IQ jävla noll..

Han pratade om civilkurage... Det är något som vi svenska är så jävla dåliga på.. idag efter ett helvetes pass på jobbet började jag fundera på varför civilkuraget är så dåligt. Är det så att samhället har förändrats så mycket, åt det sämre hållet, att människor helt enkelt inte vågar säga till i rädsla för sin egen säkerhet? En dam kom fram till mig idag och sa att hon tycker det är förjävligt att människor kan bete sig som vissa gör. Hon berättade att hon förra året att sagt till ett par killar och därför varit nära på att åka på stryk. Hon drar sig därför för att säga till idag! Självklart förstår jag henne men jag tycker det är riktigt jävla hemskt att det ska behöva vara så!
Efter nästan en timmes tjafs med ett gäng killar skickade jag ut dem från badet. Mycket protester var det och kanske tackvare en man som efter ett tag ingrep gick killarna och höll sig borta ett par timmar. Väl tillbaka höll de sig ganska lugna och vid stängning säger en av killarna: " Jag kommer tillbaka imorn och är jag på bra humör får du ett helvete " Så nu vet jag vad jag har att vänta imorn eftermiddag. Jag är överlycklig att det är mitt sista pass!!
Kommunen säger att bada får stänga om liknande sker igen, det som hände min jobbarkompis i fredags.. inte någon höjdare kanske men kanske är det nödvändigt för att människor ska förstå att de inte kan bete sig hur som helst!

Huvudvärken är hemsk och jag tänker gå och lägga mig.. hoppas att morgondagen går fort!


______________________________________________________________


" Men jag kommer från Södertälje, hur ska jag veta? "


// Lisa

Det är inte bara de som väljer ut sina offer...

.. jag har konstaterat att vi gör det också... Efter jobbet i fredags var jag en sväng på stan och inne i affärerna märkte jag hur jag valde ut vem av de som jobbade jag skulle fråga. Väljer vi ut våra "offer" precis som mobiltelefonförsäljare på stan och de som samlar in pengar till olika organisationer? Själv tycker jag att de är hemska som anfaller oss på det sättet de gör.. jag undrar, får man verkligen göra så? Samtidigt märkte jag för första gången att jag själv gör så. Jag väljer ut den person som ser mest seriös och trevlig ut och är lagom snygg. Är det fel? Förhoppningsvis anfaller vi inte på samma sätt som dessa försäljare gör.. i så fall vore det väldigt tragiskt. Som människa på stan är vi endast oskyldiga personer som helst inte vill bli påhoppade, vi vill helst välja vilka vi vill prata med. De som jobbar i affärerna har valt detta jobb och är därför beredda på att människor frågar dem saker. Jag som går på stan och shoppar har inte valt att bli påhoppad av en massa försäljare, vill jag något går jag väl fram och frågar!?



En av mina jobbarkompisar blev i fredag misshandlad på jobbet.. Fick ta en del av hans pass idag för att han skulle få vila upp sig. Flera slag mot ansiktet resulterade i bruten näsa och hjärnskakning. Var nervös inför att gå till jobbet idag, men jag tyckte att det gick ganska bra! Jag undrar varför människor slåss.. kanske är det så att knytnävarna kommer fram när människor inte vet vad de ska säga?! De som slog var mellan 17 och 18 år gamla och tydligen hade de stuckit innan polisen kom dit. De visste att det var fel men om man gör något fel.. borde man inte stå för det då? Det är i alla fall så jag har blivit uppfostrad. Det var mycket folk som var och badade i fredags så bra signalement finns det troligtvis på de som slog. Om de åker fast, vilket de borde göra om polsen gör sitt jobb, blir det troligtvis och förhoppningsvis fängelse..!
Det gick ganska bra att jobba.. trots en hemsk värme när jag kom till jobbet kl 12 var det inte alls mycket folk. När jag tre och en halv timme senare skulle åka hem var det massor med folk och stökigt nått så fruktansvärt. Hon jag jobbade med skulle fortsätta jobba fram till stängning men tyvärr hade vi inte fått tag på nån som kunde jobba med henne så hon fick spedera de sista timmarna själv. Jag hoppas det gick bra och att det när det blev lite sämre väder,blev mindre folk och mindre stökigt..

I veckan blir det heldagsjobb måndag, tisdag och onsdag, 8-20 och halvdagsjobb torsdag och fredag, 8-12:30. V.32 på tisdag blir det avresa till Italien för en veckas semester. Ska bli hur skönt som helst att få komma iväg ett tag.



___________________________________________________________________


" Han vet att det finns granar och tulpaner och att en av dem sticks och inte den andra. "


// Lisa





Varför skrämmer ensamheten?

Är det så att det bara är de som fastnar i sina egna tankar som inte gillar ensamheten? För är vi inte själva då kan vi alltid vända oss till den vi är med, då fastnar vi inte i de tankar som vi egentligen inte vill tänka.
Men jag undrar.. vad är det med ensamheten som skrämmer? Är det bara tankarna som kommer eller är det nånting mer?
Det är svårt att förändra vissa människor.. jag tror att de själva måste komma på att de kanske måste förändra och själva komma på orsaken till detta.. Vi som står utanför kan tjata men det är först när man hör personen själv säga som man verkligen vet att en förändring förhoppningsvis är på väg.. Kanske fick jag en chock när orden kom, något som jag vetat i massor med år kom plötsligt från personen själv. Jag hoppas verkligen att det leder till något positivt.

Idag höll jag på att kollapsa helt.. efter jobbet tänkte jag och jobbarkompisen simma.. men hmm.. mådde så jävla dåligt.. trots detta var jag så bestämd på att simma så jag hoppade i i alla fall. Efter 400 meter ville inte kroppen mer.. jag kände hur det svartnade framför ögonen och bestämde mig, trots att jag egentligen hade minst 600 meter kvar att simma,för att gå upp. Väl inne i vårt lilla hus på jobbet var jag alldeles skakis och frös som en kotte. Jag la mig ner på bänken och kände hur det återigen svartnade framför ögonen.. De som jobbade som badvakter hämtade vatten och dextrosol till mig. Känner mig fortfarande vimsig och har inte alls mycket krafter. Ligger i soffan och dricker energidryck för att få nån energi i mig då jag inte alls känner för att äta.. Jag undrar.. va fan hände? Jobbarkompisarna tror att det är vätskebrist.. men jag undrar hur detta är möjligt när jag igår under arbetspasset som badvakt drack 6 liter vatten. Kanske drack jag för mycket vatten utan att äta och fick därför dålig saltnivå i kroppen.. det trodde en bekant.. Redan i morse när jag vaknade kände jag mig konstig. Tog bilen till jobbet och tur var väl det.. hade aldrig klarat av att cykla hem.


__________________________________________________



" Jag kan inte slappna av "



// Lisa





Att vara sig själv...


Det är mycket vi vill i livet.. en av sakerna tror jag för många är att vi vill att andra människor ska tycka om oss.. eller hur? Vi kan spenda mycket tid framför spegeln, på gymmet eller med oss själva för att tänka ut hur vi ska bete oss i en viss situation, bara för att människor vi träffar på ska tycka om oss. Det behöver inte handla om människor vi känner utan det kan gälla helt okända människor. Varför är det så viktigt för oss att andra ska tycka om oss? Så är det i alla fall för mig.. Samtidigt vet jag att jag kan inte tycka om alla och gör inte det heller och alla kan inte tycka om mig.. så är verkligheten men ibland kan den vara svår att acceptera. Varför?
Kanske är det så att det viktiga är att vi är oss själva, en relation ska inte bygga på lögner eller falska spel. Kanske är det osäkerheten hos oss själva som gör att vi tror att vi inte duger som vi är?! Att vi måste vara "någon annan" för att bli omtyckta...
Om det är någon man tycker om kanske det kan vara befogat att vara rädd för att förlora den personen och därför är extra försiktig med hur man beter sig.. men om det handlar om någon som man inte ens vet namnet på, då kanske vi ska lägga ner.. bara vara oss själva och hoppas på att vi duger som vi är..  för det gör vi väl? Samtidigt undrar jag.. borde inte våra vänner älska oss för dem vi är? Vi ska väl inte behöva vara "någon annan" inför dem? De hade väl inte blivit våra vänner om de inte hade tyckt om oss för de vi är? Eller är det så att alla människor spelar ett spel?


_________________________________________________

" And you´re not coming back, I got a reason to cry "


// Lisa





Om jag ignorerar det så finns det inte...?!



Om jag inte svarar.. om jag låtsas att jag inte ser och inte hör..! Är det inte så att det inte har sagts eller skrivits då? Jag tror så.. då behöver man liksom inte ta tagit i det, då behöver man inte brottas med det! Kanske är det också så att man glömmer det fortare om man ignorerar det?! Kanske ett tag men kanske är det också så att det senare kommer tillbaka och biter en i fötterna..?


______________________________________________


" Pappa.. vet du.. jag slog ihjäl en geting "


// Lisa

Snygga pappor.. ett problem!?

Känner mig lite hängig efter gårdagen.. kallt var det och idag har jag ont i halsen.. trots detta var jag mitt lilla pucko kvar på jobbet och simmade.. fick liksom viljan och energin till det efter igår.

I kväll blir det middag hos föräldrarna och imorn blir det heldags jobb.. hoppas verkligen inte att halsen blir värre..!

Var första dagen på simskolan idag.. den sista simskolan för sommaren. Massor med barn anmälda och nästan alla kom. Första dagen brukar alltid kännas lite vimsig och osäker men jag tyckte att det fungerade väldigt bra. Det är konstigt det där.. så fort barnen har snygga pappor blir det genast mycket jobbigare. Varför? Som tur är var det bara några som hade snygga pappor och endel barn hade med sig sina mammor. Annars kanske siffran av snygga pappor hade ökat, vilket inte hade gjort saken bättre. Jag hoppas att alla pappor stannar hemma, i alla fall de snygga. Då ska vi nog kunna lösa det här på ett bra sätt.
Kanske är det också så att de som inte riktigt vet att de ser bra ut blir liksom ännu snyggare.. och de som vet att de är supersnygga de sjunker lite i ens ögon. Kan det vara så?


________________________________________________

"Det är kul att gå i simskola, mycket roligare än vanliga skolan för där måste man skriva och läsa"


// Lisa

Totalt knäsvag...!

Hela dagen igår gick jag som i en drömvärld.. äntligen.. efter lång plågsam väntan skulle jag få se honom.. senast jag såg honom var flera år sen och nu var det dags igen! Jag frågade mig själv varför jag hade låtit det gå så lång tid. Väl inne på konsertområdet kändes det som jag svävade på moln. Efter två timmars väntan hoppade han äntligen upp på scen.. mina ben började skaka och jag höll på att ramla ihop.. Mängder med bilder togs.. och när jag kommit hem låg och i sängen och tittade på bilderna om och om igen. Den nyaköpta boken om Håkan lästes också flitigt..!
Den känsla som jag hade igår kan jag leva på länge... en känsla som inte går att beskriva.. en känsla som jag tror få kan förstå.. den är svår att sätta ord på.. det är en sån känsla som bara han kan få mig att känna!!


None


(Klicka på bilderna för att se bättre)

                       
                   

               


Efter Håkan var det dags för Uggla och mängder med människor inklusive jag och Emmie åkte hem..! Det fanns ju inte längre någon bra anledning till att stanna kvar.. för vem vill se Uggla? En dryg och väldigt kort liten kotte...!
 
Imorse vaknade jag upp lite vimsig, nästan som att jag var bakis.. hur kommer det sig? Drack inte en droppe sprit igår..! Känslan från gårdagen sitter fortfarande kvar och just nu spelas Håkan för fullt!
Åkte kl 9:30 imorse till badet i spöregn i hopp om att försöken skulle genomföras trots regnet.. men de sköt upp allt till kl 15. "Kl 15 kör vi, då lyser solen" Blöt som en nykvättad tröja klampade jag in genom dörren hemma och satte mig i soffan och läste min nya bibel; boken om Håkan Hellström.

Klockan 15 började tävlingarna och var slut ca. 19. Det var kalla men väldigt roliga, intressanta och givande timmar.. känslorna var blandade.. saknar simningen, önskar att jag inte slutat när jag gjorde.. egentligen var jag tvungen men jag undrar vad som hade hänt om jag inte hade slutat..! Många av simmarna som var med och tävlade var gamla simmar -och tävlingskompisar till mig, vilket inte gjorde saken bättre. Men jag kan lova att jag njöt alla fyra timmarna trots att jag efter mindre än halva tiden hade fruktansvärt ont i rumpan.

Kvällen blir lugn.. blir väl att titta på nån film och försöka sova skapligt om jag ska orka upp imorn till jobbet.

____________________________________________________________


" Jag tror att Sverige behöver en sån som jag - en virvelvind "


// Lisa


Hur kan jag veta om det kommer att hålla för alltid?

.. det kan jag väl egentligen inte.. ibland är allting en dans på rosor och ibland är allting bara allmänt kaos. Vissa saker kan vi vara 100% säkra på och trots detta händer saker som inte alls ingick i planerna. Det är då jag undrar... hur kan vi vara säkra på nått överhuvudtaget? Hur kan jag veta om det kommer hålla för alltid?

Igår blev det en sväng till världens bar.. blev inte alls sent hem eftersom jag skulle upp och jobba men trevligt var det och samtalsämnena var mellan himmel och jord. Jag lyckades åter igen konstatera att världen är väldigt liten.

Imorn är det avslutning på simskolan.. och jag lär få bada.. barnen har varit snälla nog och förvarnat om att de kommer att slänga i mig..! Ser inte alls fram emot det, kallt i vattnet är det, idag hade vi 20 grader. Trots att jag är gammal simmare är jag en väldig badkruka!



Snow Patrol - Chasing Cars      http://www.youtube.com/watch?v=FfZUxPF7AMI


_________________________________________________________________


" Hur vet vi när vi sagt för mycket? "

// Lisa


Vem ska ta emot mig när jag faller?

Om vi nu ska ta risker i livet.. och vi misslyckas.. vad händer då? Jag undrar: vem ska ta emot mig när jag faller?


Ännu en intervju är genomförd idag..som tur är kommer människan att publicera artikeln i nån tidning i Stockholm! Jag bockar och bugar.. jag är glad att jag slipper se det.. Det är konstigt det där, på sommaren när jag har simskola så är tidning, radio och annat som hökar..
nu är det bara denna veckan och två veckor till... sen väntar en välförkänt semester och resa till Italien! Längtar.. tog min andra twinrix-spruta igår och undrade ännu en gång hur jag ska överleva tatueringen!?
Imorn börjar sim-SM på badet.. tråkigt nog jobbar jag så jag kommer missa försökspassen men jag får väl nöja mig med finalerna.. Funderar på att spendera hela söndagen på badet och se både försök och final.
Imorn blir det kanske ett besök på badet för att hämta saker inför simskolan som börjar nästa vecka och senare kanske ett besök på världens bar. På torsdag efter jobbet blir det lunch och ett varv på stan med Jenny.



___________________________________________


" Vi är inte samma människor tillsammans med andra "


// Lisa




Hon bodde längre ner på gatan.. nu finns hon inte mer...!


Har fundrerat på det där med att kunna få allt.. kan man få det? Kanske är det möjligt..
Är det så att man bara måste jobba tillräckligt hårt?! Vissa saker är svårare att få än andra och vissa saker kan verka helt omöjliga att få.. men kanske, kanske kan man få allt.. men om detta är möjligt kan allt inte vara perfekt..! till exempel kan inte alla relationer vara perfekta.. Allt har ett pris!

En tant som bor i samma trapp uppgång som oss har de senaste veckorna suttit på balkongen och pratat med sig själv och gråtit... för två veckor sen stod det en ambuland här utanför.. jag undrar.. har hennes man dött? Tänk.. att vara gammal, att ha levt hela sitt liv med samma man och rätt var det är så finns han inte där längre.. helt plötsligt är man själv! Vilket hemsk tanke! Vi har pratat om att vrida tillbaka tiden och kommit fram till att detta är omöjligt men att stanna tiden då? Är detta möjligt? Om jag vägrar att låta tiden gå? Egentligen vet jag att detta bara är önsketänkande.

Hon bodde längre ner på gatan.. flickan.. hon som dog i natt.. Hon hade nyss tagit studenten.. jag var där.. men visste inte vem det var..! En skolkamrat till min kusin... Nu finns hon inte mer. Hon som hade hela livet framför sig! Ibland undrar jag.. är livet rättvist?
Bara en liten stund efter olyckan åkte min kusin och hennes pojkvän förbi.. om de hade kommit lite tidigare.. vad hade hänt då? En dog och sex skadade.. alla i åldern 17-20 år...! Vad var det egentligen som hände? Kanske var de påväg hem.. flickan som dog.. bodde på gatan precis intill.. om de bara hade svängt till vänster i korsningen där det hände hade hon varit hemma..
Tankar går till hennes anhöriga..




Celine Dion   -   My Heart Will Go On      http://www.youtube.com/watch?v=uO_vFuzPJvc


___________________________________________________


" Varför händer det som ingen vill ska hända? "



// Lisa



Riktig kärlek...

...vad är det..? Kanske är det så att vi ser på det på olika sätt?! Kanske är den kärlek som du har inte är den samma som jag har? Den kärlek jag har till mina vänner är riktig kärlek och den kärlek jag har till Andreas är riktig kärlek men det är inte den samma! Men vad är egentligen riktig kärlek?? Vaddå riktig kärlek?
Jag undrar.. har känslor ett eget liv som vi inte kan styra över?


Det är inte roligt när det kommer för nära..! Skulle vilja fråga men är rädd att jag inte kommer få något vettigt svar.. ett svar fullt av bortförklaringar och skratt, som att det som hänt inte var något allvarligt! Vart är den person jag lärde känna för sex år sen? Eller kanske är det så att jag kunde se vart vägen gick men kanske blundade jag för den då?!
Andreas sa att han har valt sin väg i livet.. kanske är det så och kanske är det bara att acceptera.. men varför är det så svårt? Varför välja ett liv med droger, rån och fängelse? Jag har så svårt att förstå men kanske är det inte meningen att jag ska göra det?! Kanske är det så att man inte kan eller ska förstå andras liv och val de gör när man ibland kan ha svårt att förstå sig själv och de val man gör..
Imorn ska jag försöka ta mig ut och springa.. med musiken på högsta volym är det lätt att förflytta sig till en annan värld..!

I dag trots att vädret var mycket bättre jämfört med igår och i måndags hade vi bara 8 barn.. igår hade vi 6 barn..!
Snart är det dags för Håkan Hellström-konserten i Linköping; 19 juli. I november blir det en till konsert med honom.. då här i stan!

_____________________________________________________________


" Efter en mycket lång intensiv kram som fick mig att smälta vände jag mig om och gick.. ville vända mig om och se om han gjorde likadant men det gjorde jag inte.. jag undrar.. vände han sig om? "


" Det är bara du som gör dina egna misstag "



// Lisa

Visst är det konstigt..!?


Varför är jag så bra på att plåga mig själv?? Är det så att jag på något sätt njuter av smärtan?? Den smärta jag känner i hjärtat? Efter att ha lämnat.. är snart tillbaka och jag frågar mig själv många gånger varför? Vad är det som gör att jag dras tillbaka? Är det möjligt att det är smärtan som jag längtar efter? Men väl här.. kanske det inte är så som jag trodde att det skulle vara? Eller finns smärtan var jag än är?
Ibland kanske det är så. men jag har kommit underfund med att så fort jag slutar tänka känns allt mycket bättre.. jag undrar.. varför gör jag det till något det inte är? Varför gör jag det värre än det är? Eller hur är det egentligen? Det är svårt att se klart när man är mitt uppe i allt...! Tänk så bra det vore om man kunde kliva ur sin kropp och titta på sig själv och se saker från ett annat perspektiv.


Imorse spöregnade det.. och regnet slutade inte förrän nån gång vid ett. Uppe vid sjön stod jag och hon jag jobbar med alldeles själva.. Vart var alla barnen? De höll sig hemma och vi fick sitta i bilen och glo.. när klockan var strax efter 10 bestämde vi oss för att skriva en lapp och åka hem. Inte kunde ju sitta och frysa i bilen i över två timmar till.. första dagen på simskolan, inga barn.. det började ju inte bra!

Imorn blir det en sväng till IKEA efter jobbet..


Bridge Over Troubled Water     http://www.youtube.com/watch?v=DXF5lVpN1ys

Fields of Gold  -  Eva Cassidy      http://www.youtube.com/watch?v=iDMqFvh5Lcs


_____________________________________________________

" Jag ska vinna.. så är det bara..! "


// Lisa

Stockholms stress istället för Ölands lugn..


I fredags skulle vi ha åkt till Öland men Andreas kom hem efter en väldigt lång dag på jobbet och var inte alls sugen på att åka någonstans.. istället planerades helgen om och igår åkte vi till Stockholm.. gick omkring hela dagen och tittade.. På kvällen åt vi på restaurang och sov på ett fyrstjärnigt hotell.. hur mysigt som helst..! På vägen hem idag stannade vi i Trosa, hade hört att det skulle vara fint där.. kanske hade det varit finare om vädret varit bättre!

I Stockholm funderade jag på... hur kommer det sig att människor bosätter sig där? Det är folk över allt och trafiken ska vi inte prata om, det går ju knappt att köra bil där! Massor med filer och inga tydliga linjer så man har ingen aning om vart man ska köra. Och varför väljer man att utsätta sig för den stress som hela tiden råder i stan? Även om det ser lugnt ut kan man känna stressen i luften.. i alla fall när man är bland människor som är bosatta i Stockholm.. när vi gick i gamla stan tillsammans med mängder med turister var stressen inte alls lika påtaglig. Men då var det jag som vart stressad.. folk gick ju hur sakta som helst..!
Under lördagens långa vandring blev jag också medveten om hur mycket olika människor det finns där.. Självklart finns det olika sorters människor här också men jag jag då aldrig sätt någon ligga på en bänk mitt inne i stan och göra situps i vanliga kläder med en påse pantflaskor bredvid sig... Kanske är det så att i en stor stad är människors olikheter med accepterade? Varför är det så?


Nu är vi hemma och inte heller här är vädret någon höjdare.. regnar ute och tydligen ska det regna hela veckan..! Vilket skit! Imorn börjar en ny omgång av simskola så regn är inte önskat.

_________________________________________________________________


" Ibland blir man väldigt överraskad.. ibland positivt och ibland negativt.. "


// Lisa



Öland nästa...


På fredag är det avslutning på simskolan och avresa till öland.. men före avresan blir det ett besök till massören..! Det blir ingen lång resa till Öland, ska bara vara borta över helgen eftersom jobbet väntar på måndag! Då är det simskola i sjö.. hoppas på bra väder.. för om man fryser i en bassäng med 26 grader i vattnet hur ska det då gå med över tre timmar i en sjö varje dag? Men troligtvis kommer barnen ett frysa mest eftersom jag har på mig sånna hära snygga fiskebyxor.. hahaha.. vackert värre..!

Imorn jobbar jag heldag igen.. och tydligen ska det bli väldigt varmt imorn.. lär bli mycket folk.. Bönar och ber för att någon vettig ska komma och hälsa på mig...! Efter tisdagens eftermiddagspass var jag galen.. ibland vet jag inte riktigt vad vissa människor har i huvudet.. För övrigt tvingades jag prata i den hemska mikrofonen.. då min arbetskamrat mystiskt hade försvunnit och varit borta i nästan en timme!


Kenny Chesney  -  That's Why I'm Here     http://www.youtube.com/watch?v=AD6LXXouD4k&feature=related

Kenny Chesney  -  Better As A Memory    http://www.youtube.com/watch?v=WMMrzZOOU_A&feature=related


____________________________________________________


" Så du menar på allvar att ni ska ha bassängen avstängd så länge för simskolan? "


// Lisa

En stjärna med grön-blå ögon..

...det är jag det...!

Hans hej var slutet på hennes slut
Med hennes skratt kom altaret närmre
Hans hand var hennes att hålla för evigt
Hans för evigt var enkelt som att se henne le
Han sa att hon var vad han saknat
Hon visste med ens vem han var
Hon var en fråga att besvara
Och hans svar var " ja "

När är en vänskap dömd att missslyckas? Vilka är förutsättningarna för att vänskap ska vara lyckad och hålla? Hur mycket kan man kräva av varandra?

Idag fyller en av mina bästa vänner år.. har inte träffat henne på ett år och jag saknar henne nått så fruktansvärt..! Eftersom hon har bosatt sig i Holland är det inte världens lättaste att hålla kontakten.. jag undrar vad hon gör och hur hon mår.. för internet verkar inte användas särskillt ofta! Visst är det hemskt att vi väljer så olika vägar och glider i sär..? Jag undrar; är det så här 15 års vänskap ska sluta?


Kenny Chesney  - You Had Me From Hello   http://www.youtube.com/watch?v=Yd-_qUlsGrw&NR=1  

_______________________________________________________


" - Vad kör du för bil?
  - En grön! "



// Lisa

RSS 2.0