Snart flytt igen!!

Shoot... nu kör vi igen! En ny uppdatering =)

Julen är förbi och jobbet är i full gång igen.. men många barn är lediga så det är verkligen lugnt på jobbet nu! Jobbar hela veckan fram till nyår så på fredag blir det massor att fixa inför kvällen. Hoppas på en toppenkväll men man vet ju aldrig..
Julen var helt underbar, är verkligen glad över att Robin ville fira jul med mig! Som vanligt firade vi först lite hos mamma o pappa på morgonen och framåt halv 11 åkte vi till min mormor och morfar. Efter massor med mat och fika, Kalle Anka och julklappar var det pussel som gällde. Jag fick ett supersnyggt pussel av Robin med 2000 bitar så projektet solär ta ett bra tag är påbörjat. Blir att rama in sen och sätta upp på väggen.

Nu är det packning inför flytten som är det stora projektet här hemma.. Vi får nyckeln den 10 januari så det är inte alls lång tid kvar. Vi försöker packa ner så mycket som möjligt varje dag men allting går ju inte att packa ner. Med tanke på att vi dessutom ska fira nyår här.. Det får ju inte vara helt tomt då!
Lägenheten är verkligen toppen och den kommer bli supersnygg när vi har fått alla sakerna på plats! Shopping på Chilli kommer att ske strax efter flytten eftersom vi fått massor med presentkort där och vi har hittat galet mycket saker som vi vill ha där.. Det kommer bli riktigt nice detta!!
Längtar galet mycket tills vi ska flytta.. även att jag med denna flytt har flyttat tre gånger på fyra år så är det helt klart värt det och hoppas att det är här vi kommer att bo ett bra tag!!


Nu är det snart dags att käka lite mat o sen får vi se vad som händer..
Imorn jobb 9-18..
___________________________________________________________________________

" Det är ouppfyllda drömmar som håller dig vid liv "

// Lisa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0