Förut kunde jag göra massor för att få ha detta kvar...

Det gör jag inte längre... Nu vill jag bli av med skiten, vill inte vara här o vill inte se den mer!


Hemma, måste sova hemma denna veckan.. Hmm.. Eller hemma o hemma - vart är hemma?? Sover iaf i lägenheten som vi inte har så länge till. Ingen ny lägenhet är hittad o nu är det många lägenheter som har inflyttning 1 december - så det är en månad från det att vi blir av med lägenheten tills dess att det är inflyttning. Men som sagt ingen lägenhet är hittad o inflyttningsdatumet flyttas ju bara fram ju mer tiden går.. Hmm... =(

Förut kunde jag göra massor bara för att få ha denna lägenhet kvar, trivdes hur bra som helst här! Nu vill jag inte se den mer! Hatar den!! Mår skit av att vara här, oavsett om jag är själv eller inte!
Idag när jag var påväg hem fick jag världens huvudvärk, kände mig illamående o vill inte åka till lägenheten.. Håller mig borta så mycket jag kan men ibland är det inte möjligt att göra det..
O dessutom måste jag packa ner mina saker - tiden går fort o det är inte lång tid kvar innan detta ställe ska vara tomt o städat.. men vart jag ska ta vägen är fortfarande en stor fråga!



Det går bra en stund.. sen rasar allt.. O kommentarer som är så onödiga - då är det bättre att hålla käften!
"Tack för att du tvättade 850´n - den blev ju nästan ren"
"Blev den inte ren?"
" Nej.. det ser ut som att ni bara lekt "
Osv osv...

Jag orkar inte med detta... jag hade inte behövt tvätta bilen men ville vara snäll men va fan fick jag för det?? Det är bara att lägga ner!!



Var hemma från jobbet torsdag o fredag förra veckan - vaknade i torsdags o mådde jätteilla. Det var länge sen jag mådde så illa.. Det brukar gå över o jag gjorde försök på försök att ta mig upp ur sängen men misslyckades o tvingdes ringa till jobbet o bli hemma. Genomförkyld o illamåenda tillbringade jag dagen fram till 13 någon gång i sängen - helt förstörd. Fredagen var lite bättre, illamåendes vart borta men förkylningen var det ingen skillnad med. Är fortfarande jätteförkyld men antar att den kommer sitta i fram till sommaren som den brukar göra! =/
På fredagen trotsade jag min förkylning o tog tältet o åkte mot Rejmyre o Skogsröjet!
Natten mellan fredag o lördag var det verkligen jättekallt - trots två sovsäckar, två filtar o ett duntäcke var det kallt!
Under lördagen bestämde vi oss för att åka hem efter att vi sett klart alla banden..
Det började regna kl 19 o regnade hela kvällen o natten, vi åkte hemåt runt 01 o då regnade det fortfarande o både Robin o jag är glada att vi åkte hem - helt underbart att få sova i värmen den natten!
Men de två dagarna ute i kylan var inget bra för min förkylning.. men men kul hade jag - grymt kul! Träffade massor med nytt o trevligt folk o om man bara hade bättre minne o kommit ihåg deras efternamn hade jag kunnat leta upp som på facebook..



Nu ska jag göra mig iordning o krypa ner i sängen =/ Hoppas på att slockna fort!!



______________________________________________________________________________________

" Något helt nytt - någon helt underbart "

// Lisa








Det måste vara något fel...

Helt ärligt så måste det vara det!

Idag har jag jobbat 6:30-15.. Igår vaknade jag o var helt genomförkyld, imorse var det värre o var helt förstörd när jag släpade mig upp ur sängen kl. 5 - inte lite avis på han som fick ligga kvar..
Jag känner i mina ögon att jag inte är helt med - de är svåra att hålla öppna o de rinner hela tiden!
Så idag var det lite kämpigt att jobba men jag klarade mig igenom dagen - kanske tack vare att vi hade 2timmars planering på förmiddagen.
När jag satte mig i bilen strax efter 15 för att åka hem kände jag bara för att åka hem o lägga mig i sängen. Men så blev det inte - det är alldeles för mycket saker att göra här hemma. Först var det tvätten som skulle fixas, sen plocka iordning på alla saker som ligger överallt.. O sen fortsätta packa lite inför flytten.
Nu har vi bara lägenheten i 2månader till o jag börjar känna mig lite smått stressad. Jag tänker inte flytta hem till mamma o pappa - det finns inte en möjlighet. Kommer klara en vecka max!
Så hoppas till max på att hitta en lägenhet snart!


Nu sitter jag framför tv´n, ska snart göra mig iordning o krypa ner i sängen o titta på CSI o sen sova - o hoppas på att förkylningen är bättre imorn.. Imorn är det jobb 06:30-13 så upp kl 5 o efter jobbet hoppas jag att jag får åka o titta på en lägenhet..
För jobba kommer jag säkert att göra i vilket fall som helst men det är mycket lättare att jobba när man slippa snyta sig var 3e minut var 5e minut.
Jag är så himla van att vara förkyld så jag är i farten även att jag känner mig jättehängig.. Man sparkar sig i röven o kastar undan alla tankar på hur trött man är o hur dåligt man mår! Man klarar mer än man tror. Det är ju när man är hemma o tar det lugnt som man känner hur dåligt man verkligen mår.
Jag är stark som Robin sa men jag vet att detta inte alltid är så smart! Det måste vara något fel.. helt ärligt så måste det vara det! Jag undrar hur det kommer sig att det blev såhär, att jag tänker o gör såhär.. hmm...



O för er som undrar hur Andreas mår så mår han bra.. Han är ute o far o gör saker varje dag nu. Han knaprar sina mediciner o går på behandling var 4e vecka. Var 8:e vecka ligger han inne ca 5dagar..
Vi pratar inte så mycket med varandra längre men båda vill o kommer hålla kontakten med varandra. Jag vill veta hur han mår o hur hans behandling går. Han har ändå varit en del av mitt liv i 7,5år.. o det är inget man kastar i papperskogen..


Inatt sover jag hemma - känns jobbigt men så får det bli vissa dagar.. Har sovit borta sen början på förra veckan så det känns extra konstigt nu när jag ska sova här igen.



________________________________________________________________________________________

" Blundar o drömmer mig bort "

// Lisa





Sandslott...

Sitter på jobbet.. har rast o får vila hjärnan från allt ljud ett tag =)
Idag när vi var ute på gården på förmiddagen byggde jag o några barn ett jättestort sandslott men det fick inte stå kvar särskilt länge .. Knappt 5minuter efter att vi var klara hade lastbilar o traktorer kört bort halva slottet..
Ingen tanke på att vi hade kämpat för att bygga slottet.. =P


Idag slutar jag 16:30.. då får vi se vad som händer. Ska iaf kolla på fyrverkerierna ikväll..
Igår var det riktigt bra måste jag säga, men vem hade väntat sig annat? Molnen i regnet hade försvunnit för ett tag så det var inga problem att se fyrverkerierna.. =)
När vi skulle traska hemåt igen började det regna lite grann men det var ganska mysigt..


Imorn blir att att kolla på fotbollscupen som är på parken - håller tummarna för NCB Allstars! Efter ett antal träningar o stora framsteg så borde det gå bra..

Nej, dags att börja jobba igen..
________________________________________________________________________________________

" Så vill jag att det alltid ska vara "

// Lisa



Är alla frågor okej att ställa??

Alla människor har frågor - ibland alldeles för mycket frågor.. Men jag undrar om alla frågor är okej att ställa?
Kanske är det så, kanske inte...
Om alla frågor är okej att ställa - vad är det så som hindrar oss??
Är det så att vi är rädda att få ett svar vi inte vill ha?! Eller vad skulle det annars vara?

Vi har alla fått lära oss att det inte finns några dumma frågor. När man var liten så sa alltid läraren det, föräldrarna säger det, lärarna på universitetet säger det o vännerna säger det...
Men själv tror man inte riktigt på det... många av de frågor man har tycker man är svåra att ställa av någon anledning, man tycker kanske inte att det är befogat att ställa vissa frågor.. Eller har det alltid med situationen att göra? Att det i vissa situatioer inte är okej att ställa vissa frågor..
Att de alltid någon gång kommer att ställas men ofta är det väl så att de kommer upp i hjärnan vid fel tillfälle.. Vid ett tillfälle när man inte ska ställa dom o så går man o tänker o undrar tills man tycker att det är okej att ställa den - ibland kan denna tid kännas extremt lång o plågsam!


Nu ligger jag i sängen o tittar på när Robin spelar tv-spel.. =P
Om en stund ska vi gå ner o kolla på fyrverkerierna nere vid strömmen. Hörde idag att det var vinnarna från förra året som ska köra idag?! Kommer ihåg att de som vann förra året var riktigt bra! Om det nu är dom som kör idag så har de inte riktigt förutsättningarna; massor med moln o regn!

__________________________________________________________________________________


" Lycka mitt i sorgen "

// Lisa















Dagarna går...

Andra dagen på jobbet är avklarad o även denna dag har gått bra.. Hoppas verkligen att jag kommer trivas!


Nu sitter jag i soffan med datorn i knät o är extremt trött. Efter jobbet åkte jag upp till Robins jobb o tog en promenad med honom - sen vidare till Emmie för att hjälpa henne att kolla igenom garderoben.. En del skulle bort o mycket av det som hon inte ville ha kvar hamnade hemma hos mig.. Hon är så himla gullig!
På torsdag nästa vecka tänkte jag bjuda henne på middag på någon resturang innan hon åker tillbaka till Örebro igen.. Kommer sakna henne till max - får åka o hälsa på någon helg!

Nu sitter jag o samlar kraft för att ta mig in i duschen.. Innan det måste jag sätta igång tvätten. Sen blir det att fixa med lite grejer inför imorn.
Efter jobbet som imorn är 9-18 ska jag direkt till badet på möte. Simskolan börjar snart o mötet är imorn. Även att jag inte hinner vara med på hela så blir det iaf en liten stund o så kan jag säga det som jag behöver säga till alla innan det drar igång..

Imorn börjar även Augustifesten - så imorn, torsdag, fredag o lördag kväll blir det att titta på fyrverkerierna =) Så underbart!

_________________________________________________________________________________________

" En känsla o ett rus som inte går att beskriva... "

// Lisa



Första dagen på nya jobbet...

Första dagen på nya jobbet har gått riktigt bra! Känns kul även att jag inte har koll på allt men jag vet att om bara några dagar så kommer allt kännas så mycket bättre..
Har redan en massa idéer men jag antar att man som ny ska ligga lite lågt!?

Började 6:30 imorse så upp ur sängen kl 5.. inte alls kul att gå upp så tidigt när man kunnat sova länge länge i flera veckor.. men men.. Man kommer väl in i detta med att gå upp tidigt också antar jag.
Slutade kl 15 men stannar kvar eftersom det känns onödigt att åka in till stan när mötet börjar kl 17. Slutar inte förrän kl. 20 o ska vara tillbaka på jobbet imorn 6:30.. Men imorn slutar jag kl 13 så det ska bli skönt!


Är inne på kollar lägenheter varje dag men blir tokig på detta - hittar ingenting o att få gå på visningar är inom hyresbostäder helt omöjligt eftersom jag inte har så mycket bostadspoäng..
Men jag letar vidare - mina kvar på vad det ska vara för lägenhet har blivit mycket lägre. Förut ville jag bara bo inne i stan eller Ljura - nu söker jag det mesta!
Samtidigt vill jag ju trivas för att slippa flytta snart igen..
Fick en lista med namn på hyresvärdar o vad det nu var för nått så det är bara att börja beta av den.. Kanske är det det som jag får ägna morgondagen åt efter att ha slutat tidigt på jobbet..


Jag vet att det inte är med vilja o det känns bra! Jag vet att förändringar vill göras o försök görs - o detta värmer o känns riktigt bra! Det är här skillnaden är o det är den skillnaden som betyder så mycket!!


Nu är det iaf snart möte o sen får jag åka mot stan igen..
Inatt blir det att sova i lägenheten som vi inte har kvar så länge till.. Det är med extremt blandade känslor detta görs!
Blir väl inte så mycket som händer ikväll - sova tidigt för att orka upp kl 5 imorn igen.

Uppdaterar senare om jag hinner o orkar



Inget "citat" i förra inlägget men jag gissar att jag inte hade något vettigt att skriva!!

____________________________________________________________________________________

" En helt ny värld "

// Lisa

Jag bor i en väska...

..o det mår jag riktigt dåligt över!!

Vart jag ska sova om nätterna bestäms från dag till dag o ibland sent.. Jag åker hem, packar om o åker iväg igen..
Jag vill kunna släppa allting nu o har därför ingen lust att hålla koll på vart den andra kotten är o vart han ska sova. Så jag bor i väska o sover där jag får plats, där det finns möjlighet o där någon vill att jag ska sova.
Jag vill ha mitt eget ställe - slippa flytta runt alla saker hela tiden! Jag vill veta att jag alltid har någonstans dit jag kan komma o vara, där jag har mina saker, där jag kan göra vad jag vill, där jag kan sova..
Jag vill inte behöva fråga varje dag.. o aldrig riktigt veta vad jag ska få för svar.. Det gör så ont!
Jag är extremt tacksam för att jag har fått sova där jag har sovit men jag vet aldrig från dag till dag vart jag ska ta vägen..

Kanske är det just detta som gör att min dag i dag känns helt värdelös?!
Just den där hemska frågan som jag behöver ställa o sen vänta på ett svar...


Imorn börjar jag jobba..
Jag vill ha någonting att kunna komma hem till sen, där jag kan sätta mig o ta det lugnt att pyssla med något jag tycker är kul..
Jag vill kunna ha någonstans att åka till där jag trivs o inte behöver oroa mig för att någon jag inte vill ska vara där, är där eller oroa mig för att jag inte får plats eller får vara där!!

Nytt jobb - kommer vara helt slut - men tyvärr har jag ingenstans att vila! Eller iaf inte där jag vet att jag trivs, får plats, o inte kommer träffa någon jag inte vill träffa..


Vart jag ska ska inatt har jag ingen aning om än!

_____________________________________________________________________________________

"

// Lisa



Ingen lägenhet o sängmysteriet är löst!!

Dagarna rinner iväg... snart är det helg o sen är det dags att börja jobba.. Hmm..!! Ska bli spännande att börja nytt jobb absolut men det är så mycket annat som för tillfället far runt i mitt huvud!
Vi får väl helt enkelt se hur det går..
På måndag börjar jag jobba 6:30 o går till 15. Klockan 17-19 är det möte..


I tisdags fyllde min bror år så då var jag ute o käkade mat hos mamma o pappa. Väntade mig en massa tjat, frågor o åsikter men klarade mig o det är jag så glad för!! Jag kan själv!!
Igår var det dags att kolla på den första lägenheten - den låg väldigt bra men när man gick in i den var det som att åka tillbaka till 50-talet - tapeter o kakel var helt extremt gräsligt! Det räckte med att titta i så kändes det fel men jag o Emmie som var snäll o följde med var snälla o gick runt o tittade i hela lägenheten, vid förrådet o tvättstugan..
Så ingen lycka där inte men så är det väl att den första inte kan vara rätt?!

Efter att ha tittat på lägenheten mötte jag upp Sofie o Fredrik för att kolla i en katalog som hon hade med sig - jakten på sängen fortsätte. Inte heller denna katalog var rätt.. Nu har vi dessutom kommit fram till att det inte ens är Ellos det handlar om utan Halens.. Så sängmysteriet är löst o förhoppningsvis kommer sängen att bli min snart! Den är så sjukt snygg!
Sen bar det av ner till stan för att möta upp Daniel, en kille jag träffade för hundra år sen. Det var riktigt kul att träffa honom igen, höra vad han har haft för sig o hur han har det.. Flera timmar o massor med ord senare sa vi hej då o jag cyklade hem..



Senare cyklade jag upp till Robin o efter att en stund ha tittat på när Dennis o han spelade tv-spel blev det film.. Pay it forward - riktigt bra film!
Nu är jag hemma igen o har inte gjort så mycket. Andreas ligger fortfarande o sover.. Tänkte att han o jag skulle gå igenom en del av sakerna idag - vem som ska ha vad osv.. men det lär inte bli så.. Kanske ikväll men inte nu innan jag ska o träffa Emmie ca 13:30..


Ha en bra dag - o om det är någon som har lite extra energi o ork till att ta tag i saker får den personen gärna överföra lite till mig!
Sitter här som en mupp i soffan o hoppas att alls ska lösa sig av sig själv! =/


____________________________________________________________________________________

" Inte längre en dröm eller en fantasi - nu är det en verklighet "

// Lisa



När, vad, var, hur?

Nu börjar jag få lite smått panik.. semestern är snart slut.. =( Tiden har gått alldeles för fort - även om sommaren har varit helt underbar! Det är väl den hemska höstångesten som kryper sig på..
På måndag är tanken att jag ska börja jobba. Men jag har inte hört något från chefen om tider osv.. Antar att det löser sig eftersom det ändå är några dagar kvar. Tänkte att jag imorn ska ringa eller skicka mail o se vad hon säger..

Vad ska man göra de sista dagarna på semester då??
Idag händer det inte så mycket.. ska väl vara hemma tror jag fixa runt lite (borde börja packa ner lite saker - det är ju inte allför lång tid kvar tills vi måste flytta härifrån o när jag börjar jobba kommer tiden knappt finnas till det) - det var evigheter sen jag var hemma längre än 2timmar så jag får väl se om jag kan klara det idag..
Ikväll blir det att fira lillebror som fyller 22 idag - GRATTIS!

Imorn ska jag o kolla på en lägenhet kl 13:30 o efter det ska jag träffa en person som jag inte träffat på typ 9 år.. ska bli riktigt spännande.. Se vad han haar haft för sig under alla åren.

torsdag blir det troligtvis att träffa Emmie en sväng.. =) Fredag vet jag inte än - förhoppningar om en viss sak finns så vi får väl se..
lördag åker jag iväg en sväng - först till Vingåker i sen till Strömsholm för att gå på Winnerbäck! =)


I lördags var det ju fotbollsträning inför augustibollen - de blir riktigt duktiga - träningen ger resultat! Efter träningen blev det fest för grabbarna.. Kvällen var riktigt trevlig! Jag trivs att umgås med det där gänget - verkligen! De är underbara!!
I söndags skulle jag ha simmat med Emmie men så blev det inte.. Istället blev det en dag med filmtittande.. o en promanad..
Igår däremot blev det simning med Emmie - i regn (o jag som hade tänkt att inte bli blöt i håret) Innan simningen käkade jag lunch med mamma o efter det blev det en fika med Samme på stan..
Efter ett par timmars pratande med Samme åkte jag upp det Himpa; 1200meter blev det..
När vi simmat klart var det dags att åka hem lite snabbt för att fixa iordning sig o sen åka upp till Samme.. Där blev det mat o film o Samme skrämde livet ur mig med allt sitt prat om spöken o andar.. Hmm.. Hur ska jag klara av att bo själv sen när jag väl hittar en lägenhet??


Nu sitter jag med en ansiktsmask på mig.. Gud - det är verkligen jättelänge sen jag hade det.. Men så blir det väl när allting runt omkring är ett stort koas, när man känner att man inte bor någonstans, när man inte vet vart man ska bo om ett par månader osv.. Man har inte tid att ta hand om sig själv! Även om jag far runt o gör en massa roliga saker som jag älskar så vill jag kunna vara hemma.. Bara vara, pyssla med saker hemma så som jag brukade göra o så som jag älskar att göra.. men nu finns inget av det!
Känner en oro för att allting är så osäkert - bättre blir det ju inte av att jag inte har koll på hur jobbet blir som börjar på måndag!
Ibland känns det som att jag tränger mig på o då får jag dåligt samete!! Jag vill ha en lägenhet!! NU!



_______________________________________________________________________________________

" Blandade känslor "

// Lisa




Dagar med massor att göra - men jag trivs!

Hemma från Örebro sen i onsdags kväll.. Det var riktigt bra dagar - behövligt att komma bort lite.. Det blev lugnt o det var precis vad som behövdes.

I torsdags var det dags för det fruktade simprovet som Emmie skulle göra till skolan. Det gick bra o tog mycket mycket kortare tid än vi trodde att det skulle göra!
Jag skulle vara på Himpa strax före klockan 10 o gick ner mot cykeln halv 10 för att ha gott om tid, nere vid cykeln kommer jag på att jag skulle pumpa däcken så dert var bara att fara upp till lägenheten igen o hämta pumpen. Sen började ett himla styrande för att få i luft i däcken - jag är inte ett dug teknisk har jag konstaterat ännu en gång.
Efter mycket om o men hade jag lyckats komma under fund med åt vilket håll ventilen skulle monteras o i vilken ordning de tre delarna skulle sitta.. Problemet var bara att jag lyckades inte få in någon luft i däcken utan det kom bara ut.. =/ Hmm..
Efter 15 minuter hade jag iaf lyckats pumpa däcken o 10minuter sen anlände jag till Himpa.. men inte nog med att jag hade svårt att pumpa däcken - styret på cykeln lossnade på vägen upp till Himpa - GRATTIS säger jag bara..
Så vinglandes o väldigt sakta cyklade jag sista biten..
Så innan jag kunde cykla hem fick jag leta upp verktyg o skruva dit styret igen.. nu är cykeln som ny igen!! =)


Efter att ha simmat o skruvat fast styret igen cyklade jag hem en snabbsväng för att sen cykla ut till Lindö där jag skulle träffa Linda med familj. Efter ett par timmar där var det dags att cykla hemåt igen..
Väl hemma var det bara att säta sig i bilen för att åka o kolla på två bilar - en 940 o en 740. Inget av dom var nått att ha..

Igår träffade jag Sofie för en lunch på stan - absolut trevligt! Innan vi skiljdes åt gick vi ner till hyresbostäder för att kolla hur det såg ut med möjligheten att få lägenhet.. Till svar fick jag att det var svårt - särskillt i centrum o eftersom jag har så låga poäng så är det ännu svårare.. Hmm... Hon sa att det var lättare att få lägenhet i tex Ringdansen men där tänker jag inte sätta mig en gång till - då ska det verkligen krisa! 3år där ute räcker!

När jag kom hem hann jag inte speciellt mycket innan det var dags att röra sig igen. Upp till Robin (som förövrigt fyllde år igår) o hjälpa honom att klippa håret.. Kl 17 träffade jag, Dennis, Elin o Robin upp Emmie o Emma får att gå o käka våfflor.. Riktigt gott o proppmätt blev man kan jag lova!

Strax före 19 åkte jag o Andreas mot Åtvidaberg för att kolla på en bil till mig... Trots lite småfel på bilen så köpte vi den - nu hoppas jag bara på att Matrin o Andreas kan fixa felet. De tror att det ska vara någon vakuumslang som är sönder så då är det inga problem att fixa den - bara att hålla tummarna för att det är det som är felet!


Idag ska jag snart ut till Henka o Ida. Först blir det fotbollsträning inför Augustibollen o efter det födelsedagsfest för Folke, Robin o Matte..

Imorn blir det förhoppningsvis simning med Emmie =) Behöver träna - känner mig inte alls i form! Så nu till hösten blir det att ta tag i träningen igen - på allvar!!
____________________________________________________________________________________

" Vissa saker kan man inte påverka - även om man skulle vilja "

// Lisa






















Underkläder i mängder..

Idag blev det en dag på stan med shopping - alldeles för mycket shopping..!
Köpte ett par skor - som är till ett speciellt tillfälle som jag hoppas kommer att inträffa i framtiden.. Köpte också en massa underkläder - riktigt snyggt vill jag lova ;) Det är ju så kul att köpa underkläder.. helt sjukt!!
Sen blev det en pall som jag troligtvis kommer att ställa i hallen (när jag hittar en ny lägenhet vill säga..) o så köpte jag lite småsaker som en ny pinsett, spetshandskar mm..
Emmie shoppade också loss o det var väl tur, annars hade jag känt mig lite ensam där med alla mina kassar.. =P

När vi skulle åka hem trodde vi att vi hade stenkoll på när bussen skulle gå men det visade sig att när vi missat den vi först tänkte åka med trodde vi att det var 30minuter kvar till nästa men tydligen var det en hel timme kvar.. hmm... men vi satt där så snällt i busskuren o väntade o pratade o hade väldigt kul.. hihi..

Nu är vi tillbaka i lägenheten sen typ 1,5 o ska strax käka mat o sen kolla på film. Ikväll blir det Walk the line.
Imorn åker vi tillbaka till underbara Norrköping!

________________________________________________________________________________________

" Nu är vi där vi aldrig trodde att vi skulle vara "

// Lisa


I Örebro ett par dagar...

Är i Örebro med Emmie nu.. Riktigt trevligt =)
Just nu sitter båda två vid varsin dator o är otroligt sociala.. hihi..
Har precis käkat mat o druckit lite vin.. Fan vad jag är mätt!! Helt sjukt hur mycket mat mat man kan få i sig - nu får jag fan sluta, annars kommer jag ju gå upp massor igen.. =/

Att köra upp hit gick bra men det tar en himla tid - särskillt när man hamnar bakom muppar som inte kan köra.. Ligger typ 10km/h för sakta hela tiden o dessutom saktar in när de åker förbi en fartkamera.. hmm - håll er hemma istället!!

Nu blir det strax film..
Imorn blir det in till stan ett varv o sen får vi se vad som händer, men kan tänkta mig att det blir tre lugna dagar här uppe - det behöver vi nog både två =)


Mer uppdate kommer troligen imorn..

______________________________________________________________________________________

" Mitt hjärta slår hårt - riktigt hårt "

// Lisa

På väg mot Sthlm o tankar kring tiden som varit...

Sitter på bussen till Sthlm.. ganska skönt att sitta här faktiskt - bara ta det lugnt o bara vara o spana runt på nätet så klart =P
Ska upp o hälsa på Linda o hennes lilla familj. Ska bli kul att se lilla Casper..
Skulle tagit bilen egentligen men saker ändras väldigt fort i mitt liv för tillfället o ord behöver inte betyda nått men men så är det.. o jag får planera om o göra det bästa av situationen.. Än så länge så känns det bra att ha tagit bussen - vi får väl se vad jag säger när jag kommer till centralen i Sthlm - antar att det inte blir lika roligt då. När jag ska hitta till pendeln o sen lyckas ta mig till Märsta.. hmm...
Jag får väl fråga någon nisse vart jag ska ta vägen..
O när jag väl ha tagit mig till Linda så ska jag lyckas ta mig hem ikväll också.. Hahaha..


I fredags blev det krogen en sväng.. Först förfest hemma hos Anna o sen Hugos.. Efter några varv på dansgolvet o efter att ha pratat med min kära kusin så hände saker som gjorde att vi lämnade stället med småbarn o drog oss mot Harrys istället.. Helt ärligt så undrar jag vad det är för folk i denna stad helt ärligt!! Vissa förändras o vissa lever kvar i det som varit för så länge sen. O tyvärr så kommer det som varit ikapp när människor lever kvar i tiden som redan passerat! Men jag är glad att vi lämnade Hugos utan att det blev något mer än det som blev..
På Harrys var folket lite äldre o det kändes bättre o lugnare att vara där..
Men efter att tiden denna gång kommit i kapp mig så rasade det mesta o jag kände mig helt värdelös.. Jag förstår helt ärligt inte.. År som varit, allting som sagt o gjorts - helt utan mening? Hur ska jag veta?? Jag undrar ytterligare en gång vad människor säger för sin egen skull o vad människor säger för att de verkligen menar det! Hur fan ska man veta??
När jag fick veta var klockan ganska mycket o det var snart dags att gå hemåt men den stunden som var kvar blev bara ett totalt kaos!
Tack vare ett samtal med Samme så var jag innan jag somnade tillbaka på mina fötter igen o det kändes inte lika tungt längre men orden sitter fortfarande kvar i min hjärna o jag vet inte om jag vill veta mer eller om jag bara ska låta det vara. En del av mig vill ju veta hela sanningen o en del av mig inser att jag kanske kommer att må ännu sämre av det..


____________________________________________________________________________________

" Vad har varit ärligt o vad har bara varit ett spel?? "

// Lisa



RSS 2.0