Hur gör folk?


Hur gör du när du går på en buss eller spårvagn? Kanske låter konstigt men det är väldigt intressant att studera människor och hur de beter sig i olika situationer..
När man går på en buss tycker jag att det är självklart att man låter de som ska gå av, gå av innan man går på... Om man inte gör det är ju risken att man inte kommer på för att det är så mycket folk..! Men vissa eller rättare sagt många springer på bussen så fort dörrarna öppnas och skiter fullständigt i alla det är massor som vill gå av. Är de rädda för att de inte ska få åka med? HALLÅ....!! Det är ju nått fel på en del.. klart att bussen inte åker iväg när det står folk som vill komma på.. (kommer man springande när busen har börjat åka är det inte självklart att den stannar.. hmm.. men det är ju en helt annan sak - ta en senare buss istället för att springa och kanske missa bussen eller kom tidigare till busshållsplatsen)



___________________________________________


" Även om 50 miljoner människor gör något idiotiskt är det fortfarande idiotiskt "



// Lisa


Kommentarer
Postat av: Erik

Du skriver väldigt bra... glöm inte bort att lyssna på håkan idag lisa... förlåt för alla tankar jag gett dig. utan mig skulle din värld vara lite lättare att tänka sig igenom

2008-03-28 @ 06:34:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0