Vem? Vad? Va?


Idag hämtade jag biljetterna till Håkan Hellström konserten i sommar... nu måste jag lägga dem på något bra ställe så jag inte tappar bort dem.. vilket jag brukar göra med det mesta!


När jag satt på bussen på väg hem gick det efter ett tag på en tant som självklart skulle sätta sig bredvid mig. Detta trots att jag hade fullt med saker. Dels hade jag väskan och dessutom hade jag handlat... Hon såg att jag hade fullt av saker men ändå skulle hon sätta sig där. Och jag kan lova att det var ett himla pussel att få plats med allt på en plats på bussen. Tur var väl att jag gick av efter henne. Men i alla fall.. den där tanten... något jag reagerade på var att hon hade en väska med döskallar på.. hur vanligt är det att gamla tanter på 80 år har det?
Väl hemma och efter några timmars läsande, om socialisationsprocessen, försökte jag mig på att baka igen... hm.. jag konstaterade ännu en gång att det är tur att jag har valt att bli lärare.. Vet inte hur det smakar men jag får väl be pojken att vara försökskanin när han kommer hem.. När det nu blir...!


En del människor är väldigt bra på att prata i gåtor.. kanske är jag ibland en av dem. Varför är vissa så rädda för att säga saker rakt ut? Varför linda in det i 30 ton bomull? Hjälper det? Kanske skapas missförstånd lättare då? Varför inte säga det man vill rakt ut.. det kommer ju ändå fram tillslut... eller? Måste man verkligen fråga om allt för att få veta? Kanske är det så för att man inte vågar fråga för att man är rädd att ha fel eller för att man är rädd att göra bort sig... Varför ska deta vara så??
 
Längtar till sommaren.. vill ha sol, värme och konserter.. i mängder..! Allt detta tillsammans med mina underbara vänner och min pojke...

___________________________________________________________



" Jag kan inte bilda åsikter när jag inte har några kunskaper "


// Lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0