Är alla frågor okej att ställa??

Alla människor har frågor - ibland alldeles för mycket frågor.. Men jag undrar om alla frågor är okej att ställa?
Kanske är det så, kanske inte...
Om alla frågor är okej att ställa - vad är det så som hindrar oss??
Är det så att vi är rädda att få ett svar vi inte vill ha?! Eller vad skulle det annars vara?

Vi har alla fått lära oss att det inte finns några dumma frågor. När man var liten så sa alltid läraren det, föräldrarna säger det, lärarna på universitetet säger det o vännerna säger det...
Men själv tror man inte riktigt på det... många av de frågor man har tycker man är svåra att ställa av någon anledning, man tycker kanske inte att det är befogat att ställa vissa frågor.. Eller har det alltid med situationen att göra? Att det i vissa situatioer inte är okej att ställa vissa frågor..
Att de alltid någon gång kommer att ställas men ofta är det väl så att de kommer upp i hjärnan vid fel tillfälle.. Vid ett tillfälle när man inte ska ställa dom o så går man o tänker o undrar tills man tycker att det är okej att ställa den - ibland kan denna tid kännas extremt lång o plågsam!


Nu ligger jag i sängen o tittar på när Robin spelar tv-spel.. =P
Om en stund ska vi gå ner o kolla på fyrverkerierna nere vid strömmen. Hörde idag att det var vinnarna från förra året som ska köra idag?! Kommer ihåg att de som vann förra året var riktigt bra! Om det nu är dom som kör idag så har de inte riktigt förutsättningarna; massor med moln o regn!

__________________________________________________________________________________


" Lycka mitt i sorgen "

// Lisa















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0