Diagnos ryggskott...

Efter besök på vårdcentral, hos sjukgymnast och även en naprapat blev diagnosen ryggskott. Han på vårdcentralen och hon sjukgymnasten hade inte en aning om vad felet var men igår när Andreas var hos en naprapat sa hon att det var ryggskott - hon tröck och banka lite och när han gick därifrån var det bra. Men efter ett litet tag var det onda tillbaka. I och för sig sa hon att det kunde göra ont efteråt. Om det inte har blivit bra tills på fredag så ska han tillbaka då.


Snart dags att köra curling igen. Vi har en i vuxencrawlen som kör det och har fixar så att vi kan testa på det. Kan lova att det är hur kul som helst men dagen efter så har man blåmärken på knäna och möjligvis någon annanstans också om man ramlat några gånger.

Nissen som skulle besikta lägenheten var här igår. Det såg bra ut sa han. Men visst är det lite jobbigt när någon kommer in och spanar runt i ens lägenhet - särskillt när det ser ut som ett riktigt bombnedslag.. det är verkligen saker överallt och nu är det svårare än vanligt att hålla ordning på sakerna.


Takida - Burning inside


___________________________________________________________________________________________

" Du sätter all din tilltro till en dröm "

// Lisa




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0