Jag tänker inte kasta tillbaka...

Antar att det var väntat o reaktionen är inte konstig! Men helt ärligt - vi är vuxna människor! Mer behöver jag inte säga..

Det är kaos i min hjärna o jag kan inte fokusera på någonting.. Det är jobb 100% på förskolan, jobb på badet (mentornskap, möten osv), saker som ska redas ut med papper, räkningar o massa annat skit.
O sen är det allting runt detta som är anledningen till att jag inte kan fokusera på allting ovanför. Går som i en annan värld o tårarna är nära nästan hela tiden, jag har ont i magen, ont i huvudet o ont i halsen.. kraften finns inte.. O så toppen på detta - massor med personal är borta från jobbet.. Känns som om jag håller på att gå in i väggen! Självklart går det upp o ner o det är inte varje minut jag känner såhär..
Kanske har jag hanterat detta helt fel men vad ska jag göra? Det är inte någon som har sagt att detta ska vara lätt o det är det fan inte heller!!

Skulle vilja fokusera bara på saker jag tycker är kul, ta hand om mig själv o komma på fötter igen för att orka med allt.
Men jobb, jobb, jobb o allt som får mig på andra tankar är det jag fokuserar på nu! Att ta det lugnt o bara vara får mig att må illa..
Allt detta är galet, det värsta jag någonsin har gått igenom..
Samtidigt som orken inte finns att göra något sysselsätter jag mig för att få bort alla tankar!

O all denna skit som kastas mot mig, kasta på bara, jag tänker inte kasta tillbaka - det hjälper inte - jag är inte sån! Tänker inte göra saken värre än vad det redan är! Om jag också skulle börja bete mig illa skulle allting bli tusen gånger värre. Även om det lockar så lägger jag band på mig själv o stänger inne skiten istället! Vill att detta ska lösa sig o då kan man inte kasta ur sig en massa skit som man senare kommer ångra!! Saker som man senare kommer ha emot sig när saker o ting är annorlunda...

Ni som känner mig, som har känt mig länge, riktigt länge, mina vänner som alltid funnits för mig.. Har jag blivit någon helt annan?
Klart jag har förändrats men som vi alla sagt så många gånger förut, det är väl en självklarhet att detta förändrar människor!! Men någon helt annan? Jag är den jag vill vara.. jag ser på saker annorlunda idag, prioriterar andra saker... Gör saker jag vill göra, hittar på saker för att jag älskar att hitta på saker, tänker inte sitta inne o tråka bort mitt liv!! Det är gjort o så kommer jag aldrig mer att göra!!

____________________________________________________________________________________

" När stormen har lagt sig är det bara minnen och orden som finns kvar "

// Lisa

Upp & Ner

Dagarna rasar iväg o blogga gjorde jag för en evighet sen.. Tänkte hinna med att skriva ett litet inlägg nu.. Mycket efterlängtat vet jag =P


Mitt liv har förändras helt o hållet, inget är sig likt.. Nytt jobb, ny bostad, nya vänner, mist några vänner, nya pririteringar, nytt sätt att se på saker.. Allting har kastats upp o ner.. O trivs jag?
Vissa saker trivs jag verkligen toppen med,andra skulle jag helst vilja vara utan.. I mitt hjärta svider det när jag inser att vänner jag umgåtts med i nästan 8år inte längre kommer att ingå i min vänskapskrets på samma sätt länge..
När jag inser att det som skulle sluta på ett bra sätt för att vi tog ett gemsamt beslut är påväg att rasa o kanske är det så att det inte går att rädda?! Jag förstår helt ärligt inte hur det blev så här - kanske är det så att det alltid varit såhär fast att jag inte har märkt det..
Om någon betyder tillräckligt mycket för än så ser man till så att de finns kvar i ens liv.. så är det!! O efter så många år så borde det väl finnas någon vilja till att ha mig kvar?! Eller hur viktig har jag egentligen varit?
Klart att vi reagerar olika men det är ändå 8år..

När man lämnar ett liv som man så länge levt o försöker starta ett nytt är det lätt att bli förvirrad.. särskillt när det gamla livet hänger kvar samtidigt som man försöker leva ett nytt liv.


Livet rusar iväg o allting går i ett.. o rätt som det är så kommer allting ikapp o då rasar allting!!
Jag ber om ursäkt att det ibland bara rasar, jag hoppas att jag snart kommer att vara på fötter på riktigt! Nu är det som att balansera på en lina flera hundra meter upp. O ner man tappar balansen så faller man snabbt o jävligt hårt!
Även att det finns de som fångar upp mig så känns det som att man faller förbi de armar som är utsträckta för att fånga upp mig...


Nu blir det att kolla en stund på tv efter en dag med fixande o farande fram o tillbaka.
Imorn dags att jobba igen..
Hoppas på att snart kunna ta det lite lugnt o hinna med allting som man lagt åt sidan i alldeles för många veckor!
Ska försöka uppdatera lite oftare igen..

__________________________________________________________________________________

" Det är galet... det är väl egentligen så man kan beskriva det hela "

// Lisa

Jag har fått en egen stjärna...

Just det.. har ju blivit äldre mitt upp i allt kaos..

Fick en egen stjärna.. =) Måste kolla exakt vart den ligger, ska försöka göra det ikväll! Det var en helt underbar present.. jag som älskar stjärnor!!
Har varit stjärnklart flera kvällar i rad o det är helt underbart att bara drömma sig bort bland stjärnorna!

Nu ska jag in o jobba vidare, trots att jag känner mig helt snurrig. Stänger idag o efter det är det möte dett 20. Sen blir det hem o ta det lugnt - om jag inte kommer på en massa saker att göra - så brukar det vara =P
Imorn o på fredag blir det troligtvis att vara hemma o försöka bli piggare o förhoppningsvis mår jag bättre på måndag! Hatar att må så här!!

____________________________________________________________________________________

" Stjärnorna visar oss vägen hem "

// Lisa


Mycket mycket...

Tiden rinner iväg o tid för att blogga finns knappt.. men nu tar jag mig tid att sätta mig ner o skriva lite. Under tiden jag skriver står en av mina nya sambos i köket o diskar..
Jag har inte hittat någon egen lägenhet - letar fortfarande men det är svårt! Nu har jag flyttat in hos Robin, hans lillasyster o hennes kille.. Håller på att flytta saker så mycket jag hinner o så mycket saker som får plats utan att det blir allt för stökigt här. Det är typ saker överallt men det kommer att bli bra här.
Anledningen till att jag kunde flytta in här var att Robins mamma flyttade ut till hennes nya kille..
Är så tacksam för att jag får bo här

Det som ska hända här i lägenheten är; måla om väggar, göra iordning ett litet rum till klädkammare, fixa lite nya möbler, måla baren o lite annat..
Det kommer bli riktigt snyggt här!!
Som sagt nu är det saker nästintill överallt o jag kan inte ta hit allt förrän vi fått lite ordning i klädkammaren o i vardagsrummet där alla Robins mammas saker står. Förhoppningsvis kommer vi i helgen kunna köra hit en till byrå, en garderob o lite annat..


På jobbet är det full fart o massor att göra, inte heller där räcker tiden till men men så är det o det är bara att göra det bästa av situationen.
Tror att jag egentligen borde vara hemma o vila några dagar men det har jag inte tid med. Igår var jag på jobbet för att ja åkte på att öppna, idag jobbade jag bara till 13 så va fan, imorn är det fotografering o APT på kvällen så då kan jag ju inte vara borde heller.
Men vi får se hur jag mår - är det förjävligt imorn får jag väl stanna hemma!

Igår hade jag feber men imorse var den borta - kanske beroende på de Ipren jag käkar för min piercing som inte mått så bra på sista tiden. Ska käka det i 3dagar till.. Hade jag inte käkat Ipren hade jag mått sämre än jag gör o hade troligtvis inte kunna gått till jobbet. Vi märker vad som händer när jag slutat käka dom.

Idag var jag o tittade på en lägenhet - bäst hittills tror jag men nja inget att ha. Så jag letar vidare!
Nu ikväll har vi fart runt o städat här hemma o det börjar bli bra =)
Nu blir det Idol o sen en promenad innan det är dags att slå ihop i sängen o hoppas på att jag kan sova bra inatt - är lite till o från med det.. Mycket runt omkring tror jag.. men nu blir det nog lugnare snart - har ju någonstans att bo o om typ 1,5månader så blir jag av med den andra lägenheten o då kommer allting bli så mycket bättre!!

____________________________________________________________________________________

" Nu kan det bara bli bättre "

// Lisa




RSS 2.0