Vänner för alltid?


Varje dag skapas minnen, minnen som man bär med sig hela livet, oavsett om de är bra eller dåliga..
Människor kommer och går.. vissa glömmer man bort, men kanske finns de alltid långt bak i minnet, vissa försöker man glömma men de lyckas alltid komma tillbaka och vissa människor försvinner ur ens liv trots att man inte vill... och sen så visst det de mest underbara, de som man vill ha kvar och som stannar..!

Hur kommer det sig att vissa människor är svåra att låta gå? Kanske är det för att viljan inte finns? Kanske är det så att en del av hjärtat vill säga hej då och en annan del vill tvärtom? Vad och vem bestämmer vilka människor vi har i våra liv?
Vart har de människor tagit vägen som vi träffade för länge sen? Vart är de idag och vad gör de? Vad hände med löftet att alltid vara vänner? Var det bara tomma ord eller menade vi det? Men vad hände i så fall på vägen? Är det så att vi lovar för mycket? Lovar sånt vi inte kan hålla?

Vi väljer olika vägar i livet.. kanske är det rätt men vad händer om dessa vägar går åt helt olika håll och leder till att två bästa vänner skilj åt? Vad händer om 9 och 15 års vänskap genom detta sätts på prov..? Vad händer när vi väljer olika vägar och glider isär?


Graduation Friends Forever Music Video - Vitamin C      http://www.youtube.com/watch?v=FWitXo2sgJ0




Var på folkrace igår men drygt halva tiden satt och på en stol bakom alla och såg inte speciellt mycket och kallt och jävligt va det också.. tur att filten var med! Efter drygt en timme och lite folk hade gått ställde jag mig upp framme vid staketet och märkte att jag fått besök av ett äckligt litet djur.. på benet kom en fästing krypande.. inte speciellt mysigt!
 



Idag har vi haft framläggning av uppsatsen, vilket blev en succé. Vi fick inte alls mycket kompletteringar, klarar av att fixa det på nån timme imorn. Efter det är det sommarlov!! Så nu är jag glad..!




bilden är tagen 30/5-08
_______________________________________________________



" Martin ' varvstoppet ' Ohlsson "


// Lisa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0