Någon annan...

Det är så lätt att tro att man känner någon, utifrån och in..
Men hur lätt är det inte att bygga upp en vägg, en fasad med något annat. Visa upp en sida av sig själv som egentligen inte stämmer.. eller kanske stämmer den men kanske inte fullt ut.. Vad händer om en sida av kommer fram som man inte visat förut? Som man är rädd för att visa.. är rädd för hur den ska tas emot.
Vad händer om man bryter ihop, bara får sånna psykbryt som man egentligen inte vill visa för någon och som man egentligen inte vet vad de beror på? När man inte kan kontrollera kroppen utan den gör precis som den vill. Känner hur man står och tittar på sig själv och undrar va fan man håller på med. Hjärnan säger åt en att sluta men kroppen vill inte.. Det är obehagligt.. att känna hur kroppen bara bryter ihop och tar kontrollen.. när man bara skakar och tårarna rinner utan att man vet varför..


Har inte käkat vanlig mat på två dagar... hmm.. är inte sugen på nått men är ashungrig.. mår illa och har ingen kraft! För tillfället lever jag på riskakor, dextrosol.. och vatten i mängder. Ska in på stan och käka lunch med Sofie som fyller år idag.. GRATTIS! Måste äta mat idag! Så är det!!

___________________________________________

" Varför är vi så rädda för att göra bort oss? "

// Lisa


Kommentarer
Postat av: mi

vet hur det känns och det är hemskt.. :/

2008-08-22 @ 20:07:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0