Välkommen hem till verkligheten...

Vilket väder det blev igår kväll.. riktigt mycket regn o åska.. Hur mysigt som helst att somna till..
Dagen idag har varit lika regnig som gårdagen slutade..
Ibland hatar jag verkligen regn men idag blåser det ju inget så det är riktigt skönt att vara ute, gå under ett paraply o lyssna på regnet som smattrar.. Eller lyssna på riktigt bra musik =)

Det var svårt att ta sig upp ur sängen imorse.. Klockan ringde 8 men min hjärna ville inte.. Kom upp kl 9..
Morgonen var riktigt tuff, precis som många andra dagar. Andreas var trött o ville inte gå upp, medicinerna ville han inte ta o allt var bara riktigt pest! Han var inte hungrig o det fanns inget att äta, trots att vi nyss handlat. Efter 2timmar släpade han sig ut till köksbordet o satt där en stund innan han tog sina mediciner, jag gjorde honom en macka som han tog med till sängen, där ligger han fortfarande..
Snart dags att ta medicin igen..

Strax efter 11 gick jag mot stan, skulle ta en fika med Robin. Stan var ju stäng o det var så skönt, att slippa en massa folk som for omkring över allt.. Att sitta på ett mysigt café o bara titta ut på regnet o de få människor som rörde sig där ute.
Många tankar som snurrar hos oss båda! Man undrar vad som gjort att allt har blivit som det har blivit, varför man är där man är idag, varför man har gjort just de val man har gjort..
Vi tittar på varandra o säger att allt kommer att bli bra - det finns inget annat val! Vi tänker inte lägga oss ner o regna bort med de andra, de som ger upp! Även om kraften inte finns så letar vi överallt tills vi hittar den, även om det inte är mycket. Men kanske tillräckligt för att i alla fall ta oss igenom de närmsta timmarna o förhoppningsvis igenom hela dagen. Vi går iväg o finner kraft i andra för att sen orka ta tag i de problem som finns på annat håll..

Några timmar senare var det dags att fälla upp paraflaxet o traska hem igen.. O det är dags att ytterligare en gång säga till sig själv "Välkommen hem till verkligheten"

_________________________________________________________________________________

" Börjar ett nytt liv, ett liv utan tvekan - det kanske inte finns någon dag imorgon "

// Lisa







Kommentarer
Postat av: robin

så himla rätt inställning. Jaa jag finner kraft i dig och förhoppningsvis viceverce. Du är bäst och glöm aldrig det!

2010-05-13 @ 15:51:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0