Trädgårn igår & Emmies födelsedag imorn

Bestämde mig igår för att trots det inte allt för bra vädret ta en sväng till Trädgårn.. Från början var ju tanken att det skulle vara ett helt gäng som gick ut. Men någon tvingades stanna hemma pga halsont och några hamnade på ett annat ställe. Så på Trädgårn blev det endast jag och Emmie. Men det var supertrevligt ändå! Massor med människor hade tagit sig till Trädgårn och vi träffade iaf en av våra arbetskamrater.. som, liksom på jobbet, sprang omkring barfota... haha, väldigt snyggt!
Eftersom Emmie skulle jobba dagen efter med start kl 05:30 åkte vi hem redan kl 23..

Idag har jag och Andreas inte gjort så mycket. När vi väl kom hemifrån runt 13 började vi med att skjutsa Fridell som sovit hemma hos någon tjej.. Efter det åkte vi till Andreas föräldrar för att lämna ett kvitto och fick samtidigt i hos lite lunch. Sen blev det besök i mataffären.


Imorn fyller Emmie år och två alternativ finns för hur vi ska fira. Antingen utekväll eller hemmakväll med film.. Vi får väl se hur det blir.
Innan det blir det besök på två olika banker för att få ett lånelöfte.. Ska även upp till Himpa en sväng och hälsa på Emmie som jobbar. Ska försöka hinna med ett besök på badet med för att redovisa märkespengarna från simskolan.. Imorn blir det alltså fullt upp! Måste även springa ett snabbvarv på stan för att inhandla några saker, bland annat mascara..

Nu ska vi laga mat och se på Bones. Efter det blir det fim!
Ha en bra kväll!
__________________________________________________________

" Varför blir vissa människor utsatta och andra inte? "

// Lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0