Mot stan & frisören

Ska åka mot stan snart... tittade mig i spegeln och insåg att mitt hår behöver klippas! Ringde direkt till frissan och skulle boka tid till imorn men då fanns det bara en tid, vilken jag inte kunde. Så det fick bli idag istället! Så idag blir det bara klippning och förhoppningsvis kan jag färga utväxten snart! Borde kanske göra det imorn men då måste jag ju göra det själv. Haha.. tänk om det blir fel..?! Förhoppningsvis kan jag annars få hjälp av mamma i helgen.. Om ingen vill hjälpa mig imorn??


Dead by April - Stronger




_____________________________________________________________________________________

" Något nytt..?! "

// Lisa



Känner mig bättre.. letar lägenhet!

Kunde inte sova igår.. låg i över en timme och bara vred och vände på mig.. Höll på att bli tokig! Brukar somna på några sekunder men igår vet jag inte vad som hände.. kanske sovit för mycket?
Känner mig mycket bättre.. vaknade och var faktiskt ganska pigg redan kl 8. Till skillnad från igår och i förrgår när klockan blev massor innan jag tog mig upp..
Idag blir det jobb!

Sitter och letar lägenheter - har anmält intresse på 6 stycken tror jag! Håller tummarna för att vi får titta på dem och att vi fastnar för någon av dem - så vi kan flytta närmre stan snart!! En lägenhet är det inflyttning direkt, två 1:e december och de andra 1:e januari..! Håll tummarna för att vi hittar någon bra - hus lär det ju inte bli på ett tag som det ser ut!



Sofijah - När livet sviker



_____________________________________________________________________________________________

" Skapar tankar "

// Lisa



Planen är att komma iväg till jobbet imorn...

Ingen feber... men känner mig fortfarande lite hängig!
Dagen har varit lugn och kvällen blir inget annorlunda.. Har sett på tv, fixat lite, kollat mail, betalat räkningar, lyssnat på musik, har precis duschat och känner mig mycket fräschare =) Sitter nu med ansiktsmask och ska sätta på ett avsnitt av Sex And The City! Ska fixa mina naglar och bara ta det lugnt.. =) Borde nog få i mig nått att äta också..

Om jag inte börjar må sämre igen blir det att jobba imorn..


Dead by April - Trapped



______________________________________________________________________________________

" Upp & ner - när ska det gå rakt fram? "

// Lisa




Värktabletter är tricket...

Lite piggare... har käkat värktabletter och febern har gått ner lite grann.. Nu kan jag ju till och med lämna sängen. =) Det går framåt. Börjar bli riktigt rastlös - en dag hemma i sängen räcker.. Just nu känns till och med städning lockande bara för att göra något..
Risken är nu att jag far omkring bara för att jag kan och sen mår jag skit om någon timme igen.. Ska försöka ta det lugnt, får väl vara uttråkad ett tag till.

Andreas är hemma, han fixar mat och jag ligger i sängen - kanske borde vara sjuk lite oftare.. haha.. Nej så roligt är det inte.
Får se om jag kan få i mig lite mat - förhoppningsvis blir jag snabbare frisk om jag äter lite. Idag har jag bara käkat två rostade mackor, druckit lite blåbärssoppa och lite cola och hungrig är jag inte..

__________________________________________________________________________


" Uttråkad till max... "

// Lisa



Ont överallt...

Ohh.. jag är sjuk.. buhu! Vaknade igår och kände mig helt konstig. Låg i sängen hela förmiddagen. Andreas fixade mat till mig och när klockan blev strax efter 13 var det dags att åka till jobbet. Kände mig lite bättre och tänkte att jag skulle fixa jobbet utan problem.. men väl där vet jag inte. Det var tävling - ÖKM och många av mina simmares första tävling. Jag var där som support - såg till så att de visste vad och när de skulle simma och försökte lugna de som var alltför nervösa. Barnen var riktigt duktiga =)

Hemma igen var jag helt förstörd och spenderade hela kvällen i sängen!
I natt sov jag inte alls bra vaknade massor och var helt vilsen. I morse mådde jag verkligen skit. Fick ringa och sjukanmäla mig. Febern går upp och ner, just nu upp och jag har ont i hela kroppen - alla leder, i huvudet och till och med i ögonen.
Har legat i sängen hela dagen - har knappt fått i mig nått att äta, har ingen ork!! Just nu tvinga jag i mig lite blåbärssoppa. Ligger  í sängen med min lilla dator, orkar inte sitta upp. =(

Vi får väl se om jag tar mig till jobbet imorn - har fixat en som jag jobba för mig imorn också om jag inte skulle må bättre!
Jag undrar hur det går för mina simskolebarn idag....

__________________________________________________________________________________________

" Nu måste ni tycka synd om mig... hihi... "

// Lisa



Vänner - inget man kan ta för givet!

Vänner... Hur vet vi vilka som bryr sig på riktigt? Hur vet vi vilka som skulle sakna en om man flyttade härifrån?
Behövs saker sägas rakt ut eller är det sånt man bara vet?
En känsla eller kan man verkligen känna sånt? Vad är inbillning och vad är på riktigt?

Jag tror att vi alla uppskattar våra vänner massor men kanske borde det sägas oftare!?

Det handlar om små ord, det kan väl inte vara så svårt? Ett litet telefonsamtal då och då eller ett sms.. för att visa att man bryr sig och tänker på sina vänner.. Det behöver inte handla om långa samtal bara ringa ibland för att visa att man finns där..!
Vänskap är inte något man kan ta för givet. Relationer är något man måste ta hand om och inget man kan lägga på hyllan.. och tro att de ska överleva..


Självklart har vi ibland massor att göra och vi hinner inte alltid med så mycket vi skulle vilja men att glömma vännerna är inget man ska göra! Som sagt ett sms med några få ord räcker "Hur mår du?" Det räcker för att jag ska veta att du finns där, att du bryr dig och att du inte har lämnat mig!



Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut

 


__________________________________________________________________________________________________

" En känsla eller verklighet? "

// Lisa



En dag fylld med shopping...

Idag har det blivit massor med shopping men som sagt, man kan aldrig få för mycket kläder! =)
Vad det blir ikväll vet jag inte riktigt.. flera allternativ finns - fest, filmkväll, biljard eller bara göra typ ingenting.. vi får väl se.

På förmiddagen var jag och Andreas ute vid deras gamla verkstan och visade en bil eller rättare sagt en kaross för någon mupp som ville ha den.. Andreas köpte bilen för ca 3 år sen men projektet lades ner ganska snabbt och bilen står bara - nerplockad helt och halvt rostlagad. Så förhoppningsvis blir han av med den snart!
Efter det var det dags för ännu en husvisning men nej, inte heller detta var bra.. lutar nog starkt åt en ny lägenhet snart!

Efter det var det dags för shopping och shopping i mängder!! =) Riktigt nice! Emmie och jag for runt på stan i flera timmar och jag är nu hemma med massor med nya kläder!


Dead by April - Sorry for everything

 

_________________________________________________________________________________________

" =) "

//Lisa

 

 


Jag förbjuder dig att banta...

Hemma från läkaren... med ett stort plåster i armväcket.. Känns fortfarande obehagligt men jag överlevde. Men faktiskt hellre över en timme hos tatueraren än 1,5 minuter med en nål i armen.
När jag kom till vårdcentralen fick jag först sitta och vänta och nervositeten blev ju bara värre av det. Sen kom läkaren.. ganska snygg faktiskt.. haha.. Då blev det genast mycket jobbigare.. Hur skulle jag lyckas prata om mina problem med en som såg så bra ut?
Men det gick bra.. han var lätt att prata med. Han ställde tusen frågor och jag svarade så gott jag kunde. Frågor om mat dök självklart upp.. hm.. inte mitt favoritämne att diskutera men visst! Efter ett tag, efter frågor om vikt och matvanor frågade han
"men du bantar väl inte?" Nej, varför skulle jag det?
"För du är absolut inte överviktig, du ligger på gränsen till underviktig" Hmm, enligt vem?
"nej men allvarligt du får inte banta, eller jag förbjuder dig att banta" Jojo.. alltså jag skulle aldrig kunna sluta äta, jag mår för dåligt av det..
Han var lite skeptisk över mina svar och efter en massa andra frågor kom han tillbaka till maten.. "Ska inte tjata mer men frågar en gång till.." Grr...

Läkaren var riktigt charmig.. nästan så det blev jobbigt!

Efter besöket hos läkaren skulle jag ta blodprov, som tur var, var det inte han som skulle ta det..! Fick ännu en gång sitta och vänta.. Blev ännu mer nervös.. Hon som tog blovprovet var jättelugnt och bra men jag var superstressad.. fick ligga ner som tur var!! Men nu är det klart och jag överlevde!!
Svar på proverna väntas inom 4 veckor..




____________________________________________________________________________

" Inga försök till att gå ner i vikt? "  (Men.. ge upp...)

// Lisa



Soulmates...

Läkaren imorn... blä... vill inte! Hatar detta! Ska ta massor blodprover - själv tycker jag att de kan ta ett stick i fingret så slipper de hugga en nål i armen på mig men jag tror inte att läkarna håller med mig..
Ajaj... ohh.. nervös!


Förövrigt.. om knappt en timme är det dags att åka till jobbet. Har precis målat tånaglarna. När man jobbar i baddräkt gäller det att hålla sig snygg hela tiden.. hahaha.. nae men allvarligt så ser det mycket roligare ut med målade tånaglar och det ser mycket trevligare ut med rakade ben.. hihi..


Sex And The City - Soulmates (diskussion mellan carrie och tjejerna och vid 1:30 med Mr Big)




________________________________________________________________________________

" We are soulmates "

// Lisa


For you...


Nomy - Hold your head up high



_____________________________________________________________________________

" Hold your head up high and this pain will die somehow, somewhere, just try... "

// Lisa




Jag finns här...

From the top to the bottom back up and then right back down again!!
Jag förstår att det är svårt och att du inte vet vad du ska säga och göra.. jag försöker hjälpa men det går inget vidare.. saker kommer emellan men jag försöker ändå.. och lättare blir det inte! (om ordet om inte fanns)
Jag finns här.. jag hoppas att det kan hjälpa bara att säga det.. bara att du vet det. Även om du inte vill/kan prata just nu.. så finns jag här - för alltid!



Justin Bieber - Where are you now



__________________________________________________________________________________

" Han är hemma igen... men vart är glädjen? "

// Lisa




Ett varv på stan...

Stan i dag också.. ännu mera pengar har gått åt men som tur är inte så mycket. Lämnade in tre par skor för omklackning, köpte en ny tröja (kanske blir att träna i?), köpte nya ansiktskrämer, alla mina hemma var slut. Sen bytte jag faktiskt stövlarna jag köpte igår. Hittade ett par för samma pris men dom här satt mycket bättre och dom var dessutom mycket snyggare. Så nu är jag toppennöjd men mina nya skor. =)
Funderar på att gå på stan i helgen och köpa lite nya träningskläder.. vi får väl se hur det blir.

Före varvet och lunchen på stan med Emmie var jag på jobbet en sväng. Skulle fixa grejer för att kunna skicka in papper till a-kassan. För se om jag kan slänga på breven ikväll eller imorn.

Dead by April - Promise me


Saknar...

__________________________________________________________________________________________

" Helt medvetet... Inte lite taskigt...!! "

// Lisa

Antingen i topp eller längst ner i botten...

Är det så vi kan beskrivas...? Finns det något mitt emellan?? kanske - men bland är jag tveksam...


Privatliv eller jag vet inte vad jag ska kalla det - vad är det? Att bli litad på, att kunna ha någon/något själv utan att behöva ha någon precis bredvid, som ska ha total koll på vad som händer.. Kanske är det så till en början men vad händer sen, sen när det har gått ett tag? Kommer det vara samma sak då..
I så fall... klart det kommer finnas saker som aldrig kommer att säger då, saker som aldrig kommer att kunna diskuteras.. saker som tidigare sagt och diskuterats. Kanske är det frågor som behöver ställas men som aldrig kommer att kunna ställas - är det så det kommer att vara? Är det okej?
Är det bara jag eller är det alla? Kanske är det bara att vänja sig, att inse att det inte finns något att göra just nu.. Kanske vara glad för det som är!!
Det handlar nog inte mest om mig utan om dig, om du tycker att det är ok och vill ha det så.. jag står ju utanför men samtalen blir ju inte de samma..!


Hemma från stan... har träffat Emmie en snabbsväng - har köpt tre par nya skor.. =) Skulle fixat lite mer saker (lämna in skor för omklackning, köpt ansiktskräm, möjligtvis att det blir en ny parfym?) men jag får ta det imorn, ska in och träffa Emmie imorn också.
Sitter just för tillfället med ett par nya skor på mig och kan inte bestämma mig om de sitter bra eller inte. Dom är skitsnygga men de är lite för stora över vaderna.. Har aldrig lyckats hitta är par snygga stövlar med lagom klack på också - dom är var perfekta så.. men som sagt lite stora över vaderna.. - kan inte bestämma mig om det ser konstigt ut eller inte.. Kanske får byta till en storlek mindre.. men i så fall måste jag plocka ut skoinläggen, vilket inte är så bra men jag får väl stå ut med det? =)

Har ringt runt angående A-kassan idag.. inte roligt vill jag lova. Blir kopplad runt, ringer fel, får konstiga svar.. men nu har det nog löst sig. Ska fylla i papper och skicka in.
Mot jobbet och ca 1,5 timmar... innan dess blir det att fixa lite här hemma.



_______________________________________________________________________________

" Kanske går det inte att kräva mer, kanske ska vi vara glada för det vi har!? "

// Lisa


Det vill jag inte vara med om igen...

Vaknade igår natt med total ångest.. var helt förvirrad och totalt panikslagen. Varför? Jadu det är jävligt bra fråga.. har inte en aning... Var fruktansvärt obehaglig och inget jag vill vara med om igen..
Igår innan jag skulle sova kom det tillbaka.. det snurrade och det kändes jätteskumt.. För tillfället är det nog ganska bra men är fortfarande lite snurrig..
Nästa fredag ska jag till läkaren och ta en massa prover - hoppas att kunna få några vettiga svar.

Snart dags för första riktiga lönen.. =) Fick mitt lönebesked idag.. Andreas var chockad att det inte var ett stort hål i taket..
När man är van att leva som fattig student kommer det kännas som jag har massor med pengar nu!


Skulle ha åkt till Göteborg nästa helg och hälsa på min bror men på jobbet idag fick jag reda på att jag måste vara med på tävlingen (ÖKM) som är på söndagen.. så vi får ändra datum.

Snart tillbaka till jobbet...


Men vem kan detta vara?? =)




__________________________________________________________________________________

" Va fan hände? "

// Lisa



För otrevligt??

Plingade på dörren förut.. Borde inte ha öppnat men jag min lilla pucko blev för nyfiken och öppnade dörren..
En gubbe från hyresgästföreningen stod utanför. Han har varit här förut men det var länge sen.. Sa redan då att vi inte var intresserade - och så kommer människan igen!
Sa även nu att vi inte var intresserade och att om vi skulle med med i det dära måste vi läsa på. Har fortsatte prata och jag sa igen att vi inte var intresserade...
Hahaha sen stängde jag bara dörren!! Var det för otrevligt? Kanske, men va fan, snacka om att de är efterhängsna.. Fatta om man säger att man inte är intresserad!


Mot jobbet snart... jobbar till 21:30
Imorn är det heldagsjobb 8-18:40.. sen helg - gud så skönt..
Lillebror kommer hem från Göteborg. Vi får även besök från kusinerna och mormor och morfar.

_________________________________________________________________________________________________


" Vaddå inte intresserad? Vaddå läsa på? "


// Lisa



Jag har så duktiga barn...

I förrgår blev det förmiddagspromenad med Emmie i Vrinneviskogen... Vi har tidigare gått på kvällarna och då har det varit väldigt lugnt i skogen. Nu var det folk överallt. Mestadels barn som var ute på någon tipspromenad eller nått annat.. Vissa såg ut att bara vimsa omkring.. När vi för andra gången mötte dom sa ett av barnen "Vad snabbt ni går, vi springer ju ibland och ni är ändå snabbare" Hmm...

Skulle ha träffat Jenny igår efter jobbet men så blev det inte.. hennes halsont satte stopp..! Tyvärr... Istället blev det en lugnt kväll framför tv´n. =)


Hihi.. jag har så duktiga barn!! =) Många av barnen har redan nått målen för simskolan och det har bara varit 3 lektioner. Tex. i en av grupperna som jag hade igår har redan halva gruppen nått målen.. Nu är det bara att kämpa vidare.. De som har nått målen jobbar mot nya mål och de som inte riktigt har nått målen jobbar vidare för att förhoppningsvis kunna nå dem..

Något som inte är lika roligt är att väldigt många av barnen har sk. sladdfot.. (att de inte vinklar, eller rättare sagt, de simmar snett - de ligger snett med höften) det är inte alls kul. Det är jättesvårt att jobba bort och oftast tar det väldigt lång tid, vi måste jobba med det varje lektion och många av barnen tycker nog att det är ganska jobbigt att vi "tjatar" på dem om vinklingen.. vi tycker inte heller att det är kul att behöva tjata men vi får tänka på att det är för barnens skull..


_______________________________________________________________________________________

" Vet du varför jag springer så snabbt? För att jag går  2:an... "

(ett av barnen i simskolan förklarar varför han kan springa snabbt i vattnet)


// Lisa






Hur fungerar det egentligen??

Kaos i hjärnan.. hyra dit och hyra hit, grundhyra med eller utan el, med eller utan vatten.. Inte där men här... vart är här och vart är där!? Separat räkning till detta men inte till detta.. och inte här men där... va??
Det ingår men ändå inte... va? Hyra och total kostnad.. hm.. tillval..

Jag undrar varför det inte står klart och tydligt.. I detta pris ingår: ......
Du får betala extra för: ......

Hur svårt kan det vara?
Har redan ringt till hyresbostäder 2 gånger och har nog inte blivit ett dugg klokare.. kommer ju på alla frågorna efteråt. Andra gången jag ringde sa hon till mig att om jag hade fler frågor skulle jag ringa ett annat nummer.. hmm.. Det var ju bara andra gången jag ringde, hade hon redan tröttnat på mig och mina frågor?? Haha.. snacka om at man känner sig blåst!
Ska ringa till det andra numret nu kl 13 frå vi se om jag kan bli någon klokare.. hihi...

______________________________________________________________________________________________

" Rörigt värre "

// Lisa




En liten låt bara...

Ska snart åka till jobbet... Hemma igen 20:30.

En liten låt bara.. =)
3 doors down - kryptonite



__________________________________________________________________________________________

" Jo ibland är det nog så... "

// Lisa


Hus eller lägenhet närmre stan?

Måndag... nu igen...

Men jag ska väl hinna med några roliga saker förutom jobb..
I veckan, förutom jobb blir det promenad med Emmie imorn förmiddag, kanske stan med mamma onsdag förmiddag, träffa Jenny onsdag kväll och så kommer lillebror hem till helgen!
Till helgen kommer också mina kusiner och mormor och morfar ner en sväng. =)
Vill hinna med och träna också men jag undrar om min hals känner likadant..? Vi får väl se..

Letar hus eller kanske lutar det mer åt en ny lägenhet för tillfället.. Det är nog lättare att hitta en lägenhet än ett hus förtillfället.. Finns faktiskt ganska många lägenheter, blir nästan lite yr..men man ska ju hitta någon som ligger där man vill bo också. Om det inte blir ett hus så blir det nog en lägenhet närmre stan!!

_______________________________________________________________________________________________

" ord eller verklighet? "

// Lisa

Bowling och bilrace...

Bowlingen igår gick väl ganska så bra.. gick bättre mot slutet. Efteråt blev det ett varv på stan. Vi mötte upp Martin och Richard sen åkte vi runt och tittade på bilrace. =) Blev inte så länge för tråkmånsarna tyckte att det blev för jobbigt att de bytte ställe efter varje race..

På väg mot bowlingen



 

Slutresultat... =/

 

Race på Söderleden

 

Inte lätt att få några bra filmer när man står långt ifrån och

dessutom är uppflugen på mitträcket...

 

Samling mellan race´n



Idag har vi varit och handlat mat inför veckan. Sen blev det ett varv på stan; inhandlade ny mascara, ny concealer, färg till skrivaren och pesent till Jenny.
Ikväll blir det lugnt framför tv´n; Top model och Ensam mamma söker, sedan någon film.

__________________________________________________________________________________________

"

// Lisa



Ta-hand-om-sig-själv-dagen

Igår gick allting åt skogen... hela dagen var som ett enda stort flum. Började med att jag var lite sen till jobbet och eftersom jag inte kan äta frukost brukar jag alltid ha med mig nått som jag kan käka senare.. men inte igår. Halsen blev värre under dagen.. Efter lunchen när jag skulle tillbaka till jobbet körde jag nästan på en cyklist (hade i och för sig inte varit mitt fel men roligt hade det intre varit.) Simskolorna fungerade väl ganska så bra iaf, förutom sista gruppen. Det var totalt kaos och jag har nog aldrig varit så arg som jag var då. (eller haha jo det har jag men inte på några simskolebarn) Nästa veckan blir det helt annat, då sätter vi hårt mot hårt och jag hoppas de vet vad som gäller.. Denna grupp går inte att släppa en millimeter..

Idag är inte halsen bättre, knarkar halstabletter och c-vitamin.
Har tagit hand om mig själv hela dagen. Sovit ganska länge, tagit en långduch, använt ansiktmask, målat naglarna och tånaglarna, kollat på sex and the city, lyssnat på bra musik... =)

Ikväll blir det bowling =) Blev ingen maskeradfest, iaf inte för våran del. Men jag hoppas att kvällen kommer bli bra iaf.


Betner  - om finska vapen


Betner - Stockholm live

___________________________________________________________________________________________

" Vid det tillfället handlade det inte längre om dig utan om mig "

// Lisa



Filmer från Meet of the month 1/8-09












_________________________________________________________________________________

" =) "

// Lisa



Han är ju så härlig....

Betner... så underbar!! 

I ditt ansikte - kyrkan

I ditt ansikte - aftonbladet



På dagis



I ditt ansikte - pratar religion

_______________________________________________________________________________

" Kan aldrig få nog "

// Lisa



När ska man ställa en fråga?

Om man har frågor som man vill ställa.. Man vill på ett sätt veta svaret men samtidigt är man inte riktigt säker på att man vill veta svaret.. Eller jo egentligen vill man väl veta bara svaret är det man vill höra.
Är det då bättre att hålla käften och fortsätta undra eller ska man ställa frågorna och riskera att få ett svar man inte vill ha?


Tiden går och snart är det dags att åka till jobbet..


______________________________________________________________________________________

"

// Lisa



Hålla ordning - hur gör man?

Håller på att fixa här hemma.. helt sjukt. Bara på ett par dagar har jag lyckats stöka ner igen. Har alldeles för brottom och slänger saker överallt och rätt som det är, är det saker överallt! Nej, men allvarligt varför är det så svårt att hålla ordning? Jag förstår inte. Det går någon/några dagar efter det att man precis har städat sen är det kört...
Nej, nu är det dags för dammsugaren (mitt hatobjekt), hoppas jag inte skadar mig igen.. har iaf strumpor på mig idag!

Ska vara på jobbet halv tre idag och träffa en ny jobbarkompis. Vi får väl se vad det är för mupp! =)  
Jobbar till 21:30 ikväll..

Spinning igår, x-fit imorn..
Denna låten kör vi spinning till.. eller en remix på den som jag inte hittar. Den ger kraft och man kan koppla bort alla tankar. Helt underbar!



Bara en låt som jag känner för just nu...
Winnerbäck - En tätort på en slätt


_____________________________________________________________________________

" Var det något jag sa som blev fel? "

// Lisa






Ibland förstår människor väldigt dåligt...

Ibland undrar jag verkligen...
Någon kotte som kommenterar, som för det första inte vågar stå för vem han/hon är. För det andra... Läs inlägget "Svar på tal" och förstår du inte efter det så kanske du bör fundera lite...

En sak som är konstigt och ganska intressant är att människor utanför, andra, sånna som inte ens har med saken att göra tycker att detta är ett jätteproblem... Vi som är inblandade tycker INTE att det är det! INTE NÅGON AV OSS!!

En annan sak.. De som jag umgås med, alltså mina vänner, de kallar jag för vänner, bekanta eller nära vänner!! OAVSETT om det är en fd klasskompis, jobbarkompis, ett ex eller min sambos bror.. Varför tjata om att det är ett ex man umgås med?? Eller varje gång jag ska träffa någon av mina närmsta vänner säga: "Nu ska jag träffa en gammal klasskompis!" Snacka om att gräva ner sig!!


____________________________________________________________________________________________

" Det här är ju nästan lite komiskt "

// Lisa



Om alla tyckte och tänkte lika...

Vilka vi har som vänner ska vi få välja själva. Vi kan ha åsikter om andras val men borde vi ha det?
Vi kan inte tycka om alla och vi kan inte tycka om alla val som våra vänner gör.. självklart gör det ont när vissa vänner inte gillar andra vänner!

Hur skulle världen se ut då, om alla tyckte och tänkte lika?? Kanske skulle allt vara mycket lättare men gud så tråkigt allt skulle vara?! Eller hur? Brukar tänka att allt skulle vara mycket bättre om alla tyckte som jag men egentligen skulle det nog inte vara det!
Tror vi skulle tycka att det i längen blev väldigt tråkigt!

Lars Winnerbäck - Innan mörkret faller



______________________________________________________________________________________________

" Även om jag har en annan åsikt måste andra acceptera den - jag accepterar andras åsikter även om jag inte håller med "

// Lisa

Svar på tal...!

" men vad tycker din pojkvän om att du är så bra vän med ditt ex vet han om alla gånger ni ses?? från en som håller med din vän!!! "

För det första pratar jag om killar i största allmänhet... men om vi nu ska dra in ex i detta... Bara för att man inte fungerar som ett par betyder det inte att man inte kan vara bra vänner!
Varför skulle jag undanhålla att jag träffar en vän? Det förstår jag inte riktigt... Jag får träffa mina vänner, varför skulle jag inte få? Jag har varit tillsammans med min sambo i snart 7 år, jag är 23 år, räkna då på när jag senaste hade en annan pojkvän..
Känns bara alltmänt dumt att ens diskutera..!


___________________________________________________________________________

" Konstiga människor finns överallt "

//Lisa

Vän med pojkar...?

Ställde klockan på 7 imorse.. kom jag upp då?? Nej.. halv 9 kom jag upp.. helt seg!

För mig är det inget konstigt att tjejer är vänner med killar.. Jag är uppvuxen med mängder med killkompisar och tycker oftast att det är lättare att prata med killar än med tjejer. Vad skulle problemet vara? Varför kan man inte gå på stan, krogen, bio eller ta en fika med en killkompis lika väl som med en tjejkompis?? Har inte riktigt föstått...
En av mina tjejkompisar menar att det är konstigt och ibland till och med fel att umgås med bara en av sina killkompisar, alltså att man inte har med sig någon mer kompis..
Om det handlar om att kärlek och uppkomma så borde det väl vara lika konstigt om två tjejer umgås.. någon av med kan vara homosexuell eller bi.. vem vet? Är det så att tjejer som är homosexuella bara får umgås med killar?? I så fall vem ska de som är bi umgås med??
Det håller inte riktigt va??

Ska in till gymmet nu och köra spinning och core. Efter det måste jag köpa galgar. Har för mycket kläder.. eller nja, egentligen inte. Har bara för lite galgar och för små garderober.. hihi...

Coldplay - fix you


_______________________________________________________________________________________

" Så lika men ändå så himla olika.. eller?? "

// Lisa



Sängen med glass & CSI

Hemma från jobbet.. har precis käkat. Andreas hade lagat mat när jag kom hem.. =) Så gulligt!
Ska krypa er i sängen, käka glass och titta på CSI nu..

Blev en snabbträff med Sofie idag. Hennes träff med arbetsgruppen drog ut på tiden och hon kan nästan en timme sent..
Har köpt ett nytt hänglås idag... JA, igen... haha.. det jag köpte sist, för kanske en månad sen har jag inte ens öppnat men det är bort iaf! Jag förstår inte, hur går det till??


Hörs imorn innan träningen!
Trevlig kväll..!
___________________________________________________________________

" Grr... "

// Lisa

Jag hatar hösten...

För mycket minnen, för mycket smärta, för mycket ilska...

Varför ska allt bli så tråkigt på hösten, inga färger, inget liv... Vi klär oss i svart, brunt, grått och vitt. Vart tog allt liv vägen?
Löven är det enda som skapar färger...
Men allt är mörka och dystra färger...


Winnerbäck - Brustna hjärtans höst



Nu, dags att åka till stan och träffa Sofie.. sen jobb.. hemma 20:30!

_________________________________________________________________________

" Det är nästan tyst... "

// Lisa


Värdelös film...

I lördags såg vi en någon skum film... Stockholm Boogie. En film som egentligen inte handlar om någonting. Jo handling har väl alla filmer men bra var den inte. Helt värdelös!

Emmie och jag klarade oss från regnet igår på promenaden. Det var faktiskt riktigt soligt! Den vanliga sträckan vi går är 5km men igår blev det 7,5. Jag var helt slut i benen sen. Börja träna igen kanske? Jo imorn ska jag det. Spinning och core blir det!

Nej, kanske ska hinna med nått innan jag ska till stan och träffa Sofie. Efter det är det dags att jobba igen!

______________________________________________________________________

" Jag kmr ligga på soffan imorrn! Spelar ingen roll hur gammal man är =) "

// Lisa





Söndagspromenad i spöregn..?

Vädret är väldigt omväxlande idag.. sol blandat med moln och spöregn. Emmie och jag ska ut och gå senare och jag hoppas verkligen att vädret blir bättre till dess. Gå i spöregn är ingen höjdare.


Gårdagens Lisa



Imorn är det dags för jobb igen.. Innan det ska jag nog träffa Sofie en sväng.
Förövrigt i veckan.. tänkte börja träna igen efter att ha mått dåligt i över en vecka. Ska träffa en ny arbetskamrat på torsdag. Hoppas verkligen att det är någon vettig.
Fest på lördag, maskeradfest! =) Massor med folk och jag håller tummarna för att det blir lika kul som jag hade i helgen!


_____________________________________________________________________________________

" Konstiga tankar; saknad blandat med glädje "

// Lisa




Någon annan, någon jag inte känner igen...!?

Hur mycket förändas vi när vi är med olika människor? Är vi alltid oss själva bara att vi visar olika sidor? Eller förändras vi helt tillsammans med vissa? Att vi blir någon helt annan?

Vissa människor blir nog några helt andra, tillsammans med flickvän eller pojkvän - jag undrar - vad gör de med er? Tillsammans med vänner är de, de personer som vi känner dem som, de vi älskar och tycker om att umgås med, men i sällskap med vissa blir de några helt andra. Varför? De blir bossade över, drar sig tillbaka, svara annorlunda, skriver annorlunda, pratar annorlunda, beter sig annorlunda... Hmm... de blir någon som jag inte känner igen! Varför? Märker de inte det själva? Att de blir några andra...

Jag tror att jag känner dig, egentligen kanske jag vet att jag känner dig.. Men ibland undrar jag.. vem är du?



Min Håkan... <3
Kom igen Lena



Kärlek är ett brev skickat tusen gånger



Så länge du är med mig





____________________________________________________________________________


" En vänskap som funnits länge, en vänskap som jag alltid vill ska finnas kvar.. men kanske är det inte längre upp till mig?! "


// Lisa

Palace med 18åriga pojkar

Jo igår var det jag, vännerna och 18åriga pojkar (och så några lite äldre så klart!) som for runt på Palace. Förfest hemma hos Andreas och mig; Richard, Ida, Jenny, Niclas, Fridell, Robban, Linda, Anna, Emmie, Martin, Söder, jag och Andreas. Jag hade hur kul som helst! Även om många av mina vänner inte kunde komma så njöt jag varje sekund av kvällen..
Hemma blev det vin, cider och groggar om vart annat och när klockan närmade sig midnatt var det dags att ringa taxi för att ta sig ner till Palace.

Fick några presenter igår: ett våffeljärn, ett linne, ett halsband, trisslotter (tyvärr ingen vinst), vantar (Jo Niclas det var vantar, inte strumpor), en stressboll (som jag blev moddad för sen hihi, jag förstår inte. Jag stressar väl aldrig? Vad ska jag med den till??)
Så nu ska vi bjuda hem vännerna på våfflor!! =)

På palace var det skumparty, inget vi såg framemot riktigt men som tur var, var det bara en liten del av gården ute som var nerskummad! Robban var inställd på att dansa runt i skummet och jag lovade att jag skulle vara med han. Men väl där konstaterade han att "det bara var fullt av könssjukdomar där ute".

Linda blev jagad av några killar som gillade hennes blonda hår. De ville bjuda henne på en cider vilket självklart var okej! Men när de senare försökte med annat då var det bara att hålla sig på långt avstånd från dem..
Jag, Emmie, Linda och Anna spenderade nästan hela kvällen på dansgolvet med snygga 18åriga pojkar.. haha.. snacka om att man kände sig gammal! Nej, allvarligt vi hade skitkul. Killarna var bara väldigt fega! =) Jag undrar om killarna var så när man själv var 18? Killarna i våran ålder är ju inte så idag. Iaf inte de jag umgås med!



Här kommer bilder från igår!

Martin, Söder, Robban.



Linda & Jenny - Kaffetime



Fridell och ET


Andreas och min Linda


Linda och lilla jag

 

Linda dansar loss på dansgolvet (nerskummade fjortisar for omkring bredvid)

 

Pojkar, pojkar pojkar... våra danspojkar

 

Ännu fler danspojkar...

 

Emmie och Anna på dansgolvet..

 

Skum..

 

Linda och jag...

 

Lite blött kanske?!

 

Mina flickor och jag =)

 

Christer Fuglesang visade upp sina nya månskor och demonstrerade moonwalk..

 

Anna & Emmie

 

Någon kotte tillsammans med några andra av våra danspojkar i bakgrunden...

 

Danspojkarna grupp 3... 10 minuter innan stängning =)

 

Sista bilden, sista fem minutrarna på dansgolvet...

 

Denna kväll glömmer jag aldrig!! Ett minne för livet! Jag älskar mina vänner! Tack för en underbar kväll..

Vi kom hem 20 över 3 och jag lyckades sova till kl 14.. Hmm.. Helt slut! Har gått och gäspat hela dagen! Först nu börjar jag piggna till.. snart dags att sova ju, då ska jag väl inte vara pigg?
Imorse ringde både mamma och mamma och väckte mig, mamma 10:40 och mormor någon halvtimma efter... "VA SOVER DU? Så här dags??
"
Imorn får vi se vad det blir, inget bestämt än..
Ska krypa ner brevid Andreas och se på tv nu.. Snart är min födelsedag över för detta år!

__________________________________________________________________________________

Sms från Kusin Stina:

" Grattis grattis kusin Lisa =) nu börjar du allt bli gammal! "



// Lisa

Kaffe... ja vilket då?

Något stressad... hemma, har precis handlat. Det är helt otroligt. Det finns ju hur mycket olika kaffesorter som helst!! Hur fan ska man veta vilket man ska ha? Om man inte dricker kaffe själv så är det inte lätt! Ringde till mamma som fick hjälpa mig.. =)

Sitter och slänger i mig lite mat, ska fixa iordning lite snart och åka om knappt 1 timme, tillbaka till jobbet och jobba till 18:40.
Okej, andas andas.. Det kommer att gå bra detta!? Eller??

Hörs senare eller imorn.. beror på hur stressad jag är när jag kommer hem..
Ikväll är det fest!!

___________________________________________________________________

" Idag är det verkligen Lisa i ett nötskal "

// Lisa

Min Linda kommer hem...

Under mitt arbetspass, under en av mina korta raster, ringde min mobil.. Det var min Linda från Sthlm. Hon kommer ner imorn för att festa med mig!! =) Snacka om att jag blev glad! Hon är världens bästa! Tack gumman! Lite gladare nu.. hihi

Förövrigt börjar min hjärna bli lite seg.. känner att det behövs en helg nu, få vara lite ledig! Denna veckan har det varit massor verkligen.. alldeles för mycket. Hoppas att det blir lugnare nästa vecka.

Imorn är det jobb 8-18:40. På lunchen blir det snabbt till affären och köpa det sista. Hem och fixa iordning lite och sen tillbaka till jobbet. Folket kommer kl 20. =) Ska bli riktigt roligt! Bilder kommer att tas och läggas upp på bloggen på lördag!


Dags att sova om jag ska orka upp imorn!


______________________________________________________________________

" Vem är han egentligen och vad gör han med dig? "

// Lisa




När en vän inte tycker om en annan vän...

Vad fan ska man göra då??
Jag står i mitten och det blir liksom fel..
Om man ska ha fest vill man väl självklart att alla ska komma. Problemet är bara att om jag bjuder vissa, så väljer andra att inte komma bara för att dessa personer ska komma..
Ärligt så undrar jag varför. Självklart kan man inte tycka om alla människor och bara för att man är på samma fest betyder det inte att man behöver prata med varandra. Inte ens hälsa!

Jag orkar faktiskt inte bry mig längre.. Jag försöker hitta en lösning, fixa och trixa för att det ska bli bra.. Sen blir jag helt dissad.. Trodde att det skulle betyda mer. Anledningen är ännu inte helt klarlagt men kanske är det nu man ska lägga ihop 1 och 1?

Skit samma oavsett vad det handlar om känns det skit!!
Jag fyller faktiskt år HALLÅ!! Nej, det är inte största anledningen till att det blir fest. Jag vill bara samla mina vänner och ha kul! (Sen att mer en hälften inte kan, inte vill eller bara är allmänt knäppa är ju en helt annan sak) Känn ilskan!!!


Det arga inlägget har kommit..
_________________________________________________________________

" Nära vänner - ska de inte ställa upp för varandra? "

// Lisa




Dammsuga aldrig barfota...

Hur fan lyckas jag?? Lyckades hugga mig själv med dammsugaren.. hm.. hade tagit bort den där saken längst fram så att det bara var röret kvar. Rätt som det är hugger jag mig själv på foten. Har ett jack på ena tån.. Vilket skit.. Det är nog fan bara jag som kan lyckas med det!
Slutsatsen är alltså.. dammsuga aldrig barfota. Man ska ha strumpor men gärna skor med sån stålhätta.. haha...
Helt otroligt...!
________________________________________________________________

" Ibland undrar jag faktiskt "

// Lisa

Roliga reklamer...

Torsdag... Japp japp!

Håller på att fixa lite inför imorn - städar lite och nu ska jag sätta igång dammsugaren. Hatar verkligen att dammsuga.. men det behöver ju så då är det väl bara köra!?

Klockrent... =)
Heineken - Walk in closet



Heineken - Walking fridge




Heineken - mars



En favorit...


___________________________________________________________________________

" Vem visste att det var här vi skulle hamna? "

// Lisa




Vi önskar vi hade gjort annorlunda...

...redan från början.. Då hade vi inte varit här idag! Men nu är det inget att göra åt saken och vi får leva med att det är så här. Vi plågas men vi överlever, för vi kommer alltid att ha varandra.


Hm... gick nog ganska bra att jobba idag tror jag. Det är lika roligt varje gång att se föräldrarnas reaktion när vi berättar att vi gjort om i verksamheten. En del sitter bara och skrattar, en del le lite, en del sitter som frågetecken och andra ser allmänt borta ut.. hmm... haha.. Önskar att man kunde få några frågor eller så för att veta hur de tänker. Men nej då, inte frågor utan bara en massa ögon som tittar på en.. Det går verkligen inte att lista ut vad de tycker och tänker.


Slutade strax före 20 och tänkte åka hem och bara ta det lugnt.. men planerna ändrades ganska snabbt. Fick sms från Folke som undrade om jag ville komma in till stan en sväng. Några förfestade i väntan på Wasa, andra (inklusive mig) var bara där ett par timmar eftersom jobb väntar imorn. I och för sig börjar jag inte förrän 15 men jag utgång idag? Nej, absolut ingen lust! Däremot blir det utgång på fredag.. =)

Ska göra mig i ordning och slänga mig i sängen.
Andreas som planerat att komma hem typ nu, kommer inte förrän 2, vilket innebär att han kommer sova för länge imorn och vi kommer då knappt hinna ses. Men men...

Ta det lugnt!
________________________________________________________________________

" Någon helt annan "

// Lisa



En helt vanlig onsdag?

Hej hopp
Njae, förhoppningsvis kommer inte alla onsdagar vara så här..

Onsdag var det... jobb 15-20
Idag har jag tvättat och fixat lite, skrikit på Andreas att han skulle gå upp (idag tog det nog bara en timme), varit och handlat mat ocn nu har jag precis ätit. Min nya favorit är potatisbullar och wookgrönsaker.. =)

Snart att åka till jobbet. Är inte van att jobba eftermiddag och kväll varje dag. Har jättesvårt att göra saker på förmiddagarna, lyckades dock ganska bra idag! Om jag ska jobba dessa tider ett helt år måste jag lära mig att, för det första gå upp före halv nio för att kunna hinna med något och också lära mig att göra saker innan det är dags att jobba. Förmiddagarna går alltid fortare än eftermiddagarna, oavsett hur tidigt eller sent man går upp..
De här dagarna denna veckan har jag knappt gjort något före jobbet och styrt och ställt när jag kommit hem istället. Då är jag ju igång och kan lika väl fortsätta med det.. =) Men det måste jag nog ändra, sover ju så länge annars!

Basshunter - Var är jag



___________________________________________________________________________

" Utan dig vart är jag då? "

// Lisa



Svininfluensa, fler namn & en gammal parylåt

Hemma från jobbet - trött och ska snart sova. Lyckades lära mig alla barnens namn även idag. Undra dock hur det kommer att bli nästa vecka. Säkerligen är hälften av alla namnen glömda.

Idag var det första dagen för vuxencrawl. Ganska duktiga faktiskt. Dock hade jag en som höll på att sjunka flera gånger - lite att kämpa med, med andra ord. Nästa vecka ska han köra med fenor för att kunna få lite mera fart och förhoppningsvis kunna komma igång lite bättre med tekniken.
En i gruppen var sjuk och kunde inte vara i vattnet, han gick omkring på land och spanade runt på vad vi gjorde och ställde en massa frågor. Förkylning och ont i halsen. Bliev lite skraj att det är svininfluensan. Sannoligheten kanske inte är så stor men iaf. Sjuk vill jag inte bli oavsett om det är svininfluensan eller en vanlig förkylning.
Kommer gå runt och vara skraj för minsta lilla förkylning nu.. haha.. hur knäpp får man vara?!


Här kommer en gammal partylåt =)
E-Type - This is the way



Namen sov gott då! =)
_____________________________________________________________________________

" Jaha, så det är inte helt kört alltså? "

// Lisa

Hihi...

Så söt musikvideo..

Babylon Zoo - Spaceman (remix)



Dags att åka till jobbet..

___________________________________________________________

" Sluta drömma om det ljuva livet, vi kommer aldrig vara med om det "

// Lisa

Något yr...första dagen & alldeles för mycket namn

Eller... kanske bara känns bra att skylla på det?

Igår var jag sådär riktigt yr.. hade ingen koll på nått.. Första dagen på jobbet. SMART! Men jag skyller faktiskt på det, att det var första dagen! Idag hoppas jag att det blir bättre. I och för sig är det nya barn idag också (vilket det kommer vara hela veckan) så vi får väl se. Kanske är det så att hela denna veckan kommer att vara vimsig..?
Tänk er alla namn som ska fastna... mellan 5-8grupper/dag (må-fre) I varje grupp är det 12-20 barn. Det är minst 60 barn per dag. Denna veckan ska jag alltså lära mig namnen på... alldeles för många barn... Hur ska detta gå? Kanske inte underligt att man blir vimsig? Men igår lyckades jag faktiskt lära mig namnen på alla barnen. Igår var det 6 grupper, idag 8. Lycka till..!

Lär vara vimsig tills på fredag kväll.. då blir det fest!!



Har precis varit och hämtat några böcker och en pärm som en vän lånat av mig. Hon pluggade också till lärare förut men bestämde sig för att hoppa av.
Det där med att låna ut saker. Det gör jag gärna men jag har så dåligt minne att jag inte vet vem som har lånat vad. Jag hoppas att alla andra har koll på det =)



Har lust att skriva något dumt - hihi... men idag är jag nog lite för feg för det!! Får vänta lite.. kanske tills jag är arg eller irriterad!! Brukar vara lättare då..

_____________________________________________________________________________________

" Ett namn, en bild, en text - helt plötsligt vänds hela världen upp och ner "

// Lisa



Telefonsamtal eftersöker...

God morgon världen..
Har varit vaken knappt en timme. Är helt slut. Hoppas verkligen att kroppen vänjer sig vid ljudet och allt stök som är på badet. Annars kommer jag att vara ständigt trött i ett år. Sov ganska gott i natt faktiskt - det var länge sen.
Dock har jag frågor i huvudet som jag inte fått svar på än... det kräver att en viss person lyfter på telefon och ringer eller skickar ett sms.

The World will love you (DJ AA Mash up) Theophilus London vs. David Guetta




Idag fyller iaf min Jenny år -- GRATTIS GRATTIS!!


Borde handla idag men orkar inte. Kanske får bli morgondagens bestyr innan jobbet. Vi får se.


____________________________________________________________

" Saker sägs men jag undrar om de stämmer - kanske sägs de bara för att... eller så är det ett önsketänkande "

// Lisa





RSS 2.0