka med.. utan att titta på oss eller fråga om vi stod i kön, vilket var uppenbart att vi gjorde...
Konstigt konsigt... kanske är det så att många äldre beter sig värre än vad yngre gör..? Det är faktiskt inte bara yngre som behöver tänka på hur de beter sig och föräldra det.. det behöver faktiskt äldre också göra..!! Just det.. så är det!!

Kanske är de sura för att de är gamla? Eller anser de sig vara bättre än andra för att de har funnits på jorden längre?

_________________________________



" Om vi kunde, skulle du vilja resa tillbaka "


// Lisa


Ingen buss och flytt i snöstorm



Hela dagen igår var det kaos i trafiken på grund av all himla snö. När jag skulle åka in till stan med bussen strax före fem snöande det massor så benen gick fortare än vanligt på vägen till busshållsplatsen.. Allt för att så fort som möjligt få tak över huvudet igen! Väl vid busshållsplatsen blev det en lång väntan på bussen.. som aldrig kom. Bussarna går var tionde minut och efter 20 minuter hade det inte kommit en enda buss. Jag fick ringa till hon som jag skulle träna med som fick göra en 180graders sväng och komma och hämta mig. I sista sekund rusade vi in i träningslokalen, uppvärmda och klara.. och vart bussarna hade tagit vägen vet jag fortfarande inte..!

I natt blev det inte mycket sömn alls. Varken för mig eller min sambo. Han skulle igår kväll hjälpa en kompis och hans familj att flytta.. men hur lyckat blev det? Snöstorm, glashalt på vägarna och mörkt.. Inga bra förutsättningar.. speciellt inte när man ska ut i skogen och fara runt..! Jag pratade med min sambo vid halv fem imorse och då var de inte klara! De hade dessutom bara hunnit att lasta saker på lastbilen en gång och köra det till det nya huset. De var tilbaka inne i stan strax efter halv sex imorse och då var det ju ingen idé för honom att komma hem då han skulle börja jobba halv sju. Jag fick i alla fall några timmars sömn men hur bra sover man när man vet att han är ute på små skogvägar och kör i snöstorm. Idag fick jag dessutom reda på att de hade kört i diket ute i skogen.. kul.. mitt i natten!! Kanske var det tur att jag inte fick reda på det i natt.. då hade jag inte kunnat sova alls..
Nu ligger han och sover här brevid mig, han har sovit sen 17 och lär sova hela natten för att halv fem imorn bitti gå upp och jobba igen..!
Själv ska jag spendera resten av kvällen här i sängen, skrivandes på datorn och tittandes på tv... bara slöa!!

Skrev igår att jag behövde bli lite arg för att kunna genomföra teatern som vi spelade idag och efter det som hände igår och i natt var det inga större problem att spela teater...



_____________________________________________




" Nej men du får köra... det är ju du som har körkort... "



// Lisa



Hopp, skutt och flaxande med armarna


Imorn avslutas kursen... Vi ska på något sätt sammanfatta kursen och dess innehåll. Vi har en timme till förfogande och idag hade vi sista "genrepet" inför morgondagen. Hela timmen kommer vi att på olika sätt ta upp och diskutera mobilen och dess vara eller icke vara i skolan. Är mobilen ett problem eller är den en möjlighet i skolan och undervisningen? Vem är det egentligen som är problemet; läraren (som inte hänger med i utvecklingen och som inte förstår mobilens betydelse för eleverna) eller är det så att mobilen är problemet? 
Vi ska bland annat spela upp en scen med en händelse som en i gruppen såg under sin tid på praktiken. Jag ska spela en stökig kille som inte alls lyssnar på läraren.. hm.. måste bygga på mig lite ilska till imorn om detta ska gå..
På torsdag börjar arbetet med C-uppsatsen..!




Ska iväg och träna snart.. kör aerobic och jag börjar få riktig koll på alla steg, hopp och skutt och flaxande med armarna nu!! Får väl träna stenhårt idag så jag har träningsvärk imorn så jag har något att vara irriterad på. Annars klarar jag nog inte av att spela teater imorn..!





___________________________________________________


" I wanna hurt you just to hear you sceeming my name "



// Lisa



Ännu mera snö och Håkan Hellström men inte Jehovas...


När jag vaknade i morse var marken helt vit...! Ännu mera snö hade fallit under natten.. och hela dagen har det snöat. Vilket skit! Jag som trodde att våren var på väg, men inte då. Vi får nog vänta ett tag till.
Har spenderat hela dagen med att städa bland alla sparade saker.. och det är helt otroligt vad jag har sparat på mycket saker. Mer än hälften av sakerna kunde jag dessutom slänga.. jag vet inte ens varför jag har sparat på vissa saker. Varför sparar man till exempel på gamla instruktioner om hur man sätter ihop en bokhylla? Dessutom har jag sparat saker som jag inte ens vet vad det är för nått.. vad ska jag med det till? Eftersom jag nu inte vet vad det är...

Snart släpper Håkan Hellström sitt nya och efterlängtade album. Såg en intervju med honom idag och en gammal spelning med honom igår. Önskar att han hade fler spelningar det här året så att man kunde åka och titta men hm.. det får väl bli en annan gång. Får ligga hemma och njuta av hans låter från högtalarna i bokhyllan istället..


Tittade precis klart på hockeymatchen mellan Linköping och Färjestad.. Jag undrar vad som hände.. Hur kunde de spela så himla dåligt? Vart tog gnistan och viljan vägen?



_____________________________



" Ett organiserat kaos "




// Lisa

Två segrar och en förklaring


Igår slog Färjestad Frölunda...  med 3-1. Färjestad är i semifinal..!!!
Förutom denna underbara seger var det EM i simning och vilken skräll! 14 år och europamästare på 100 meter fjäril... loppet var riktigt häftigt att se! Men hm... målgången var ju inte den bästa... det är är första gången någon har blivit europamästare och gått i mål med pannan!! Sarah Sjöström slog Inge Dekker som inte alls såg glad ut på prispallen som nummer 2! 
Hm.. jag saknar simningen...


" Helt crazy... "


__



Det är viktigt att man omger sig med de rätta människorna..
Det var så hon beskrev det. När man har haft en svår barndom med föräldrar som har haft svårt att knyta an till sina barn. (eller behandlat dem fel, eller inte funnits där för dem) Det är ofta man blir arg och riktigt förbannad på de som har svårt med relationer till andra människor. Speciellt när man själv är inblandad. Men kanske är det inte så konstigt och kanske borde man ha lite överseende.. men hur mycket tålamod ska man ha och hur mycket har man rätt att skylla på sin barndom för att förklara sitt sätt att bete sig i relationer som vuxen. Har man inte ett eget ansvar för hur man beter sig? Självklart förstår jag att det är svårt men kanske är det så att man måste jobba lite på saken för att saker och ting ska bli bättre.
Hon sa också att det är svårt att lita på folk..! Klart att det är... när man om och om igen som liten har blivit sviken. Det är svårt att veta vem man ska lita på! Det är också många som är vana att helt klara sig själva.. kanske är det också därför som det är så svårt att komma in i dessa människors liv.
Men vad ska man göra som vän? Hur ska man göra för att komma någon nära och visa att det är okej.. du kan lita på mig!
Och vad händer om någon i efterhand kommer på att kanske var detta någon som jag kunde lita på men att det nu är för sent...!?!
Hon pratade också om att det är svårt att hänge sig åt lyckan..! Personerna är så vana vid att det hela tiden kommer att hända något dåligt att de inte kan acceptera att de är lyckliga! Kanske är det så att de letar upp saker, eller gör saker som bryter lyckan? För att de inte klarar av eller är vana vid att leva i lycka.. Kanske är det också så att de anser att det är bättre om jag förstör, om jag bryter relationen, om jag gör någon besviken, än att jag själv ska bli besviken, sårad och ledsen! Kanske klarar de inte av att bli svikna än gång till!

Det finns mycket frågor men oftast finns det inga svar. Eller så kanske det finns svar men de som har svaren vill inte berätta.. varför är det så? Är de rädda för att skapa ett beroende av någon, rädda för att släppa någon för nära in på sitt liv...?


_______________________________________


" Att förstå är att förlåta "
" Tålamod är konsten att hoppas "
" En verklig vän är den om vet allt om dig och ändå tycker om dig "


// Lisa

Oväntade händelser...


Idag har det varit riktigt kallt... det är inte roligt med vinter längre! Det har snöat och blåst hela dagen.. och mitt i allt detta snöoväder krockade min kära sambo med bilen..! Ajaj.. han körde in i en polskreggad bil.. inte bra inte bra! Men som tur är var det bara bilarna som blev skadade.. Hans motorhuv blev alldeles krokig och det blev ett hål efter den polska bilens dragkrok! Tydligen så går bilen att fixa iordning men hm.. hur lång tid tar det? Under tiden får vi köra omkring i den berömda rallybilen...! Hihi...

Efter en oväntad förmiddag med snöoväder och bilkrock firade vi min svärfar som fyller 50 år idag. GRATTIS! 
Imorn blir det en lång resa för att fira påsk med mormor och morfar. Om vädret tillåter det vill säga..


Nehepp... ska snart sova. Behöver det om jag ska orka upp tidigt imornbitti! 


__________________________________________________________________



" Tur i oturen... "


// Lisa




Systembolagspersonal och busschafförer


Var på systemet idag och la märke till en skylt som jag inte sett förut. Där stod det att de inte säljer alkoholhaltiga drycker till de som är under 20. Hmm.. det har hänt några gånger..! Men för det mest håller de nog på den regeln. Det stod även att de inte säljer om de misstänker att personen som handlar kommer att ge vidare till de under 20. Denna regel är de väl också ganska bra på att arbeta efter.
Men... hm.. den sista då; Vi säljer inte alkohol de personer som märkbart är alkoholpåverkade.... HAHA.. säkert...! Hur många alkoholister är det inte som är på systemet varje dag och det är inga problem för dem att köpa sprit... Jag tror att de antingen får följa den regeln bättre eller ta bort den från skylten.. det blir ju bara pinsamt för dem annars!!




På bussen påväg hem träffade jag på en väldigt speciell busschaffis.. dryg och jävlig! Kanske hade han vaknat på fel sida? Först och främst for han fram och tillbaka i bussen utan att göra något..  kanske kollade han så att alla betalade? Så bussen kom iväg drygt fem minuter efter att den skulle ha åkt. Halvvägs hem stannade bussen vid en busshållplats där några skulle gå på.. En av dem fick inte följa med för att hans biljett (antar att det var SMS-biljett) Inte såg rätt ut.. det var en äldre man (som verkade alkoholpåverkad) Det blev ett himla liv längst fram i bussen och efter ett par minuters bråkande stängde chaffören av bussen.. och jag tänkte.. aa jag kommer aldrig att komma hem idag!
En yngre kille som stod längre bak i bussen gick fram och började diskutera med mannen som ville åka med. Efter mycket om och men gick den alkoholpåverkade mannen av och bussen åkte efter ytterligare minuter iväg. En resa som i vanliga fall tar mindre än 15 minuter tog över 25 minuter idag! VIlket skit.. tänk på att det kan vara folk som har tider att passa!!



_______________________________________________________________




" DET ÄR VÄL RÄTTVIST? ELLER? "




// Lisa




Förlora en bästa vän på grund av kärlek?


Vänner är bland det bästa som finns.. Att förlora dem är bland det värsta som finns! Speciellt om man egentligen inte vill... Det är skillnad om någon av vännerna inte vill vara vän med den andra men vad ska man göra om både vill vara vänner.. men att det kanske inte går? Vem är det som bestämmer vem man kan och ska vara vän med?
Hur kommer det sig att någonting så underbart som kärlek kan förstöra en stark vänskap mellan två personer? Är det rätt att kärlek ska förstöra vänskap...? Vad ska man göra? Vad kan man göra? Vem är det som bestämmer?

Vad är det som är så himla svårt??



________________________________________________________





" Det kanske finns en chans.... på nån spårvagn nånstans... "



// Lisa

Mera snö och Jehovas


Imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret genom mina röda gardiner i sovrummet snöade det... stora lätta flingor dalade ner mot marken. Väl nere på marken smälte de genast bort och lämnade en liten blöt fläck efter sig. För ett tag sen vill jag inte ha någon mer snö denna vinter men nu, när snön ligger på marken känns det inte så farligt längre. Kanske är det till och med så att jag har saknat snön lite.
När jag en timme senare gick till bussen för att åka till skolan snöade det fortfarande. Snöflingorna föll rakt ner mot market och inte heller nu fick de ligga kvar utan smälte bort. Det blåste inte och det var inte kallt. Alldeles perfekt..! Kanske kunde lite av snön fått ligga kvar?

När jag 8,5 timmar senare åkte hem från skolan snöade det massor, det hade börjat blåsa lite och det hade blivit lite kallare. Nu låg snön kvar på marken och jag såg knappt asfalten under allt det vita.. hm... jag som trodde att vi inte skulle få någon mer vinter! När jag kom innanför dörren hemma såg jag ut som en snögubbe och det tar bara tre minuter att gå från bussen och hem. (Alltså snöade det massor...)
Det  snöar fortfarande och nu blåser det nästan storm... inte bra inte bra...! Snön är okej men inte blåsten!


Efter en och en halv timme hemma av städning och tvättande ringde det på dörren... Utanför stod de igen, Jehovas vittnen. Jag pratade med dem för ett par månader sen och då berättade de att döden inte är en naturlig del av livet och jag undrade självklart varför. Jag fick då till svar att om döden skulle vara naturlig skulle vi människor inte sörja så mycket när någon dör. Okej.. jo men det låter väl vättigt? Hon sa också att målet är att vi ska leva på jorden för alltid, utan att dö. 
Efter att de hade gått började jag fundera; okej, om målet är att vi ska leva på jorden utan att dö, då måste vi ju kunna göra något som leder till att vi inte dör.. eller hur? Men vad? Den frågan skulle jag ställt till dem men den dök ju inte upp förrän efteråt. Jag trodde inte att jag skulle få svar på den frågan, tills idag, då de ringde på dörren igen..!
Hon förklarade för mig att människan måste betala ett lösen, på samma sätt som man betalar lösen vid kidnappningar.. Vad är det då för lösen? Hon menade att detta lösen redan var betalat eftersom människorna förlorade Jesus när han dog..
Okej, men borde vi då inte leva för alltid om detta lösen är betalt? Nej! Det är en hake kvar. Alla människor på denna jord måste leva så som Gud vill att människan ska leva och hur detta levnadssätt ser ut hittar vi i Bibeln. Men hur ska vi få alla människor att leva på samma sätt och utifrån samma önskan (Guds)? Detta är enligt mig en omöjlighet vilket betyder att deras dröm om ett evligt liv på denna jord är en utopi..!

Jag tycker att det är riktigt intressant att lyssna på människor som är religöra, det spelar ingen roll vilken religion de tillhör. Jag som själv inte troende (vad det nu betyder; att jag inte tror på Gud eller att jag inte tror på en högre makt eller vad?) tycker det är intressant att höra hur andra människor tror och hur de väljer att leva sina liv..



________________________________________________________________________________________


" När människorna dör, vad kommer då hända med jorden? Jo, då kommer det åter att bli ett paradis på jorden. "




// Lisa

Alltid oordning i skafferiet


Hur kommer det sig att det är så svårt att hålla ordning i skafferiet? Jag städar och städar men det är alltid stökigt..! Det finns liksom inget system.. eller hm.. jo det gör det men det systemet fungerar inte och jag förstår inte varför. Det är liksom saker över allt och jag börjar tro att det är skafferiet som är för litet...!!  (vilket egentligen inte är så troligt...) Idag har jag gjort om igen.. vi får väl se om jag kan hålla det fint där nu!

_______________________________________



" Även ett högt torn börjar vid marken "



// Lisa

Hur gör folk?


Hur gör du när du går på en buss eller spårvagn? Kanske låter konstigt men det är väldigt intressant att studera människor och hur de beter sig i olika situationer..
När man går på en buss tycker jag att det är självklart att man låter de som ska gå av, gå av innan man går på... Om man inte gör det är ju risken att man inte kommer på för att det är så mycket folk..! Men vissa eller rättare sagt många springer på bussen så fort dörrarna öppnas och skiter fullständigt i alla det är massor som vill gå av. Är de rädda för att de inte ska få åka med? HALLÅ....!! Det är ju nått fel på en del.. klart att bussen inte åker iväg när det står folk som vill komma på.. (kommer man springande när busen har börjat åka är det inte självklart att den stannar.. hmm.. men det är ju en helt annan sak - ta en senare buss istället för att springa och kanske missa bussen eller kom tidigare till busshållsplatsen)



___________________________________________


" Även om 50 miljoner människor gör något idiotiskt är det fortfarande idiotiskt "



// Lisa


Idag och framtiden


 

Började skolan kl 8 imorse.. inte alls kul att ta sig upp ur sängen halv sju och bättre blev det ju inte när jag kom till skolan och märkte att det vara bara jag och en till i gruppen som var där.. hur ska man kunna planera ett arbete då? Så mycket gjort blev det inte de två första timmarna... i väntan på föreläsning.. Om det var värt att vänta två timmar på den kan man ju diskutera..!

Nu har jag skickat in min hemtenta och får nu vänta i två veckor innan jag får svar.. hm.. vi får väl se vad som händer!

Vecka 14 är det dags att börja skriva på C-uppsatsen.. vi satte upp oss på en lista för att nästa vecka få träffa vår handledare. I tre år har jag varit nervös över uppsatsen och nu är det dags.. ska bli skönt när det är över!

Efter skolan bar det iväg till gymmet och drygt en timmes träning. Kanske var det inte så bra att träna när jag börjar bli sjuk igen.. ont i halsen och grejer! Men envis som jag är måste jag ta mig igenom ett träningspass om jag har bestämt att jag ska träna. Troligtvis får jag sota för det imorgon. Men hur ska jag komma i form till sommaren om jag inte tränar? Diskuterade härom veckan med en kompis om varför man tränar. Vissa tränar för att leva längre, andra för att de ska må bättre, andra tränar för att andra har sagt att de ska göra det. Jag tittar kortsiktigt.. måste komma i form till sommaren sen hm.. fortsätter självklart att träna men kanske känns det inte lika viktigt.. eller? Varför tränar du?


Ikväll blir det att jobba... till badet och träffa mina simmare!! I sommar har jag bara ett år kvar på utbildningen och funderar på att sista året vara ute och vikariera. Men jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska ut och jobba hela sista året eller om det blir sista terminen. Om jag ska ut och vikariera kan jag inte jobba kvar på badet med simskolorna för då kommer jag inte hinna med att plugga.. Efter att ha jobbat med simskolor i över fyra år känns det tråkigt att det snart är slut med det. Kommer sakna alla mina barn! Om jag ska vikeriera hela sista året betyder det att det här är sista terminen som jag jobbar med simskolor och det är inte många veckor kvar på den här terminen. Aaa.. jag vill inte sluta jobba med simskolor..! Dels är det roligt men det är också en säkerhet. Jag vet att jag får in pengar varje månad och jag när jag kommer till jobbet vet jag precis vad det är jag ska göra.. det går auomatiskt.. Vad kommer hända när jag inte jobbar där längre.. det vet jag inte och kanske är det det som jag är rädd för?


_____________________________



" Oväntade utgifter... that´s life "



// Lisa









 


Kan det vara så att man ibland vill må dåligt?


Onda cirklar är svåra att ta sig ur.. viljan till att bryta mönstret måsta vara otroligt stark!
Men vad händer om man inte har viljan och inte har orken till att göra något åt det? Kanske är det så att man vill må dåligt... eller är  det egentligen det man vill? Kan det vara så att man innest inne vill att någon ska komma och rädda en ur det mörka hål som man befinner sig i...?
En av mina vänner åkte in på sjukan idag.. vet inte riktigt varför men hon sa att hon hade gjort något dumt...! Vad? Trots massor med hjälp.. hur kommer det sig att hon inte kan ta sig ur den onda cirkeln? Finns orken, finns viljan?

Kan det vara så att man ibland vill må dåligt? Eller är detta något som man inbillar sig... bara för att man inte orkar göra något åt saken...?




________________________________________________


" Life can be a pain sometime... all you see is missery "





// Lisa





Vårkväll?


När jag gick hem från jobbet idag kändes det som att det var en vårkväll... Det luktade som vår och det var ganska varmt. Efter en kall och väldigt blåsig dag kändes det konstigt att det var så vindstilla och varmt nu på kvällen! Det är dessa dagar som gör att man längtar så himla mycket till sommaren..
Hmm... sommaren... tänkte ta det lite lugnt i sommar för en gång skull, eller försöka i alla fall... Det där med att ta det lugnt är inte riktigt min grej.. men men....


Fick mail från chefen idag om sommarjobb och det är väldigt intressant att se hur mycket de lyssnar på en när man säger när man kan jobba och när man inte kan.. Fick grovplanering för sommaren och självklart har han skrivit att jag ska jobba de dagar som jag har sagt ifrån om! Varför? I hopp om att jag ska jobba då i alla fall eller har han glömt när jag inte kan jobba eller struntar han i att lyssna?



____________________________________________



" Jag litar till ett ord som inte sagt "




// Lisa

Vänner på deltid...


...det är precis så jag vill beskriva vår vänskap! Vi kan bara träffas när hon inte är hos dig, vi kan bara prata i telefon när hon inte är i närheten och vi kan inte prata med varandra när vi är på samma fest om hon är med... Vi är alltså vänner på deltid.. pga din flickvän! Varför ska det vara så?
Det känns tråkigt att det ska vara så men vad kan jag göra? Jag tror inte att det finns något jag kan göra.. trots att det är jag som är problemet.. Jag får inte träffa dig för din flickvän.. hm.. av någon konstig anledning som jag inte vet och jag lär inte få reda på det heller eftersom hon vägrar att prata med mig..

Känns konstigt att behöva hålla stegkoll på vad klockan är och vart du är någonstans för att jag ska kunna veta om jag kan ringa dig eller inte.. Jag undrar vad som händer om jag ringer dig när hon är med dig..!

Ibland tycker jag att du är alldeles för snäll...!



______________________________________________


" För det är ett nytt spel och jag vill inte vara med... "



// Lisa




RSS 2.0