Ännu en dag i solen med underbara människor

Dagen började inte alls kul... mådde skit verkligen och fick frågan ett antal gånger om jag var bakis. Jo om svaret hade varit så lätt! Ramlade nästan ur sängen och försökte göra mig i ordning vilket inte gick särskillt bra.. Frukost var inte att tänka på! Blev bilen till jobbet idag med. Försökte hålla minen uppe för barnen men lätt var det inte. Inte när man känner sig helt borta och tvingas stå i solen, när man hellre vill ligga i sängen och bara sova för att slippa känna..

Skulle varit på massage idag kl 14 men då jag inte kändes mig något piggare kl 13:15 bestämde jag mig för att ställa in tiden och åka hem istället.. Fick faktiskt i min lite lunch innan jag åkte hem. Väl hemma blev det ett antal telefonsamtal till bland annat sjukvårdsupplyssningen för att ännu en gång försöka få ett svar på varför jag mår så dåligt.. Fick faktiskt ett helt nytt svar och det kändes bra med det svaret faktiskt.. Nu är det bara att fortsätta dra i andra trådar och försöka reda ut resten också så ska jag nog förhoppningsvis inom ett år må bra igen.. hahaha...

Efter alla telefonsamtal kände jag mig bättre och bestämde mig för att åka med muppgänget (Samme, Dagge, Dan och Robin) och bada.. Jag låg i och för sig mestadels i skuggan och halvsov men det var nog det jag behövde.. Badade tre gånger varav två gånger var frivilliga. Hade en superbra eftermiddag. Har precis kommit hem och ska hoppa in i duschen.. Mitt hår luktar sjövatten!

Kvällen blir lugn, framför tv´n och sen sova tidigt för att imorn jobba 8:30 - 19:30.. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorn..

Här kommer en bild från dagen:

Pojkarna grävde ett hål på botten, haha en sk fälla.
Här kollas det hur djup den blev.


Ha nu en bra kväll allihopa!
_______________________________________________

" Känns lättare på något sätt, kan vara mig själv mer och mer "

// Lisa

Bad & sol framför Gatebil...

Idag blev det inget Gatebil.. valde istället att åka och bada hos mina föräldrar, dock är de på semester men vi möttes av min lillebror som inte sovit många timmar och som var frukansvärt bakis.. haha... han får skylla sig själv hihi...

Andreas har nu åkt och jobbat. Han var tvungen att åka till Stockholm redan idag för att hinna med allt imorn.. Själv ska jag in till stan och ta ett par cider med Robin..
Blir inte allt för sen hem, ska ju jobba imorn.. ute och dessutom med barn så det gäller att vara pigg och glad!

Sitter för tillfället och lyssnar på en massa musik... konstigt det där hur musik kan påverka hur man känner mig.. bara på ett par sekunder kan det förändras.

Här kommer lite bilder..


Från igår, bad i Krokek..

Meet of the month juni 09



Denna bilen tyckte jag var snygg tills....
 

.. jag såg motorhuven.. nu vet jag inte riktigt...

Filmklipp från kvällen...




_____________________________________________________________________

" Det borde finnas andra, bättre sätt "

// Lisa


Bad & sol

Är hemma nu efter att ha varit och badat med Robin och Emmie..
Jag som är gammal simmare och därmed uppvuxen i pool tycker att det är lite läskigt att bada i sjö.. dessutom är jag är riktigt badkruka... men efter lite tjat och hjälp på traven lyckades jag kommer ner i vattnet. Badade faktiskt två gånger. Duktigt värre..
Imorn blir det kanske Mantorp och gatebil... annars blir det förhoppningsvis mera bad och sol.. Försöker jämna ut min solbränna. Eftersom jag tvingas jobba i baddräkt är min mage och delar av ryggen kritvit medan resten av kroppen är väldigt brun.

På måndag är det jobb igen och efter det dags att lägga sig på massagebänken igen.. Efter det blir det att bada och sola igen!

Ska snart troligtvis åka in till stan och käka med tjejgänget..

Hej hopp!
Ha en bra kväll..

_____________________________________________________________

" Det värker av alla tankar "

// Lisa


Jävla skit...

Fan fan fan....

Ibland gör det ont att göra det rätta... jävligt ont..!
Frågan är om det skulle göra ännu ondare att göra fel...
__________________________________________________

" Ibland undrar jag hur detta ska sluta "

// Lisa

En favorit...

The way you make me feel...




_________________________________________________________________________

" Just for you "

// Lisa

Till minne av Michael Jackson...

Det är så hemskt, så sorgligt... Finns inga mer ord.. nu finns bara bilder, minnen och underbara videos..

Michael Jackson - Will you be there


Michael Jackson - Grammy performance 1988



Michael Jackson - Heal the world



Tal av Michael Jackson


Och så några klassiker
Black or white


Thriller


Smooth criminal

Älskar hans dans i denna video

___________________________________________________________________

" Uri Geller, I´m a very lonley man "

// Lisa

The king of pop is dead...

Vaknade i morse till 7 nyheterna på radio och blev klarvaken när jag hörde att han, han den store, Michael Jackson, är död... Kändes overkligt..!
För att par månader sen funderade jag över hur länge till det skulle dröja innan han kollapsade.. nu har det hänt, på värsta tänktbara sätt.  Nu finns han inte mer! Det är hemskt! Det är tragiskt! Det fick inte vara sant, det kunde inte vara sant! En människa som han ska aldrig försvinna!
Vi sörjer... Hela världen sörjer! RIP!



Har nu kommit hem efter jobb och besök hos läkaren. Ångrar att jag sa igår att jag kände mig bättre. Vaknade inatt och sen på morgonen och mådde asilla.. Släpade mig upp ur sängen och tog faktiskt bilen till jobbet. Där kunde jag som tur var byta jobb med en av badvakterna.. Jag kunde sitta och titta på de som simmade medan han tog mitt som simlärare. Nu känner jag mig lite bättre. Har pillat i mig lite mat och ska snart lägga mig och vila..
Vad sa läkaren då? Egentligen inte så mycket mer än vad de andra har sagt.. Ska nu tänka massor på vad jag äter och när jag äter.. hoppas på att det är bristen på grönsaker och frukt som påverkar mig negativt.. möjligtvis att jag måste äte ännu mera regelbundet och lite oftare än vad jag gör nu! Hoppas alltså på förbättring inom kort!

___________________________________________________________________________

" Attitude is everything "

// Lisa

Hjärta eller hjärna? (och så lite "kändis"skvaller)

Vilket är bäst att följa? Frågan lyckas alltid återkomma trots att jag inte vill..! Varför kan det inte bara få vara som det är, utan en massa frågor och förvirring.. det är ju ändå ingen som vill ha dem!
När hjärtat kanske säger en sak och hjärnan sticker åt det andra hållet, vad ska man göra då? (i och för sig spelar det roll vad, när och hur)


Alice Cooper - Poison




Härom dagen när simskolan var i full gång hoppade det ner en kille tillsammans med en tjej som badade topless i bassängen.. hmm.. alltså man får väl tänka sig lite för när det är massor med barn i närheten.. I alla fall jag struntade i att de var i poolen men hon ville ha uppmärksamhet (notera att hon är kanske strax över 20 år) Hon började ropa och prata väldigt högt..
Efter ett tag la jag märke till att tjejen som skämde ut sig totalt men hon som vann top model Sverige för några år sen.. Hawa Ahmed...
Detta gjorde saken ännu värr. Antingen var hon aspackade eller så hade hon fått i sig något annat.. Normal var hon iaf inte.. Inte för att hon är jättekändis, vilket kanske är tur efter detta, men man kan ju tänka sig för hur man beter sig när folk vet vem man är..



Har jobbat heldag idag, 8:30-19:30, och känner mig helt slut. Imorn blir det jobb fram till 12:10 och sen direkt till läkaren för att göra ytterligare undersökningar.. dock känner jag mig bättre... vi får väl se vad som sägs!
I helgen kanske det blir kanske mantorp och gatebil, brors sambo ska ju vara med och köra.. Annars vet jag inte riktigt.. Något mer borde jag väl kunna hitta på?



__________________________________________________________________

" Det är väl ingen som stjäl en Saab? "

" Om fem år skulle det vara samma sak som nu? "

// Lisa

Back on track?

Nu kanske jag är tillbaka igen.. har varit nere i botten (väldigt långt ner) och grävt ett tag men hoppas nu på bättre tider.

Så var har hänt för övrigt?
Började jobba igår, vilket inte var så kul med tanke på att vädret inte var det bästa, det var svinkallt hela dagen och när man dessutom står i vattnet 3,5 timmar så är man inte så kartig efter det.. Trots över en halvtimme i duschen efter det fick jag inte upp värmen. Jobbade även som badvakt igår och hoppades på att jag skulle få upp värmen men frös hela kvällen. Gick omkring i dubbla byxor, parkas, vantar och med luvorna från tröjaan och parkasen uppdragen över huvudet. Det är tragiskt. Så ska det inte vara när det är sommar. Inte förrän jag kunde krypa ner i sängen hemma och sova lyckades jag bli något varmare..
Idag har det varit bättre.. Mycket mycket varmare och jobbet blev då mycket roligare, det är inget kul när både barnen och jag fryser.. Det är svårt att vara koncentrerad... nu hoppas vi på bra väder resten av simskoleveckorna!


Har varit och tittat på kanske fem hus nu, inget som känns toppen vilket känns skit. Vill bo i hus. Ska till banken vecka 28 och kolla hur mycket vi får låna.. Hoppas bara att något bra hus dyker upp snart!
Imorn ska vi och titta på ytterligare ett hus, håller tummarna för att det är ett bra ett!

Annars.. Andreas jobbar mycket, nästan alldeles för mycket, får mycket tid för mig själv, vilket inte alltid känns bra. Till en viss gräns är det skönt att få vara själv men för myket tid själv är farligt..

I fredags hade jag två av mina flickor här på middag, supertrevligt! Skumpa och en massa skitprat, precis som det ska vara!!

En låt som skapar massor med glädje!! - en riktig sommarlåt!

Cidinho & Doca - Rap Das Armas (Parapapapa)



Kid Cudi vs. Crookers - Day 'n' Night


_________________________________________________________________

" När tankarna sviker måste det finnas människor runt omkring som fångar upp "

// Lisa

Sista dagen i skolan - ever...

Japp japp... det var idag det! I alla fall som elev. Nu är det från andra sidan jag kommer att jobba, som lärare..
Kanske inte var sista dagen för alltid. Kanske blir det så att jag senare kommer att läsa vidare m en just nu känns det som att jag komma mig borta från pluggandet ett bra tag!

Ikväll har jag käkat mat med de jag ska jobba med i sommar. Det var riktigt trevligt.. Imorn blir det bowling och mat med gamla gruppen. (för det är det väl? Vi slutade ju idag) Ska bli hur kul som helst.. hoppas bara att jag slipper träningsvärk.. haha fick det efter förra gången jag spelade bowling. Är man otränad då eller använder man bara muskler som man inte annars använder? Jag hoppas på det sista alternativet.. hihi

Torsdag ska jag träffa chefen för att hämta pärmen till simskolan i sommar, för att skriva på anställningsavtal och för att hämta jobbshorts. Sen ska jag laga mat inför lördag. Blir att laga mat imorn och frysa in det för att på lördag kunna umgås med min familj och slippa stå i köket hela dagen..

__________________________________________________

" Från en plats i livet till en helt annan "

// Lisa


Musik som väcker minnen från förr...

THE OFFSPRING - Pretty Fly (For A White Guy)


bloodhound gang- fire water burn


Backstreet Boys - Drowning



Five - Everybody Get Up



Håkan Hellström "Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg"



Prodigy - Firestarter



Japp det var tider det.. bra och dåliga!
___________________________________________________________________________

" Solen kan inte skina varja dag "

// Lisa

RSS 2.0