Komplimanger...

...vad är det egentligen som är så svårt?? Har funderat på det idag.. Att ge komlimanger är inga problem men vad är det som händer med oss när vi får en komplimang? Är det så att hela vårt system bara stänger av och inte längre vill vara med? Men varför?
Det är väl hur kul som helst att människor tillexempel tycker om en, tycker att vi ser bra ut eller tycker att man gör bra saker.. eller?
Är det så att vi inte tror att vi är värda att få komplimanger? Handlar det om oss själva?
Är det jobbigare att få komplimanger få vissa men inte andra?
Vad är det som är så jävla svårt??

Är det jobbigt för att vi inte vet vad vi ska svara eller vad handlar det om? Kanske kan det kännas som att problemet är att man inte vet vad man ska svara men att det egentligen handlar om något helt annat? I så fall vad? Hur ska vi veta?
Det blir ofta sånna dumma svar som man i efterhand undrar varför man sa.. undrar vart ifrån det kom och varför man inte kunde komma på något bättre..

Av rädsla för att den andra ska tycka att man är dum i huvudet så sitter man och funderar ut vad man ska svara och sen blir det fel i alla fall.. Försök att prata bort det hela för att man ska slippa hamna i den situationen man känner sig obekväm i... Vad är det som är problemet?? Ska man inte vara glad över att få komplimanger?? Ibland undrar jag vad det är som är felet..! Det ska väl inte vara så jävla svårt??
Nej, men varför är det det då?


__________________________________________

" Kanske det kanske "

// Lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0