Ny blogg!!

För er som missat så har jag en ny blogg!

Adressen dit är: tuwalisa.blogspot.com

Nytt liv - ny blogg!
__________________________________________________________


" Många minnen här som alltid kommer att finnas kvar "

// Lisa




Under ombyggnation...

Just nu genomgår min blogg en ombyggnation.. Det kommer bli skitsnyggt om det blir som jag har tänkt mig men just nu har det uppstått lite problem. Hoppas att det snart kommer att lösa sig!
Mycket möjligt att det kommer att startas en helt ny blogg men det är sånt som märks..


Idag har det varit en lugn dag.. Dagen började med att vi låg kvar länge i sängen. Nu när vi fått in tv i sovrummet kan man ligga där o titta istället för att tvingas släpa sig ut till vardagsrummet..
Efter lite frukost i magen blev det en dusch och lite fixande i lägenheten. Sen kom Elin, Dennis och lilla Johanna på fika. Vi spelade även två spel som vi lånat av grannarna uppepå. =)

När de åkt hem var det matlagning som gällde och ett avsnitt av Oz. Skulle gärna legat kvar i soffan men då hade jag somnat. Istället satte jag fart att tvätta o plocka iordning på en massa saker. Förstår inte att jag kan stöka ner så mycket som jag gör. Det är galet! Jag måste lära mig att lägga sakerna på rätt plats med en gång så slipper man detta eviga plockade som tar världens tid!

Nu ska vi titta på dokumentären om Johnny Cash och sen blir det troligtvis ytterligare ett avsnitt av Oz.

Imorn är det dags för jobb igen och jag hoppas min hemska förkylning går över snart!

____________________________________________________________________________

" Trött, tröttare, Lisa


// Lisa




Tid...

Ännu en gång är uppdateringen här extremt dålig! Förstår inte att det ska vara så himla svårt att skriva här! Skärpning!

Nu har jag ätit medicinerna i typ 1 måndad och jag känner mig bättre. Sen om det är medicinen eller om det är att jag efter att ha varit hemma en vecka ser på saker lite annorlunda. Det känns inte lika besvärligt att ta sig till jobbet och det är roligt att vara där. Jag trivs extemt bra! Jag får utmaningar och mina erfarenheter och kunskaper kommer till användning! Dessutom är jag uppskattad för det jag gör och mina arbetskamrater och jag jobbar mot samma mål..

Ringde till läkaren om mina sömnproblem och jag skulle halvera dosen. Nu har jag sovit bättre till och från, vilket känns bra! Nu ska jag öka dosen på måndag igen och nu hoppas jag att jag kan fortsätta och sova bra och dessutom sova ännu bättre.

Börjar känna mig sjuk igen.. Så nu beror tröttheten på huvudvärk, halsont, magen som är upp och ner, en näsa som kliar och alla nysningar och skit som jag får stå ut med om dagarna.
Hoppas att skiten förvinner snart så jag kan få känna mig på topp, att allting kan få vara bra, iaf ett tag!!



Förra helgen var vi på Irlänsk afton och galet var kul det var. Jag som inte tycker att den typen av musik är särskilt bra tyckte att kvällen var helt underbar och Robin var i extas =) Efter denna kväll kan jag utan att plågas lyssna på irlänsk musik.
Denna helg började med en trevlig fredagskväll uppe hos våra underbara grannar Linda, Magnus och Casper. Vi åt middag och spelade spel, kvällen var toppen och avslutades någon gång runt halv ett.
Idag blir det nog lugnt.. Känner mig inte alls på topp. Hoppas på en bra film och mys i soffan!

Dennis, Elin och Johanna som skulle kommit på besök idag dyker upp imorn istället..
Nu ska jag ge min älskling en bamsekram och en kyss!
Ska försöka skriva inom kort igen.. =)


_______________________________________________________________________________

" Denna kärlek är underbar "


// Lisa














RSS 2.0